Gość Warecky Napisano Sierpień 22, 2012 Polecam zakupić sprawdzone, markowe suplementy Olimp i to najlepiej u głównego sprzedawcy Olimp'u - www.twoje-odzywki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyny na jaki adres Napisano Sierpień 27, 2012 składać reklamację? nic nie schudłam na tym badziewiu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek0222 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Kolejne oszustwo! Ludzie nie dajcie się nabrać na te ich tabletki cud, szkoda kasy. Wiem co pisze bo sama dałam się oszukać tylko wcześniej te tabletki były pod nazwą "ODCHUDZANIE" na domiar złego zamiast nich otrzymałam suplement diety a raczej witaminy owoców Acai które w aptece mogę kupić za 25zł a nie za 137zł ! O reklamacji oczywiście nie było nawet mowy, gdyż rzekomo ktoś się pod nich podszywa i wysyła zupełnie inne suplementy. Dobre sobie, szukają głupich na lato a ja się wśród nich znalazłam. Pozdrawiam i ostrzegam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolusia68 Napisano Luty 4, 2013 w odchudzanie mojej małoletniej córki wpakowałam już jakieś 10 tyś. zł (sanatorium odchudzające, kremy wyszczuplające, wagi, różne tabletki-m.in. asystorslim, kilka wizyt u diabetologa, jakieś urządzenia do nakładania na określone partie ciała- drgające itp). Efekt krótkotrwały, albo zerowy. Obecnie ma 20 kg mniej bo dojrzała do stosowania jedynej sensownej diety M.Ż. (przede wszystkim słodyczy), plus basen, jazda na nartach, łyżwach itp. Nie popełniajcie mojego błędu. Nie dajcie się nabierać!!! Metabo... czy też inne tabletki działają bardziej na naszą podświadomość: zażyłam, dlatego nie chce mi się jeść. Ciekawa jestem tych 8 minutowych ćwiczeń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jawna456 Napisano Marzec 18, 2013 Te tabletki to badziewie, miała je kiedys moja znajoma. Nic nie pomogło , wyszczupliło tylko kieszeń , a waga pozostała ta sama. Schudła bo dośc dużo ćwiczyła, jak ktoś zamówi a potem sie rozmyśli , nawet jak nie zapłaci przelewem te 98zł albo 139 to i tak paczka poleconym za pobraniem przyjdzie. nie da nic to że sie zadzwoni i rezygnacje wyśle. Rzekomo można ją złożyć nawet do 10 dni, ale to ściema. Jak ktoś nie jest zdecydowany to lepiej niech nie wypełnia formularza bo po co listonosza gonić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gdynianka34 Napisano Marzec 18, 2013 ....Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida, Linea i itp. Tylko naturalny susz ziołowy. Oraz trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń piłam zioła i schudłam tak 16 kilogramów....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach