Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość finansenatak
Czyli mowisz aspekt finansowy tutaj jestznaczacy? hmmm no to kuszące bo w dzisiejszych czasach to chyba tylko finanse sie licza...

Gość kasiorka1546
no wiadomo że w każdej pracy liczy się kasa,inaczej większość z nas by nie pracowała:)a tu mozna naprawde dobrze zarobić:D

Gość rekrutacja-Olsztyn
Witam, szukam dziewczyn do promocji naszego klubu w Olsztynie. Oferujemy pracę maksymalnie 5 godzin dziennie. Grafik można dostosować do swoich potrzeb. Gwarantujemy atrakcyjną stawkę godzinową od 12-15 zł/h ,a do tego prowizję od każdego klienta. Wszystkie zainteresowane osoby proszę o przesłanie CV na adres olsztyn.rekrutacja@firmaevent.pl

Gość rekrutacja-Olsztyn
Witam, szukam dziewczyn do promocji naszego klubu w Olsztynie. Oferujemy pracę maksymalnie 5 godzin dziennie. Grafik można dostosować do swoich potrzeb. Gwarantujemy atrakcyjną stawkę godzinową od 12-15 zł/h ,a do tego prowizję od każdego klienta. Wszystkie zainteresowane osoby proszę o przesłanie CV na adres olsztyn.rekrutacja@firmaevent.pl

Gość dfd
jjf

Gość kelnerki?
hej ! jaki obowiazuje stoj kelnerki w evencie? czytałam o spodenkach i koszulce. Czy to ma byc koszula czy zwykły t-shirt? a buty ? Czy kelnerki tez chodzą na obcasach ?

Gość gość
kelnerki nosza białe koszulki na ramiączkach-bokserki.A co do butów to najlepiej czarne i na dużym obcasie:)

Gość gość
najlepiej na duzym, ale jak nie umiesz na takim chodzic to moze byc mniejszy :)

Gość gość
nie musi byc duzo obcas zebys nie powiedziala po 2 godzinach pracy ze juz Cie nogi bola i nie mozesz chodzic.. wiec tak rozsadnie z tym obcasem ;)

Gość gość
A czy ktoś tu coś wie o wieczorach kawalerskich? czy warto je tam organizować? Czy sie oplaca i czy jest fajna zabawa? Pozdrawiam

Gość gość
składaj, składaj, nie bój żaby :p zarobisz fajną kasę :)

Gość gość
no to teraz mnie troche przeraziły te obcasy ;/ ale co tam trzeba wszystkiego sprobowac, wysylam cv ;) za taka kase to nawet w 20cm moge chodzic ;D

Gość gość
Jak pójdziesz i zobaczysz śliczne tancerki na obcasach to będziesz chciała sama mieć jak największe żeby od nich nie odstawać;) hehe także jeszcze polubisz obcasy;)

Gość gość
Wieczory kawalerskie pewnie!!! dużo pięknych dziewczyn, alkohol! czego chcieć więcej:)

Gość gość
Wieczory kawalerskie pewnie!!! dużo pięknych dziewczyn, alkohol! czego chcieć więcej:)

Gość gość
wieczór kawalerski w takim klubie to tym bardziej:PPPP

Gość gość
nie martw się tymi obcasami wiadomo buty na obcasie ale takie wygodne, żebyś też sie nie zabiła w tych butach:P

Gość gość
no jak się da fajnie zarobić to i można się pomęczyć:p

Gość gość
zarobic da sie super, wiec tym bardziej trzeba zainwestowac w wygodne buty :D

Gość gość
a poza tym wszystko wymaga poświęceń ;p jak fajnie te kobietki wyglądają w tych szpilkach , obsachach :)

Gość gość
no dokładnie:P a pokarz mi prace gdzie nic nie trzeba dać od siebie:-)

Gość gość
jasne wieczór kawalerski w klubie takkkk lubie to:P

Gość gość
agatka 1265 a na jakim stanowisku pracujesz?? i faktycznie jest tak fajnie?

Gość gość
a pracuje jako selekcjonerka i jest fajnie:p podoba mi się praca:p

Gość gość
hmm. czy tam na prawde jest tak kolorowo? czy tych komentarzy nie pisza osoby tam pracujace? ja juz od roku zastanawiam sie nad ta praca, jako tancerka... czy wszystko jest anonimowo? nie ma zadnych zdjec, filmow? jak wyglada praca w tym klubie. Czy mozna na prawde duzo zarobic w krotkim czasie ? Prosze o odpowiedz

Gość gość
Stricte zobaczysz jak praca wyglada jak zaczniesz prace, ale oczywiscie istnieje mozliwosc zebys poszla nawet na dzien jakis zobaczyla jak praca wyglada, porozmawiała z innymi tancerkami ktore juz tam pracuja i wtedy bedziesz miala caly szczery ogolny zaraz pracy w tym klubie, takze zachecam do kontaktu z rekrutacji i zobaczeniu jak praca wlasciwie wyglada. Pozdrawiam

Gość gość
A selekcjonerka ma płacone od godziny pracy?:) i stoi mam nadzieje z jakimiś ochroniarzami a nie sama prawda?:) Pozdrawiam

Gość Isiaaa
Dziewczyny ja ide jutro na rozmowe, mam nadzieje że sie uda. Powiedzcie mi na barmanke tez są jakieś kursy specjalne?? mam doświadczenie w tym zawodzie... trzymajcie kciuki żeby było ok:D

Gość gość
Jest szkolenie na barmankę wiec nie musisz się martwic:) wszystkiego Cie nauczą i wiedza zostanie Ci jeszcze na zaś nawet:)

Gość gość
przy wejsciu do klubu jest ochrona, wiec selekcjonerka nie jest sama, nie musisz sie martwic:p