Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość Asiunkaaa a
Nie jedź! To o menedżerce lesbijce to prawda, molestowała mnie :( Zwolniłam się ;(

Gość CCkkaatee
ale ja jadę do krakowa tylko na jeden dzień na część teoretyczną a szkolenie albo wrocław albo kielce

Gość CCkkaatee
słuchaj skoro ktoś nie umie odmówić ani sobie poradzić to jego sprawa , ja jadę tam na szkolenie jeśli będą takie sytuacje to wiem co zrobić napewno nie stanie ze łzami w oczach jak co niektóre panienki, żadna praca nie jest warta poniżania się , a jak to robiły to widocznie zamiast źrenicy były dolary

Gość xnxx
Zarobki niezle! Ja zarabiam około 2500 na tydzień bez extra napiwków ;) Generalnie mam wbite na wszystko. Praca spoko, czasem ciężka ale warta siopki.

Gość miikkkii
kazdy mowi cos innego ,raz dobrze raz żle nie wiadomo w co wierzyc

Gość megamega
ja tez jade na szkolenie na kelnerke tylko po majówce:)A powiedzcie gdzie jest szkolenie praktyczne bo ja to jakos przegapiłam na rozmowie:))

Gość megamega
a może ktoś jeszcze jedzie z Olsztyna tez???

Gość jikiiji
Na kelnerke juz po skzoleniu teoretycznym w Krakowie jedziesz do Łodzi na szkolenie :)

Gość Bezrobotna89
doobrze jest, chociaż trudno było się dostać, ale w końcu się udało

Gość MAEGAMEGA
o dzieki dziewczynki za info i życze udanej majówki:P

Gość dance9586
bezrobotna89 na jakie stanowisko się dostałaś? czemu cięzko było???

Gość wyzszeee
Ciężko zapewne jest na tych wyższych stanowiskach typu managerka czy koordynatorka mi sie wydaje ;)

Gość kaasienkakate
a jedzie któras do kielc po majówce ???

Gość Patka609060
ja po majówce zaczynam ale na kelnerkę w łodzi podobno, a to gdzieś indziej jednak jest przeniesione szkolenie?

Gość kasienkaakatee
z mnojego szkolenia trzy dziewczyny pojechały na kelnerkę/ barmankę do łodzi więc wszystko w porządku , a kierowniczki szkolą się tam gdzie jest p.monika więc nic zapewne się nie zmieniło,jak by były jakieś zmiany to by Cię poinformowali ja jadę do kielc w niedziele gdyby ktoś jechał z dziewczyn na szkolenie to chętnie zabiorę z okolic łodzi czy gdzieś po drodzę z dworca

Gość gilliiigillliii
no na managerke tez mi sie wydaje, że trudniej bo to w końcu kierownicze stanowisko.Pewnie mają duze wymagania

Gość kasienkaakatee
ja zostałam przyjęta na managerkę(aplikowałam na koordynatorkę promotorek ale po rozmowie z rekrutantką zaproponowano mi wyższe stanowisko) , wcześniej miałam swoją firmę więc to też jest plus poza tym musisz być stanowcza mieć cechy przywódczę i dominujące

Gość kasienkaakatee
????halo jest tu kto:)

Gość kasienkaakatee
.............................

Gość kasienkaakatee
..........................

Gość szukalam cos o tej firmie
bo chcialam isc do pracy jako kelnerka gdzie skladac cv?

Cześć, mam pytanko do "kasienkaakatee" do jakiego miasta dostałaś się jako managerka? Jak wyglądało szkolenie teoretyczne w Krakowie? Pytam bo sama przechodzę rekrutację na to stanowisko, jestem już po drugiej rozmowie, czekam do poniedziałku na kontakt w sprawie szkolenia.

Gość kasienkaakatee
mysza_84 - ja po kielcach wracam do łodzi na managerke,a sazkolenie w krakowie - jedziesz na jakieś 5 godz, masz takie wprowadzenie ,są oczywiście inne dziewczyny z różnych miast na różne stanowiska siedziałyśmy rozmawiałyśmy o firmie jak to wygląda praca klubu poszczególne stanowiska , podpisałyśmy umowę no i każda dostała wytyczne odnośnie szkolenia

kasienkaakatee- dzieki za info. Powiedz mi w Łodzi otwieraja nowy klub? Czy zmieniaja managera? Ile dziewczyn jedzie na to samo stanowisko razem z Toba? Na ile podpisalas umowe szkoleniowa? 2 m-ce?

Gość kasienkaakatee
mysza_84 w łodzi ten klub już działa więc pewnie nie mają managerki lub zmieniają szczerze powiedziawszy nie pytałam , zaproponowano mi stanowisko więc starałam się o nie :) ile osób jedzie nie wiem , zapewne jadą jakies dziewczyny na barmanki kelnerki ale czy jakieś managerki to nie wiem , bo ja miałam jechać do wrocławia ale z tego względu ,że dopiero jadę po majówce to wysłano mnie do kielc, kurcze fajnie jak byś dostała pracę może byś dojechała do mnie do kielc zawsze we dwie raźniej :) do mnie zadzwonili po drugiej rozmowie tego samego dnia za jakieś 3 godziny mówiąz że zakończyli wcześniej rekrutacje i są zainteresowani mną

Gość kasienkaakatee
a co do umowy to podpisujesz z dniem rozpoczęcia szkolenia w krk a daty końcowej nie wpisujesz poprostu to jest umowa na czas próbny czy szkolenia później się zmieni

No zobaczymy jak bedzie :) dziekuje Ci bardzo za wszystkie info :) mozemy jeszcze porozmawiać na priv moje gg 5250550

Gość PatiSonka85
kagratulacje kasieńkakate, ja próbowałam się dostać też jako managerka do łodzi, ale nie oddzonili...powiedz mi, jak ty przeszłaś? co tam mówiłaś? bo mi sie wydawało że całkiem fajnie mi poszło, bo na 2 etap mnie zaprosili...a widzę, że sprzątnęłaś mi pracę sprzed nosa... no ale gratki, bo nie wiem czy się orientowałaś, bo ja to robiłam mega wywiad w środowisku, to płacą na prawdę zajebiście z eventu managerkom...szkoda, że się nie dostałam...no ale jeszcze raz gratki i powodzenia na szkoleniu, jakbyś nie zaliczyła szkolenia, to daj tu znać, to może wtedy ja jeszcze raz spróbuję, zadzwonię do tej babki co prowadziła rozmowy, no chyba, że wcześniej znajdę pracę

Gość gosc234
dziewczyny napiszcie jak wyglada te szkolenie na managerke??

Gość naszkolenie
dziewczyny wiecie moze cos na temat szkolenia na koordynatorke? to w Zakopanem jest?i jak ono wyglada???