Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyna realistka 22l

Co jest z Wami dziewczyny? dlaczego jesteście naiwne?

Polecane posty

Gość qwwewewerwer
masz dopiero 22 l, ja w twoim wieku tez bylam b. naiwna a nawet to ejst ten wiek, kiedy poznalam swojego bylego, ktory z poczatku byl super do rany przyłóz a potem okazal sie zwyklym skur....

siq: może nie zauważyłaś ale ja już nie chcę, nie szukam kolejnych związków. próbuję tylko zrozumieć dlaczego tyle kobiet jest wciąż naiwnych i łapią się wciąż na kłamstwa. i bardzo dobrze, że tak robiły - jeśli napatoczy mi się jakiś facet to sobie na nim poodbijam, pobawię i pewnie będę zdradzać - tego się nauczyłam od byłych, dziewczyny Twoich kumpli też się pewnie poznały na facetach i teraz stosują ich taktyki.

wydaje mi sie ze kobiety robia kilka podstawowych bledów: -nie szanuja sie, ale takze media maczaja w tym palce i generalnie czasy sa jakie sa -za bardzo im zalezy, za bardzo sie angazuja, przez co faceci wiedza ze nie musza sie starac, czasem jednak zdarzaja sie tacy, ktorzy potrafia to docenic -kobiety angazujac sie w zwiazek niejednokrotnie traca wlasnych znajomych, wlasne zainteresowania, pasje, facet jest na pierwszym miejscu, przez co czuje sie jak pepek swiata, mysli, ze wszystko mu wolno

samuel_36: może inne, ja nie. zawsze się szanowałam, miałam czas dla znajomych, dla siebie. nie narzucałam się - pisałam i dzwoniłam do nich tylko wtedy gdy miałam jakieś dziwne wrażenie - jak się okazało, oni w tym czasie właśnie mnie zdradzali, wiedziałam kiedy się odezwać... przeczucie to mam, ale po czasie :o ale po mi to wszystko wiedzieć, ciekawa jestem tylko dlaczego kobiety popełniają ten jeden, jedyny błąd - dają się naciągnąć na "związek"

Gość qwwewewerwer
jestes jeszcze bardzo mloda, nie marnuj sobie zycia. nie dupcz sie bez zobowiazan bo jeszcze zajdziesz w ciąże i co wtedy? dopiero bedzie masakra, nie ma 100% zabezpieczenia ;) weź się za studia, nauke, to ci sie oplaci w przyszlosci.

qwwewewerwer: nigdy w życiu :D to jeszcze większa głupota bo wtedy kobieta nie dostanie nawet tej namiastki, tej udawanej troski i innych bajerów. gardzę takimi dupodajkami. a ciążę zawsze można usunąc, nie wiem w czym tu ludzie zawsze widzą kłopot ale ja na szczęscie nie mam i nie bedę mieć takich problemów ;) po studiach można byc bezrobotnym, trzeba się jeszcze postarać o różne rzeczy :D

chcialbym to jakos logicznie wytlumaczyc, zebyscie nie przekreslaly wszystkich factów, ale chyba nie potrafie...:-o

Gość qwwewewerwer
ja mysle tak samo, ale z tą ciązą sie nie zgodze, bo moze i mozna usunac ale po pierwsze kosztuje to kupe kasy, po drugie ejst to jednak bardzo szkodliwe dla zdrowia takie usuniecie, po trzecie to po prostu morderstwo.

Gość qwwewewerwer
oczywiscie, robie to codziennie :P

Gość xvfrgfrfff
własnie powiedziałam takiemu jednemu ,że nadaje się tylko do ruchania, to się tylko śmiał, oni są niewrazliwi

''dziewczyny szanujcie, po co się ruchac z jakimiś szmaciarzami? po co dawajecie facetom tą satysfakcję?'' Bo nie możecie kurwy wytrzymać bez bolca w cipie i tu was boli.

@jedyna realistka 22l jesteś głupią chorą na łeb babą ! jeżeli masz tak w życiu to powiem ci ze nawet ci nie wspolczuje bo znajac zycie temu tak piszesz bo sie kurwisz na prawo i lewo i temu jestes tak traktowana. wiec trzymaj tam pizde. i bedzie dobrze

Gość ki ki ka
Popieram Was dziewczyny!!! Najlepiej wziąć życie w swoje ręce, a nie jeszcze martwić się o kogoś i zastanawiać czy jest uczciwy. Nikt za nas życia nie przeżyje i to my decydujemy z kim je spędzimy. Nie warto marnować naszego cennego czasu na kogoś kto nie potrafi docenić tego co się dla niego robi. Nie ma to jak przebywać w swoim towarzystwie. Ostatnio bardzo doceniłam to jak wspaniale mi samej. Jestem szczęśliwa, robię to na co mam ochotę, nikomu się nie muszę z niczego tłumaczyć, ogarniam wszystko na spokojnie w domu, mam ciszę i spokój:) jednym słowem jest wspaniale i niczego mi nie brakuje:))). Jedyne czego się obawiam to tego, że kiedyś nie będzie mnie stać na wszystko o czym marzę, bo wiadomo we dwoje łatwiej... Buziole:)

[zgłoś do usunięcia] krakowska trufelka Następna pogwałcona psychicznie. :-) :-) Autorko dorosnij i wtedy poznasz prawdziwych facetow heheh.

Gość sami ruchacze
lepiej się nie wiązać