Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

nie spiertolę! :classic_cool: na spotkanie będziesz mogła zabrać ze sobą Czkawkie :classic_cool::D no to koorwa, miłego wieczoru i uważaj na łiłę :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
A już myślałam,że nie nigdy nie wyjdziesz.chyba,że wtzale nie wyszłaś,tylko udajesz przed nami,że masz życie poza kafe:classic_cool:

na tych czarnobiałych pewnie :D pofarbuję i tak najwczesniej we wrześniu,ale troche sie boje Tandeta-Look'u :( :O

możemy się spotkać wszyscy we 3 :D będzie super... :classic_cool: ( ta a potem się okaże,że 3 stuleye sie dobrały i drętfo ..) mielibysmy duzo tematow do rozmow, ewentualnie mogłabym zostawić Was samych :classic_cool:

drętwo? chyba sobie żartujesz... :classic_cool: ja już rozruszam towarzystwo i wierzę, że nowa koleżanka mi w tym pomoże :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
dobrze wiesz,że na samym podglądaniu by się nie skończyło.:classic_cool:

sugerujesz,że pod ten widok trzepałabym to co bardzo chciałabym mieć, ale w tym życiu mi się to nie udało?! 😭

może i rozruszasz,ale przy moich socjalizacyjnych zdolnościach każda nawet najlepsza impreza zamieni się w klapę :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
nie możesz sobie trzepać,bo niemasz czym,chyba że jesteś transełe bądź posiadasz nieprzeciętnie rozwinięte skrzydła motyla ,którymi możesz czepać aż miło:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
ale jak się sami socjopaci i antyspołeczniki zejdą,to będą wiedzieli jak rozkręcić vixę dostosowaną do ich nietznych wymagań :classic_cool:

kim jest zatruta wykałaczka,że się tak niegrzecznie spytam? :classic_cool: no mówię - bardzo bym chciała mieć kutangę :( nie lubię bycia kobietą... nie pamietam kiedy bylam ostatni raz na randce :D ostatnie 3 odwołałam :O przez brzydką pogodę :O

Gość swiety mikojan
siedze w barze wiejskim kolo biedronki, pisze z komorkele i nie mam polskich znakow, bo to komorkele miedzynarodowe, idzie to pisanie jak chooj z doopy bez lubrykanta :classic_cool: tzipy nie ma jeszcze, dzwonila ze sie spozni, pewnie przyjedzie na krowie, ktora odmowila jej posluszenstwa :classic_cool: wykalaczka to moja siosterele syjamska, pokochacie ja tak jak mnie chociaz juz pewnie pokochaliscie :classic_cool: ja potrafie rozroochac towarzystwo, ale jedynie po pijaku, wiec to musi byc jakis motzno zakrapiany alko meeting, ale nie gwarantuje, ze ta zabawa skonczy sie niewinnie :classic_cool: koorwa, ja to mam chyba owulatzje, paletz mnie zabije ze jej gare podrywam :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
jestem kobietą :classic_cool: i wcale nie zatrutą!chodziaż mogę się taka wydawać na pierwszy rzut oka😭 jak chcesz mieć tego badyla w spodniach,to droga wolna;jako ex frjendszip transa mogę ci wyłożyć wszelakie sposoby formowania pytonga und terapie hormonalne,dla chtzątzego nitz trudnego :classic_cool: a na randkeły lej ciepłym moczem,bo jakby byłby to prawdziwy wybranek twojego sertza to biegłabyś przez pustynie antarktydę und lasy deszczowe,z bananem na ryjtzu i przyspieszeniem godnym łani uciekającej przed gepardełe :classic_cool: jestem z zachodniopomorskiego zadoopia,możemy się spotkać,chęci to ja też mam,tylko kasy nie mam:classic_cool:😭

juz nie bede miala wolnej chaty :classic_cool: zreszta ja powoli sie zmywam, musze zażyc kąpieli błotnej, spakowac manatki... ale jeszcze może tu wrócę :classic_cool: za jakaś godzine?

po pijaku jestę jeszcze bardziej popierrtolony niż zazwyczaj i zostaję komendantem melanżu :D:classic_cool: rozbawiam towarzystwo i nie robię przy tym z siebie głupka! :classic_cool:

Gość swiety mikojan
ja mam wiecznie wolna chate, szkoda ze nikt mnie o to nigdy nie pyta 😭 pyta :classic_cool:

a ja zaraz spadam spać. przez 2,5h przerzucałem węgiel!😭 :classic_cool: pompa większa niż na sziłownia! :classic_cool: no i muszę wstać o 7 😭

Gość zakuta wykałaczka
jak przyjedzie na krowie,to znaczy że ma jak krowie w rowie,nawet wymyśliłam taką piosenkę 'masz jak krowie w rowie,masz jak krowie w rowie' powtarzane do znoodzenia,a jak wiadomo mi się nigdy nitz nie nudzi,więc radosnym tonem podśpiewuje moją pieśń pochwalną dla krów i wszelkich tzytzatych stworzeń:classic_cool: a ja mam ostatnio rozkoorviony system dobowy,i o dziwo zachciewa mi się spatź po półnotzy,a co lepsze wstaję już o 10:O

Gość zakuta wykałaczka
nie masz wolnej chaty,bo masz psa.:classic_cool:

Gość swiety mikojan
podoba mi sie ten kawalek, jest calkiem chwytliwy wiec juz podspiewuje mimo ze nie wiem jaki to ma rytm :classic_cool: koorwa, w tym barze nawet zadnej fajnej doopy nie ma, ale w koncu to wies 😭 koorwa, kiedy ja wstalam o 10 ostatnio, chyba w roku akademitzkim, musisz mnie nauczyc, bo podobno to jest zdrowsze :classic_cool: a pies na szczescie jest psem, ktory woli moich rodzitzow wiec czesciej robi za czolg wiejski niz czolg miejski, w najgorszym wypadku podrzuce sasiadom tak jak oni mi podrzucaja kosmetyczki :classic_cool: kto idzie spac temu dobranotz i koniecznie do uslyszenia/przeczytania/chooj wie czego :classic_cool:🖐️ chyba idzie ten lachon, juz rozpoznaje kto to i nie wiem jak ona mnie znalazla skoro nie rozmawialam z nia od pierwszej klasy podstawowki :classic_cool:

Gość swiety mikojan
mrrr, brzmi niezle :classic_cool:🖐️ tez spadam bo musze zamowic jakis alkohol, pewnie sie napiertole jak szpadel, ale i tak tu wroce zeby piertolic glupoty na topele o browcu :classic_cool: swoja droga, cala ta sprawa smierdzi juz czekam na tekst: pozycz mi pieniadze/chcesz sie ze mna roochac w krzakach, bo z desperatzji zostalam lesbijka? :classic_cool:🖐️

Gość zakuta wykałaczka
jak kiedyś się spotkamy to ci go zaśpiewam,ewentualnie mogę to nagrać i wrzucić do sieci ,aby zrobić z siebie jeszcze większe pośmiewisko:D:classic_cool: a retzepta na pobudkę o 10 jest prosta,wystarczy zarwać notz i następnego dnia wykonywać jakieś wykoorviście męczace zajęcia np wpiertalanie pizzy,aby potem paść trupem o 22 i przekimać tak do 10 :classic_cool:drugi sposób to wkoorviajątza rodzina,która rozpoczyna swoje życie o bladym świcie,ale cóż taki los kreatury notzy wrzuconej do rodziny dziennych ludzi 😭 zapewne mogę spać,także dobranotz,miłego browtza i do następnego maila/topełe/posta :classic_cool:🖐️

już jestem! wstrzymajcie swe konie, zaraz odpiszę co to ja miałam - a zakuta - z tym lecieć jak na skrzydłach... kto wie może coś wtym jest