Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermeginnnda

Najgorszy typ czlowieka - wiecznie zrzedzacy wszystko wiedzacy

Polecane posty

Gość Hermeginnnda

Taki co to niby na wszystkim sie zna, kazdego krytykuje uwazajac za gorszego, a jak przychodzi co do czego to sam nawet najprostrzej czynnosci nie potrafi wykonac. Taki jest wlasnie maz mojej matki. Nadety gbur, a ona jeszcze wiecznie go broni, wiecznie go broni. Dobrze, ze tylko na kilka dni przyjechalam. Nie wiem jak ona moze z nim wytrzymac. Ciagle cos mu sie nie podoba, wszyscy sa zli tylko on najlepszy i nieomylny.

Gość BIBBElotto
Oj racja racja. Ja takich ludzi omijam szerokim lukiem.

Znam ten typ. Muszę pracowac z takim kolesiem co to wszystko wie. Na każdy temat. Nawet jak sie nie zna na czymś kompletnie to on i tak wie lepiej. Lubi pouczac i dawac 'mądre' rady. Oh jak on mnie wkurwia niemiłosiernie. Nie wiem jak ta jego kobieta z nim wytrzymuję. I co w nim widzi? :O

Gość piąta przepowiednia
tacy ludzie są bardzo pożyteczni - jak wszystko wie i wszystko robi najlepiej - to niech za wszystkich zapierdala :classic_cool:

Gość Hermeginnnda
Tak, tylko ze oni to tak w teorii na wszystkim sie znaja, a w praktyce to nawet gwozdzia prosto przybic nie potraifia.

No dokładnie, żeby to to jakąś wiedze chociaż miało....ja bym mu w życiu nie powierzyła poważnego zadania.

Gość tacy są fanatycy pisu
:classic_cool:

Gość Oj co racja to racja
Jeszcze jak do tego tą osoba jest "święta" czyli jak coś zrobi źle to wina kogoś innego bo przecież z definicji święci nigdy źle nie robią to już kaplica :O omijać szerokim łukiem nie trawię takich ludzi

Gość jfjnnmlk
oooo wiem cos o tym. moj ojciec jest taki. zrzedliwa cholera i oczywiscie wszystkie wie najlepeij, on najlepiej by sam wszystko zrobił, a jak przyszło co do czego to sobie sam rzeczy w pralce nie potrafił uprac :o pajac.

Gość malwineczka21
Najgorszy typ czlowieka - kulturalny facet = ciapa, pipka