Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość @Stefan
A te ambicje... to niby o co chodzi? :)

Gość SAKFNKN
Lepiej zacząć od mniejszych kroczków i piąć się ku górze niz od razu porwać się z motyka na słóńce:)Powodzenia w pracy!

Gość nnmmaa
oj tam od razu brak ambicji:)dziewczyna poprostu musi uwierzyc w siebie!

Gość Lajajla
ejjj a gdzie wy się zgłaszacie? bo ja szukam pracy, a tu wszyscy piszą że oni tyle pracowników szukają, gdzie można się do nich zgłosić?

Gość kumataaaaa
Mają dużo ogłoszeń na internecie, przecież w każdym mieście mają rekruterki które szukają pracowników;) zależy do jakiego miasta chcesz ale emaila maja takie, że najpierw piszeszesz miasto w którym chcesz pracować a potem to już wszędzie to samo czli np. kielce.rekrutacja@firmaevent.pl :) tylko nie zapomniaj dołączyć cv i wpisać stanowisko które Cie interesuje ;)

Gość picololo
Hey, dziewczyny powiedzcie mi proszę czy jeżeli mieszkam poza miastem gdzie znajduje się klub to mogę liczyć choć tymczasowo na jakieś mieszkanie? Z góry dziękuje za odpowiedź;)

Gość dododododo
jasne że tak!!! Jeśłi chcesz możesz mieszkać w mieszkaniu służobowym,.tam mieszkaja dziewczyny które sa w podobnej sytuacji więc nie ma problemu:)

Gość lublija
oj nie ma co sie wymadrzeac kazdy lubi co innego

Gość picololo
Dzięki wielkie za info!!:) To teraz już jestem spokojna i moge aplikować;)

Gość kiulikulu
A dziewczyny powiedzcie mi czy są jakieś warunki wizualne żeby podjąć z nimi współprace? Znaczy czy trzeba mieć 170cm wzrostu i długie włosy? Będę wdzięczna za odpowiedź;)

Gość betii85
Jak chcesz być tancerką to musisz dobrze wygladać ale bez przesady, nie musisz wygladac jak modelka. Nie ma jakiegos okreslonego wzrostu który musi miec nacerka ani długosci włosów i koloru oczu:) Jesli lubisz tańczyć i czujesz sie atrakcyjna to prubój!!!

Gość kajajakaja
Mam pytanko,jak wyglada szkolenie na koordynatorke?Mam jechac na takie szkolenie i nie wiem zabardzo czego sie spodziewac:)Bedę wdzieczna za każde info:D

Gość ciociodrillo
ja slyszalam ze tam warto wyslac swoje dane to fajna praca mozna dostac

Gość fdfd
to zależy na jakie stanowisko, praca fajna ja pracuje jako promotorka i dla mnie bomba

Gość ekhem
co wy wypisujecie w cv i co mowicie na rozmowie, ze was wybieraja?

Gość lucill
ejjj a kelnerki mają w klubie jakieś określone stroje? po ostatniej rozmowie jak byłam do klubu muzycznego i mi gość pokazał strój służbowy....czyli bikini i pasek mający być spódniczką...to sie obawiam...nie to żebym była jakaś uprzedzona do miniówek czy coś...no ale z gołym tyłkiem prawie i w staniku za 7 zł/h to ja śmigać tam nie będę. A tu jak jest ze strojami i jaka jest stawka? bo ja w łodzi widziałam ich ogłoszenie że szukają właśnie kelnerek - barmanek proszę o info

Gość zetonalia
Na rozmowie trzeba być po prostu śmiałą wesołą osobą która nie ma problemu z rozmową z nieznajomą osobą wiadomo;) Nic szczególnego mówić nie trzeba, musisz być fajna i tyle;)

Gość pinokioooioioio
hej Lucill jeżeli chodzi o strój to masz białą bokserkę i czarną spódniczkę lub spodenki zależy od Ciebie więc jest to na prawdę fajny strój ;) Ja pracowałam i byłam zadowolona, stawka bardzo atrakcyjna miesięcznie mogłaś zarobić o 3tys zł wiadomo, że zależy jak pracujesz ale jak ktoś chce pracować to zrobi wszystko żeby tyle zarobić ;) Także ja polecam współprace;)

Gość Elwira.... ..
Ja pracowałam w tym klubie, zostałam tam zgwałcona przez menedżera. Po 2 tygodniach od rozpoczęcia pracy. Wepchnął mnie do schowka, zamknął na klucz i tam zgwałcił :( Do dzisiaj nie mogę się pozbierać, chodziłam na terapię, omijajcie to miejsce :(

Gość Managerka
To ciekawe co mówisz,tylko ze w naszych klubach managerami są kobiety. A na terapie to na pewno chodziłaś tylko z innych powodów, jak widac masz urojenia!

Gość Managerka
a wszystkich którzy się chcą przekonać jak sie pracuje w klubie zapraszam do olsztyna:)

Gość lasamba
no na pewno.... jakbyś trochę poczytała o firmie, to byś wiedziałam że w klubach pracują same kobiety....

Gość karolalalaa
z tego so słyszałam mieszkanie służbowe są w każdym mieście niedaleko lokalu, ale to wiesz najlepiej wyslij swoje dane moze ktos zadzwoni do ciebie:_

Gość karolalalaa
no wlasnie dziewczyny zawsze kobiety sa szefowymi, wiec spoko jest monza sie dogadac ale warto sprobowac zawze

Gość akaaa!89
Jest też jeden mężczyzna na "pokładzie", na którego zawsze można liczyć :)

Gość juz jestem po
Przeciez ten watek to jedna wielka bujda! Widac, ze 99,9% postow pisze ta sama osoba tylko pod roznymi nickami. A ten caly clubik to jeden wielki burdel wykorzystujacy naiwne dziewuchy. Szanujcie sie kobiety!

Gość Lulka797
ja pracuje już prawie chyba 4 miesiące, w łodzi stoję za barem i jak do tej pory to jest najlepsza i najlepiej płacona praca jaką miałam do tej pory; ekipa nasza lachonków jest kochana, poza tym sobie studiuje i daje radę wszystko ogarnąć, no i nie powiem...kasa jest dobra, wiem że ritka któa pracuje ode mnie dłużej wiecej zarabia, ale serio...ja nigdzie do tej pory nie zarobiłam co tu, chociaż cieżko wcale nie jest, bo znacznie bardziej się zacharowywałam jak popracowywałąm sobie w gastro, także jak dla mnie praca jest dobra, jedynie pamietam że pierwszy tydzień był masakra, jak jeszcze wszystkiego do końca nie ogarniałąm i trzeba było zacząć żyć w trybie nocnym, ale szybko mi poszło przestawianie...a i jeszcze widok prawie gołych tancerek...pamietam że na początku się wstydziłam na nie spojrzeć a teraz...zero wrażenia te ich gołe dupole w strinach ;)

Gość gośćććlll
haha gwałt w schowku :P dobre , tego jeszcze nie było :)

Gość łakałaka
No ja też własnie nie mogłam sie na poczatku przyzwyczaic do tancerek w samych gatkach:) A teraz to mi sie juz opatrzyło heh:D