Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość lunalaluna
hostessy maja fajnie bo nie musza cała noc siedzieć. Ja sie zmecza to sobie ida i rzeczywiscie moga sobie w tych sukieneczkach smigać.

Gość srutututu_tu
a ja byłam na rozmowe na hostesse i pani mi powiedziała ze musze siedziec jak wszyscy do ostatniego klienta, dlatego sie zastanawiam czy ja jestem na tyle dyspozycyjna kurde i jeszcze te 5 dni w tygodniu...no ale coz jak sie chce zarobic to trzeba;)

Gość mauajs
nigdy nie wisz kiedy Ci ktoś drinka postawi, dlatego pewnie każą czekać do ostatniego klienta :)

Gość nick nie ma znaczenia
Chyba tylko gdybym miała zdychać z głodu stanęłabym przy rurze(a umiem na niej niej tańczyć) mając świadomość ze patrzą na mnie-złodzieje,szemrani biznesmeni,niewyżyte zboki i impotenci ,dobrzy mężusiowie w delegacji-cały ten samczy odpad który traktuje kobietę jak towar . Człowiek chce pokazać w tańcu uczucia wyższe,grację ruchu, zmysłowość bioder i spojrzenia,chce zostawić niedomówienie,dać pole wyobraźni.A tu co?Wiadomo przecież -siedzi taki ,gapi się na tancerkę i myśli"ale bym cie przeleciał " Inna sprawa że dużo panienek ma to za szczyt swoich ambicji. Jeśli tak-powodzenia. :classic_cool:

Gość maussss
ja masz doświadczenie jako tancerka w klubie gogo? akurat w tym klubie ze masz taką negatywna opinię???

Nie tańczę w go go tylko na różnych eventach,pokazach,imprezach wraz z grupą pięciu koleżanek.Nawet przez myśl mi nie przeszło żeby zarabiać w go go Gdybym nie utrzymywała się z tańca pracowałabym w zawodzie którego wyuczyłam się na studiach - taniec przy rurze musiałby być aktem ostatecznej desperacji. Jeśli odpowiada ci to specyficzne środowisko, gęsta od tostesteronu atmosfera -w porządku.Krzywda w go-go napewno ci się nie stanie.To nie burdel (przepraszam za kolokwializm)i faktycznie i nie wolno robić niczego poza tańcem. Nie zarzucam wszystkim dziewczynom że nie potrafią tańczyć(wiele robi to świetnie) ale jednak cała ta otoczka ma więcej wspólnego z seksem niż z tańcem.

Nie tańczę w go go tylko na różnych eventach,pokazach,imprezach wraz z grupą pięciu koleżanek.Nawet przez myśl mi nie przeszło żeby zarabiać w go go Gdybym nie utrzymywała się z tańca pracowałabym w zawodzie którego wyuczyłam się na studiach - taniec przy rurze musiałby być aktem ostatecznej desperacji. Jeśli odpowiada ci to specyficzne środowisko, gęsta od tostesteronu atmosfera -w porządku.Krzywda w go-go napewno ci się nie stanie.To nie burdel (przepraszam za kolokwializm)i faktycznie i nie wolno robić niczego poza tańcem. Nie zarzucam wszystkim dziewczynom że nie potrafią tańczyć(wiele robi to świetnie) ale jednak cała ta otoczka ma więcej wspólnego z seksem niż z tańcem.

Gość nick tez ma znaczenie
Właśnie o to chodzi, że nie zawsze tak jest, oczywiscie ze większość facetów patrzacych na kobiete tanczaca przy rurze mysli o sexie ale jest czesc która bedzie podziwiac ruchy, zmyslowosc i sam taniec bez dodatkowego tła...a dziewczyny dzieki takiej pracy z pewnoscia ucza sie pewnosci siebie ui wyzbywaja kompleksow...

Gość różniebywa
myślę że nie wszyscy mężczyźni, którzy przychodzą do go-go to "męskie odpady"- jak ich nazwałaś Są to na pewno również panowie którzy chcą popatrzeć na ładne dziewczyny,odpocząć od pracy i codziennego życia. Nic w tym precież złego. Jak sama napisałaś nic poza tańcem sie w takich klubach nie dzieję, więc jaki to problem żeby pracować w go-go? Jesli ktoś lubi tańczyć to chyba dobrze ze może to połączyc z pracą i przy tym zarobić. To żadna hańba tańczyć dla pieniędzy. A w takim miejscu dziewczyna moze poczuć się jak bogini,adorowana i uwielbiana przez oglądających ją mężczyzn.

Gość zachwycona!!@
Jak ja patrze na taki taniec przy rurze albo ogladam zdjecia to sie napatrzec nie moge! To jest niezamowite wrecz! Takie rzeczy robić przy rurze to szok po prostu!!:) Sama bym tak chciała ale brak mi czasu i pieniedzy na nuke niestety...

Gość Ilonka81
"męskie odpady" to są ale w agencjach towarzyskich i innych burdelach...a tutaj za gruuuubą kasę może sobie gość popatrzeć albo pogadać...wiec wieksze kurwienie masz na sobotnich imprezach w klubach niż w klubie go-go...prawda jest taka, że gość bez grubego portfela tam raczej nie wchodzi...a biedni napaleńcy to w życiu by nie marnowali swoich marnych zaskurniaków żeby tylko taniec w bieliźnie zobaczyć...zwłaszcza że taki prostak nawet nie widzi różnicy między pool dance a kręceniem dupą przez lachona z dyskoteki... taki to idzie swoje marne 100 zł wydać na dziwkę z neta albo z burdla...i chyba każdy się ze mną zgodzi...prawda?

Gość badooom
Czy jest taki klub w wawie?

Gość zrekrutowanaaaa
Cocomo w Warszawie jeszcze nie ma bo pytałam na rozmowie w którym miastach się znajduje i nie wymieniła mi Pani Warszawy ale pewno tak czy siak otworzą w niedługim okresie czasu ;)

Gość wawianka
no nie ma,nie ma ale czkam aż będzie bo mi się bardzo podoba:)

Gość wiembowidziałam
hejka dziewczyny widziałam ogłoszenie na promotrke.Mozecie napisać czy to jest spoko praca? Czy to sie rozdaje ulotki tylko czy jak to wyglada? zgóry dzięki za odpowiedx:)

Gość niemogeżyćbezkawy
promotorki rozdają ulotki ale nie to jest najważniejsze. One muszą rozmawiać z ludźmi,opowiedzieć o klubie,co tam jest fajnego i zaprosić do przyjścia.

Gość promooooo
Praca promotorki jest fajna kiedy lubisz kontakt z ludzmi;] musisz z nimi rozmawiac wiec komunikatywnosc jest warunkiem koniecznym ;)kasa tez spoko wiec jak masz ochote to warto sprobowac;)

Gość goścwert
hej, potrzebuje info odnośnie pracy na stanowisku konsultantki ds. rekrutacji. Chciałabym aplikować, ale nie wiem czy warto...?

Gość wszystkiie posty jednej osoby
Ciekawe ze w tym temacie caly czas widac jedna osobe. Ty myslisz ze nikt sie nie sapnie? Niektorzy maja wyzszy intelekt. To nie forum tylko propaganda.

Gość katarynka1987
A co byś konkretnie chciała wiedzieć?

Gość swiat jest dziwny
A Ty myslisz ze ktos jest na tyle glupi ze sam bedzie wspisywał wszystkie posty i myslal ze nikt sie nie skapnie?;] Ja tam wiele informacji wyczytalam z tego posta i idac na rozmowe sie sprawdzilo więc nie widze tutaj zadnej propagandy;]

Gość Etna24578
ja jestem promotorką, wszystko co pisał laski przede mną to racja, ale najważniejsze żebyś umiwała gościa zaprosić do klubu, no zabajerować znaczy sie tak żeby wszedł, także bajera i poczucie humoru jak dla mnie są najważniejsze

Gość srutututulalala2
dupa...tam, najpierw to trzeba być ładną laską a potem dopiero czy masz "gadane"...ja tam na facetach robie takie wrażenie, że sami mnie zaczepiają wzrokiem...także nawet wysilać sie nie muszę....chociaż racja...te mniej atrakcyjne to muszą sie nagimnastykować żeby ktoś z nimi pogadał...no ale my ładniejsze nie mamy takich zmartwień....po prostu za nami faceci wszędzie pójdą...:D

Gość lkkkjbhigdyw
a mnie sie zdaje że najlepiej to jakbyś była ładna a do tego miała gadane i poczucie humoru:)To już by był ideał myślę:P

Gość farfallle
konsultantki pracują w biurze przeważnie ale mogą wyjeżdżać jak się umówia gdzieś z dziewczyna na rozmowę-potwierdzam:)

Gość niedoinformowananiestety
Mnie na rozmowie powiedziala rekruterka ze na stanowisku promotorki jak klient chce wejsc do klubu ze mna to moge z nim wejsc i napic sie drinka i mam od tego drinka 20% prawda to jest? Dziwne mi się wydaje dlatego dopytuje na forum, jak ktos wie coś na ten temat bede wdzieczna za info;) Pozdrawiam

Gość luizkashizka
hmmm... a to sie tak zdarza że promotorka wchodzi z klientem do samego klubu?

Gość rv yu6u7
srutututu,zanim wpadniesz w samozachwyt najpierw się dziewucho(?) naucz poprawnej polszczyzny bo w tej chwili gadasz jak Zocha spod budki z piwem co nie przynosi chwaly luksusowej przeciez tancbudzie którą reprezentujesz:classic_cool:

Gość gość18719
no nie wiem...z tego co się orientujr to mozesz wejść z klientem ale nie możesz zostać w klubie i pić drinków bo to nie należy do twoich obowiązków. Promotorki pracują poza klubem!

Gość gość18719
poza tym jakby tak wszystkie promotorki siedziały w klubie z klientami to kto by klub promował-moze tancerki?:P