Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filigramka

Ciąża, ślub i problem.:(

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaabc
Hmm chyba się wstrzeliłam w decyzję ;-)

Gość tikal
"Dziecka nie zamierzam z nikim obcym zostawiać i tańcować" hmm... jakieś dziwne to wszytsko, my nawet jako goście nie idziemy z dzieciem na wesele, bo to dla niego udręka, a co dopiero być gospodarzem. Życzę, żeby Wam się udało ale ja sobie tego nie wyobrażam.

Gość yetichaaa
Ja bym wolqlq zrobic we wrzesniu,bo w czerwcu dziexko bedzie mqlutkie i ja osobiscie bym z tego wesle a wiele nie miala. co chwile cycek,puelucha,usypianie,przytulanie. Albo teraz szybko,albo cserwiec,ale 2014

Gość maria antonina IV
Autorko-wszystkiego dobrego. Da się to pogodzić. Moja siostra brała ślub jak moja córcia miała 5 tygodni. Byliśmy na ślubie-mała całą ceremonię przespała. Na weselu bawiliśmy sie 2godziny razem,a potem na zmianę z mężem - trochę się bawiliśmy, trochę byliśmy z dzieckiem w pokoju. Siostra brała ślub w sali w której można było wynająć pokój,Wy też macie w hotelu taką możliwość. My bawiliśmy się bardzo dobrze. Do yetuchy autorka nie będzie karmić piersią! A 3 miesięczne dzieci na mm często już przesypiają całe noce. Dacie radę! Wszystkiego najlepszego!

Gość yetichaaa
A co do argumentu,ze INNI pomysla to czy tamto - ja raczej z politowaniem patrzylabym na szybki alub na lapu capu,bo dziecko w drodze,niz na slub porzadnie zaplanowany dobra chwile po narodzinach

Gość yetichaaa
Ja tam sie nie oburzam ani nie przekonuje,tylko pamietam swoj stan ciala i umyslu 3 miesiace po urodzeniu corki -nie mialam wtedy fazy na zadne wieksze imprezy. zdecysowanie wolalabym taka impreze zrobic teraz,kiedy corka ma poltora roku. Ale to nie.moja decyJa i git

Gość szafirek....
tu nie chodzi o picie alku tylko, że i tak się nie pobawisz, więc w sumie po co wydajesz kasę na imprezę? ale rób co chcesz bo widze ze i tak postanowiłaś.