Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elwira_25

czarna mini

Polecane posty

dostałam w prezencie czarną mini spódniczkę. nie powiem nawet mi się podoba, ale jak założyłam ją wczoraj to okazało się, że wystarczy niewielki wietrzyk a unosi się do góry. założyłam do niej cieliste rajstopy gatta 20 den z połyskiem, i czarne botki z odkrytymi piętami i palcami. sama nie wiem dlaczego założyłam białe majtki. musiałam pewnie wyglądać jak idiotka. jak się ubierać by nie wyglądać w niej głupio? bo jednak chciałabym ją nosić mimo to, ze tak łatwo ją podwiewa.

Legginsy. Najlepiej jakieś fajne i wzorzyste. A w ogóle buty z odkrytymi palcami i piętami do rajstop 20 den to bardzo zły pomysł.

czemu takie botki z rajstopami źle wyglądają? no i tak właściwie to jakoś nie przepadam za leginsami :(

Gość theeeeeee end
ktos wyzej ma racje, najlepiej legginsy w panterke np, cos kolorowego, jakis fajny wzorek, buty najlepiej z zakrytymi palcami

Gość odpowiedzi na pyt
Ją bym poczekala w noszeniem jej do jesieni wtedy możesz nałożyć czarne rajstop i botki za kostkę. Bezpiecznie i lepiej nic do odkrytych butow

wolałabym trochę pochodzić w niej teraz, bo jesienią z reguły troszkę wieje a ona jakoś wyjątkowo łatwo się wznosi. nie lubię leginsów to co mam nosić do niej?

nie ma to jak autoreklama, ale żebym coś z tych waszych wypowiedzi interesującego dla siebie znalazła, to nie ma nic. dzięki ;(

Gość niby
Do czarnego pasuje wszystko więc o kolorystyce nie będę pisać. Jeśli chodzi o górę to często powtarzana jest zasada że zakładając mini nie zakładając dekoltu. Ja tą zasadę traktuje troszkę inaczej zakładając mini nie zakładam głębokiego dekoltu i staram się aby nie był on pusty, dodaje naszyjnik, korale, apaszkę, szal itd. Jeśli chodzi o bieliznę najlepiej wybrać czarne majteczki/szorty. Rajstopy do butów z odkrytymi palcami stanowczo na nie. Nigdy. Albo brak rajstop albo buty z odkrytymi palami i nie ma wyjścia. Jeśli spódnice łatwo podwiewa wiatr nic nie da się na to poradzić albo to akceptujesz i nosisz ją w dni kiedy nie wieje i czasem zdarzy się taka sytuacja albo nie nosisz.