Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak sobie myślę...

Muszę podjąć decyzję

Polecane posty

Gość Tak sobie myślę...
Wybór jeden- ekonomia, bo jest to związane z moją dotychczasową pracą.

Gość Tak sobie myślę...
Szkoły średniej i matury się nie boję, bo na bieżąco jestem z edukacją na tym poziomie ( odrabianie lekcji z dziećmi). Jedynie angielski i niemiecki byłby ,,kulą u nogi", no i zapewne same studia...

Gość Bajka 1612
to skoro kierunek oczywisty, to nie wiem skad masz dylematy.... super, ze nie masz innych tematów/problemów, które Ci zaprzątaja głowę; chciałabym tak...

Gość IIl divoooooooooo
Ale pisalas, ze nawet dla papieru...wiesz co mozna zrobic z papierem??do szkoly chodzi sie dla wiedzy, dla wlasnej wiedzy, na studia tez, papier zdobedziesz, ale moze byc "do dupy" tylko do tego mozna go uzyc, jesli do tego ma Ci sluzyc papier to spelniaj swoje marzenia.Dla mnie to nie nazywa sie spelnianiem marzeniem, dla mnie to chec pokazania siebie z "papierkiem" "mam papierek, jestem wyksztalcona" ale wyksztalcenie, to nie tylko papierek.

Gość Tak sobie myślę...
super, ze nie masz innych tematów/problemów, które Ci zaprzątaja głowę; chciałabym tak... No bez przesady, jakieś tam problemy ma każdy. Jednak tu decyzję musiałam podjąć już, bo wrzesień za pasem. O np. mąż już drugi weekend na rybach beze mnie :-( Zawsze razem, a tu zmiany :-)

Gość Bajka 1612
pewnie pojechał odpocząć.....

Gość Tak sobie myślę...
dla mnie to chec pokazania siebie z "papierkiem" "mam papierek, jestem wyksztalcona" ale wyksztalcenie, to nie tylko papierek. Ale komu mam go pokazywać ?

Gość Tak sobie myślę...
Bajka 1612 Nie odpocznie, bo wziął syna i kuzynki dziecko :-) Odpoczywam ja , bo pozostałe dzieci na wakacjach jeszcze tydzień, syn tylko wczoraj wrócił.

Gość Bajka 1612
zrób to dla siebie; bedziesz szczesliwa, to i Twoi bliscy tacy będą...

Gość Bajka 1612
ile macie Dzieci??

Gość Tak sobie myślę...
IIl divoooooooooo Wiedzę potrzebną mi do życia mam. Nie chodziłam do szkoły, ale uczyłam się sama poprzez internet, prenumeratę ,,Dziennika Ustaw", ,,Monitora Księgowego" , ,,Gazety Podatkowej" itp. Cały czas zresztą się uczę , bo ustawy się zmieniają. Nie zatrudniam księgowej, czy biura. Wszystkie ,,papierkowe sprawy" to moja działka. Inne należą do męża i pracowników. Dlatego nie zgodzę się, że tylko szkoła i świadectwo daje wiedzę.

Gość Tak sobie myślę...
Troje. Czwartego nie będzie, bo idę do szkoły :-)

Gość dr dziennikarstwa Piotr B.
Daj se spokój w tym wieku kobieto ogarnij sie

Gość Bajka 1612
Ty to jestes Kobieta zaradna; mnie czasem juz brak sił, mam małą Córeczkę i jestem na wychowawczym; tylko czekam az Mąż wroci z pracy zeby sie zajął Małą,

Gość Tak sobie myślę...
dr dziennikarstwa Piotr B. Tytułu dr nie mam , ale ,,se" bym w życiu nie napisała

Gość dr dziennikarstwa Piotr B.
A ja napisałem i moge napisać jeszcze milion razy, i co? i gówno

Gość Tak sobie myślę...
Bajka 1612 hmm...jestem raczej uparta, dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych. Uważam, że z każdej sytuacji jest wyjście tylko trzeba je znaleźć. Znajomi twierdzą, że jestem w czepku urodzona, bo ,,zawsze spadam na cztery łapy".

Gość Bajka 1612
ja sie zastanawiam, czy złożyc dokumenty do rocznego studium kierunek: Asystentka stomatologiczna; ale juz widze tej sajgon: nauka, dom i moje Dziecko, gotowanie, zakupy, spacery....w sumie zawsze moge zrezygnowac...

Gość Bajka 1612
to oby szczescie zawsze Ci towarzyszyło; ja mam problem z małopłytkowością, a Mąż sie dowiedział (przypadkiem, jak oddał krew honorowo), że ma HCV-a dodatniego; czeka go diagnostyka i leczenie;

Gość Bajka 1612
szukam pracy na 4-5h dziennie, ale jakos bez efektu... zaczynam łapac doła :((((

Gość Tak sobie myślę...
Próbuj ...sajgon zapewne będzie na początku, ale jak wszystko sobie dokładnie zaplanujesz to dasz radę. Ja miałam łatwiej, bo przy dzieciach dużo mama mi pomagała, gdy były małe. Przy trzecim już miałam nianię .

Gość Bajka 1612
w tej chwili to chyba potrzebuje dla psychiki wyjscia do pracy na 4h; do dotychczasowej nie chciałabym wrócic, bo fatalnie mi sie pracowało

Gość Tak sobie myślę...
Prędzej chyba na pełen etat byś znalazła, niż na 4-5 godz. A próbowałaś handlu przez allegro?

Gość Bajka 1612
zazdroszcze tym, którzy w swojej pracy czują sie spełnieni oraz czuja sie pewnie i sa dobrzy w tym co robią (kiedys tak miałam i to było super), ale człowiek szukał jeszcze lepszej pracy ;/

Gość Bajka 1612
co masz na mysli pisząc handel przez allegro?

Gość Tak sobie myślę...
Moje znajome, które są na wychowawczym handlują odzieżą używaną. Jeżdżą do hurtowni. Kupują sortowaną odzież i wystawiają na allegro.

Gość moniczka :P
Pewnie że ma sens i takie coś podziwiam Ja robiłam liceum zaoczne i w mojej klasie były osoby w Twoim wieku.Jeśli czujesz że to ma sens nie oglądaj si na innych :P

Gość Bajka 1612
rozumiem, ale nie miałabym tego gdzie trzymać, mieszkanie mamy małe... poza tym allegro uwielbiam :)

Gość Bajka 1612
ja zmykam, bo juz ledwie zyję, ale mam nadzieje, ze wrócimy do rozmowy, pozdrawiam :)

Gość Tak sobie myślę...
Ok,pa. Widzisz ja jestem inna. Małe mieszkanie to dla mnie nie problem. Kupiłabym 10 kg i np karton postawiła choćby w kuchni pod stołem, albo w wannie i przekładała wieczorem w inne miejsce :-) Taka właśnie jestem.