Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość naszkolenie
dziewczyny wiecie moze cos na temat szkolenia na koordynatorke? to w Zakopanem jest?i jak ono wyglada???

Gość naszkolenie
dziewczyny wiecie moze cos na temat szkolenia na koordynatorke? to w Zakopanem jest?i jak ono wyglada???

Gość nojakatak
widze ze cie to szkolenie baaaardzo ciekawi że aż 3 posty wstawiłaś:):P to już ci mówię. Uczysz się jak pracuja promotorki, żeby im potem pomagać,szkolic je i motywować.

Gość nojakatak
a teraz się chyba w Pozaniu szkolenie będzie odbywać z tego co wiem...

Gość event
szkolenie polega na tym, ze doswiadczona osoba pokaze i wyjasni Ci caly zakres obowiazkow - zarówno Twoich jak i promotorek, bo musisz znać się na ich pracy by moc im pomagac w jej wykonywaniu. Potem bedzie Ci towarzyszyc w pozcatkach pracy zebys sie mogla rozkrecic, a potem juz wszystko na Twojej glowie :)

Gość naszkolenia
dzięki wszystkim za odpowiedzi:) Teraz już wszystko jest dla mnie jasne:):)

Gość kimono1546
dziewczyny czym się zajmuje konsultantka?to ma cos wspólnego z callcenter????

Gość Ninnna.
Hej, pracuję w klubie Event, ale chyba się zwolnię, bo ciągle molestuje mnie ta menedżerka lesbijka... Ostatnio złapała mnie za pupę...

Gość dryndryn
Nic nie ma to wspólnego z callcenter, to praca w klubie więc nie dzwonieie do ludzi

Gość ciube
Ninna temat lesbijki juz skonczony, dziewczyny chyba tu nie znajdziesz dla siebie wiec wyluzuj...

Gość STOPLESBIJKOM
popieram nie chce już czytac o lesbijkach...jak potrzebujesz jakiejs to niestety nie to forum:)

Gość MOTYWATORKA
intersuje mnie jak wygląda szkolenie motywatorki i gdzie się odbywa.byłam na rozmowie ale babka tylko wpomniała że ma byc jakies szkolenie...jak cos wiecie to piszcie:)

Gość motimoti
Szkolenie w Kielcach musisz zobaczyć jak motywowac dziewczyny, jak ich pracawyglada i tak dalej:) Szkolenie trwa tydzien-dwa wiec zleci szybko;)

Gość plusheya
w Kielcach odbywa sie szkolenie motywatorek trwa od 1 tygodnia do 2 takze spoko;]

Gość Marinara
Kasienkakate - jak tam jest na szkoleniu menagerskim? Bo ja mam watpliwosci czy sprobowac , warto? Wien ze mozna kase duza zarobic ale szkoleniu 4 tyg troche przeraza... I jak jest z platnoscia za to szkolenie ? Czekam na info

Gość betilu
warto jechać na szkolenie,bo mozesz się sprawdzic. jak ci się nie spodoba to wrócisz a kase i tak ci zwróca za bilety więc nic nie ryzykujesz. Dwa razy w tyg dostajesz kaske za szkolenie wiec w sumie na jedzenie tez masz i mieszkasz w służbowym. Poza tym to sie wydaje ze to długo 4 tygodnie ale jak sie tam jest to tak szybko leci.Ani sie obejrzysz a juz bedziesz u siebie:)

Gość Marinara
A ja za szkolenie cos place? Czy jest free? Bo na rozmowie powiedzieli mi ze za kazdy dzien szkolenia place 50zl a moze zle zrozumialam ?

Gość hurahuraaaaaaa
Oczywiscie ze placa 50zl brutto i to na bierzaco wyplacaja te pieniazki wiec mozna sie smialo utrzymac za nie na szkoleniu;)

Gość Marinara
W takim razie dzieki za info ;)

Gość gosik9865
nie ty nic nie płacisz za szkolenie,tylko tobie płaci firma:)

Gość Marinara
Dzieki wielkie za pomoc. Teraz tylko czekam na potwierdzenie terminu szkolenia ;)

Gość pewniakpraca
Dziewczyny czy jak pojade na szkolenie to juz na pewno dostane ta prace? Pozdrawiam

Gość Ewela z Eventu
NIe będziemy kończyć tego wątku lesbijskiego, bo ta menedżerka naprawdę molestuje dziewczyny i zmusza je do minety, w tym analnej z połykiem :o

Gość do eweli z eventu
jestes strasznie uparta!nie zauwazyłaś ze nikogo nie bawią twoje posty???znajdź sobie lepsze zajecie...

Gość szkolenie
szkolenie ma cie przygotowac do pracy wiec jakbys sie nie nadawała to by cie nie wysyłali:) chyba ze bedziesz leniem i nie będziesz nic robic to cie odesla do domu:)

Gość zalezyodciebie
Dokladnie jak sie zaangazujesz w prace to nikt Cie nie wyrzuci;) wiec jedynie tutaj zalezy od Ciebie jaki bedzie rezultat szkolenia;)

Gość kasiulka789
na pewno nie możesz jechać na szkolenie z myślą że go nie ukończysz bo wtedy spalisz się na samym początku. Musisz być zdecydowana na prace a wtedy szkolenie bedzie tylko formalnościa:)

Gość Bubik1230
Cześć dziewczyny! Ja jadę na szkolenie w najbliższą środę, najpierw dzień w Krakowie potem Kielce. Jestem z Torunia i jak dobrze pójdzie będę pracować jako motywatorka. Ktoś jeszcze jedzie w tych dniach?? Pozdrawiam:)

Gość agatka1265
Ja wróciłam ze szkolenia w czwartek i teraz juz byłam w weekend w pracy. Praca zajebista!!!:)

Gość pracaciezkalespoko
Powiem Wam dziewczyny, że praca ciezka godziny dlugo trzeba pracowac ale finansowo sie oplaca wiec mozna sie przemeczyc;)