Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****nieuświadomiona***

dziewczyny zazywajace tabsy..pomózcie!

Polecane posty

współżyłam z chłopakiem (z koncem we mnie) a nastepnego dnia zapomniałam tabletki ale zazyłam ja po upływie 8h. czytałam ulotke i wychodzi ze obnizenie skutecznosci jest dopiero po 12h. Czy mam sie czego obawiac??

Gość cookes
raczej nie, jesli to 12 h zostało zachowane jest ok

Gość hjehje
nie! nie powiedziane jest ze tabletki trzeba brac o tej samej godzinie! bierze się je o tej samej porze np rano, w południe lub wieczorem..moze byc róznica kilku godzin

Gość nie panikuj
pomyśl troszkę, przecież najpierw był seks a później zapomniałaś, to jaki to ma wpływ na antykoncepcję w czasie stosunku... wtedy byłaś zabezpieczona, tabletki nie działają wstecz ;-) a już jak zapomniałaś to teoretycznie jak przyjmiesz do 12 godzin to jest ok. Tabletki wymagają dyscypliny w przyjmowaniu - nie jest dobrze jak zapominasz i ze względu na antykoncepcję i niestety organizm się rozregulowuje...

to dobrze ;) bardzo wam dziekuje , przynajmniej na weeken juz sie nie bede stresowac;) pozdrawiam;)

nie masz sie czego obawiac, to tylko taka "ustalona" niby granica te 12 godzin, nawet gdyby minelo 14 godzin to prawdopodobienstwo byloby na tyle znikome ze moglabys sie nazywac szczesciara gdybys zaszla w ciaze

dzieki Wam dziewczyny. Wiem ze tu tych pytan takich podobnych z 1000 a moje to znów kolejne, ale teraz naprawde nie chce być bo zaliczyłam wpadke , mam kochanego dzidziusia i narazie nie chce wiecej bo mam jeszcze szkole do skonczenia, a pozatym miałam cesarke i wole odczekac te kilka ...a co do tabletek to od nie dawna biore i nie znam tych wszystkich reguł i zasad..jeszcze raz dziekuje;)

te kilka lat*

Gość kjghjvkj iuti*****
nie!