Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No kiedy to szczęście

Gdybyście wygrali w lotto powiedzielibyscie mężowi/żonie ?

Polecane posty

Gość No kiedy to szczęście

Ja nic bym nie powiedział, mimo to dowiedziałaby się w jakiś sposób (kasy bym raczej nie ruszał), albo musiałbym się z nią dzielić ?

Gość manio ciekawski =)
:D Ja powiedziałbym mojej dziewczynie i się z nią podzielił. Mamie, najlepszej koleżance, może koledze i się z nimi podzielił i to już wszyscy. Może jeszcze ktoś z rodziny, ale dobrze bym się nad tym zastanowił, bo nie ufam już im zbytnio.

Gość 6Coolka
Manio Wygrałbyś np 20mln ile byś odpalil mamie koledze itd

Gość manio ciekawski =)
20? Tak wstępnie: - dziewczyna 5 (minimum) - mama 1 - koleżanka 1 max - kolega 1 max

Gość manio ciekawski =)
Te osoby nie wsypałyby mnie. Rodziny nie jestem pewien, no nie wszystkich, ale musiałbym to przemyśleć ile i komu.

Gość AgtaP
Dziewczynie 5 a mamie 1 :O kopnie cię w dupe ale dorobi rogi i tyle po dziewczynie ty nieświadomy niewdzieczniku

Gość AgtaP
Dziewczynie 5 a mamie 1 :O kopnie cię w dupe ale dorobi rogi i tyle po dziewczynie ty nieświadomy niewdzieczniku

Gość manio ciekawski =)
:D Moja mama sama nie chciałby więcej. Dziewczyna jest młoda, ma rodzinę i znamy się już ponad 5 lat. Poznałem ją na tyle, że wiem z kim mam do czynienia. Gdyby to była świeża znajomość, to nie byłoby mowy w ogóle o obdarowywaniu. Jest wobec mnie bardzo dobra, kochająca, zdolna do poświęceń i tak dalej. A mama, ma już swoje lata i tak jej będę pomagał i pomagam, więc nie widzę problemu. Ona i tak by tego nie wydała, tym bardziej, że mieszkać ma gdzie i to nie jest 4o metrowe mieszkanie w blokowisku. Wycieczki, wygodniejsze życie, ona niczego więcej nie pragnie.

Gość manio ciekawski =)
Dziewczyna ma rodzinę w sensie matkę i ojca, nie dzieci i byłego męża :D

Gość to musi być podszyw
nigdy w życiu, bo wtedy zaczęłyby się problemy :classic_cool: uciekłbym z całą kasą za granicę :D

Gość julka19x
nikomu bym nie dała ani złotówki i nie przyznalabym sie do wygranej.To w trosce o moje bezpieczenstwo. Zalozylabym firmę i zatrudnila wszystkich wyzej wymienionych za dobrą kasę, a u mnie by sie nie napracowali. np. kolega by mial za zadanie przywozic mi ulubione piwa regionalne z całej Polski, mialby służbowe nowe BMW i pensję 10 tys.

Gość manio ciekawski =)
I zbankrutowałabyś :D bo rosnące koszty i demoralizacja pracowników wykończyłyby twoją działalność gospodarczą.

Gość julka19x
jakby ktos pokazał swoj olewający stosunek do pracy w mojej firmie za 10 tys to wylecialby szybko by znow na kasie w biedronce za 1500 siedziec.

Gość fsdf
mógłbyś nie mówić, ale przy rozwodzie (ewentualnym) i tak musiałbys się podzielić:D

Gość lojalna jola***
myslalam ze wygrane w loterii pieniadze nie podlegaja podziałowi w małżenstwie.

Gość napierw trzeba wygrać
Tak powiedziałabym mężowi.

Gość nikomu bym nie powiedziała
bo ludzie to straszne paple, powiesz jednej koleżance a po tygodniu wie całe miasto :O Za to wymyśliłabym jakąś dobrze płatną prace i dawałabym masę kasy na rodzinę najbliższą i znajomym też bym coś postawiła czasem.

Gość klariiaa
Polecam zakupy na www.twoje.aromagroup.pl

Ja nikomu bym nie powiedziala, ale zrobilabym kilka anonimowych przelewow rodzicom i najblizszym znajomym. Czesc kasy przekazalabym na cele charytatywne, ale tylko indywidualnym osobom (zeby wiedziec i widziec ze faktycznie to pomoglo) i oczywiscie na pomoc psiakom;)

powiedziałbym żonie po tygodniu, że dostałem spadek po wujku z Ameryki, w przypadku wygranej w lotto wszystkim by z radości wygadała i porozpożyczała na wieczne oddanie.

Gość gość
Ja i moja żona zawsze razem sprawdzamy wyniki na wyniki-lotto net więc ciężko byłoby ukryć przed nią wygraną;/

Gość piotr94
Ja wygrałem ostatnio w multi, któraś chce bogatego męża?