Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tototoo

Dlaczego Madzia z Sosnowca nie zyje?

Polecane posty

" [zgłoś do usunięcia] patrasekk ROR nie zabijaj malych dzieciatek " ach to katolickie wyrafinowanie;-)

Gość patrasekk
ROR cieszy sie ze smierci malych dzieci :(

Gość grtrfr
Dla niej każda śmierć małego aniołka to orgazm

Gość patrasekk
ROR zabila by nawet narodzone, ROR pochwala Katarzyne W. :(

"hahaha a myślisz że masz "na czole" wymalowane gdzie dorabiasz??? " radze sie tak nie napinac;-) to nie zdrowe dla odbytu;-) "jesteś na polskim forum dziecinko i się dostosuj" przestan fanztazjowac;-) " z postu na post coraz bardziej infantylna, a nawet dobrze się zaczęło" dostosowuje sie zawzse do mozliowsci interlokutora;-) " za dużo rzucania "katolikami" obnaża stereotypowe sztampowe myślenie" alez to tylko luzna uwaga;-) "i powinnaś zapoznać się ze znaczeniem słowa "amen" coby nie robić z siebie głupa co chwilę" oki;-) i amen;-) grtrfr Ta dzi**a lubi roztrzaskiwać małe główki o ścianę śmiejąc się szyderczo" ach to katolickie wrafiinowanie;_)

Gość grtrfr
Suka nie umie nic konkretnego napisać czy jest za niewinną Madzią czy za morderczynią Katarzyną

" umano No ze kosciol nie jest taki zly zabilabys swoje poczete dziecko? Nie my jestesmy panami swiata" to twoja opinia;-) mnie rodzice przestrzegali przezd sektami i zw wyznaniowym i jestem im za to wdzieczna;-) poczete to nie dziecko - to zarodek;-) as easy as it is;-) trzymam sie ludzi nauki - w tym wypadku medyccyny - a nie czarnoksieznikow w kiechach;-)

Gość patrasekk
Reasumujac: ROR jest za zabijaniem malych dzieci, uwaga na nia

Gość Tak sobie myślę...
No ze kosciol nie jest taki zly zabilabys swoje poczete dziecko? Może kiedyś Kościół był Kościołem. Teraz to bardziej przypomina instytucję , czy firmę. Ja nigdy bym nie zabiła.

"patrasekk ROR cieszy sie ze smierci malych dzieci grtrfr Dla niej każda śmierć małego aniołka to orgazm patrasekk ROR zabila by nawet narodzone, ROR pochwala Katarzyne W. " ach te katoliczkie i ich jak mniemam, fantazjowanie podczas bezsennych nocy;-)

Gość patrasekk
ROR to jest kobieta, ktora by zabila wlasne dziecko :(

Gość gnt43
wow, jak fajnie , tyle się opisałaś. gdyby to jeszcze miało jakiś sens....hmmmm :-)

" [zgłoś do usunięcia] grtrfr Suka nie umie nic konkretnego napisać czy jest za niewinną Madzią czy za morderczynią Katarzyną" to masz kochanie konkret - przeczytaj i powtorz na glos (celem lepszego zpamaiteanbia;-) ludzie prosci maja to do siebie ze chca widziec swiat czarno-bialy bo wiecej kolorow teczy nie sa w stanie obajc ciasnymi umyslami nie muisz dziekowac;-)

Gość grtrfr
Widać że ta suka zabiła już niejedno dziecko i cieszy ją to.

"patrasekk Reasumujac: ROR jest za zabijaniem malych dzieci, uwaga na nia" amen;-) "Tak sobie myślę... No ze kosciol nie jest taki zly zabilabys swoje poczete dziecko? Może kiedyś Kościół był Kościołem. Teraz to bardziej przypomina instytucję , czy firmę. Ja nigdy bym nie zabiła" a ja nie widze powodu zeby wypowiadac sie na temat oczywistosci;/

Gość gnt43
no tak moi drodzy, przecież tylko katolicy są przeciwni mordowaniu, ROR ma oczywiście rację , a teraz amen i idź na hamburgera albo pączka z dziurką papapa!

Gość wheidfhw
ROR rozśmieszają mnie te Twoje pseudointelektualne riposty. żałosne. dzięki za poprawienie humoru XD

Gość patrasekk
ROR nie zabijaj malych dzieci:)

"patrasekk ROR to jest kobieta, ktora by zabila wlasne dziecko" amen;-) "gnt43 wow, jak fajnie , tyle się opisałaś. gdyby to jeszcze miało jakiś sens....hmmmm" nie przejmuej sie ze nie rozumiesz ;-) nie jest przeznaczone dla wszystkich;-)

Gość grtrfr
Za kim jesteś suko za niewinną Madzią czy za morderczynią Katarzyną ? Umiesz powiedzieć czy nie

" [zgłoś do usunięcia] grtrfr Widać że ta suka zabiła już niejedno dziecko i cieszy j" amen;-)

Gość patrasekk
amen i nie zabijaj malych dzieciatek:)

Gość Tak sobie myślę...
poczete to nie dziecko - to zarodek ten zarodek to również człowiek. Zarodek-płód-noworodek-niemowlę-dziecko-nastolatek-młodzież- starzec. To jest jeden i ten sam człowiek. Bez zarodka nie będzie starca :-( Zarodek to życie.

"no tak moi drodzy, przecież tylko katolicy są przeciwni mordowaniu, ROR ma oczywiście rację , a teraz amen i idź na hamburgera albo pączka z dziurką papapa!" niech pan bedzie z toba;-) "ROR rozśmieszają mnie te Twoje pseudointelektualne riposty. żałosne. dzięki za poprawienie humoru XD" prosze bardzo;-) zawsze mi milo gdy wywoluje usmiech n czyjejs twarzy;-) "ROR nie zabijaj malych dzieci" amen;_)

Gość gnt43
ROR ja się nie przejmuję, ja się bardzo cieszę że twój tok myslenia jest mi obcy, mam nadzieję że nawet demencja starcza mnie na niego nie wprowadzi

Gość patrasekk
ROR amen i nie zabijaj malych dzieci:)

Gość gnt43
01:47 [zgłoś do usunięcia] ROR "no tak moi drodzy, przecież tylko katolicy są przeciwni mordowaniu, ROR ma oczywiście rację , a teraz amen i idź na hamburgera albo pączka z dziurką papapa!" niech pan bedzie z toba gdybyś była bardziej bystra to byś się domyśliła po tym co napisałam, że nie do mnie te słowa bo ja wierząca nie jestem. no ale niektórym jak widać trzeba pisać wprost, proszę więc bardzo :-)

"grtrfr Za kim jesteś suko za niewinną Madzią czy za morderczynią Katarzyną ? Umiesz powiedzieć czy nie" juz sie zlotko wypowiedzialam na temat prostych ludzi;-) "grtrfr Widać że ta suka zabiła już niejedno dziecko i cieszy j" amen ;-) "patrasekk amen i nie zabijaj malych dzieciatek" amen;-) "Tak sobie myślę... poczete to nie dziecko - to zarodek ten zarodek to również człowiek. Zarodek-płód-noworodek-niemowlę-dziecko-nastolatek-mł odzież- starzec" nie to nie czlowiek - ale to moze byc czlowiek - trzymam sie definicji ginekologicznej, tak samo jak jest roznica miedzy potencjalem na sukces oraz odnieseiniem sukcesu, tak to widze

Gość patrasekk
ROR ale nie zabijaj ludzi

Gość grtrfr
Jesteś za morderczynią Katarzyną czy za Aniołkiem Madzią ?