Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak sobie myślę...

Muszę podjąć decyzję

Polecane posty

Gość dr dziennikarstwa Piotr B.
No spoko ale na nauke to troche za późno sie zdecydowałaś więc daruj

Gość Tak sobie myślę...
dr Zdecydowałam się jako dziecko, ale wtedy nie miałam możliwości. Ale cieszę się, że Ty zdobyłeś wykształcenie.

Gość Bajka 1612
Hello; mamy tak małą kuchnię, że nawet stołu nie ma; zamiast wanny jest kabina :)) Do Rossmanna bym chciała sie dostac, ale nie dzwonią, choc kilkanascie CV złożyłam :(

Gość lat 51
Dopiero teraz zdalam mature i dostalam sie na prawo.Nie mialam wczesniej takiej mozliwosci z uwagi na moje inwalictwo a dokladnie problemy z kregostupem.Moja serdeczna znajoma z Uk w wieku 59 lat zdobyla tytul mgr .Glowa do gory.Powodzenia.

Gość Look7

To od ciebie zależy co chcesz w życiu robić. Jak ci to potrzebne, chociażby do lepszego samopoczucia, czy żeby poznać nowych ludzi to ucz się. Sam mam 36 już prawie i robię studia. Mało jest osób starszych ode mnie na uczelni, ale się zdarzają. Jest kilka po 40-stce, nawet koło 50-tki. Są Uniwersytety III wieku. No, ale tam chodzi głównie o integrację i spędzanie wolnego czasu, uczą się tam języków obcych, obsługi komputera, wycieczki, wyjścia wyjazdy do teatru itp. Ty pytasz się o normalną szkołę. Jak masz czas i możliwości to jaki problem. Decyzja należy do ciebie.

Gość Look7

Ja mam inne problemy jeszcze do załatwienia i studia w tym wieku mi trochę kolidują z nimi, ale studia będę kontynuował dopóki się da, choć może zrobiłbym inny kierunek i tu mam problem :). Ale nie będę tu publicznie pisał o swoim życiu. Jak tego chcesz i ci to potrzebne to warto iść. Papier zawsze się przyda nie słuchaj buraków. Zwłaszcza, że chcesz iść do liceum. To znaczy, że robisz w tym zawodzie, a nie masz nawet średniego ? To nie ma nad czym myśleć.