Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tototoo

Dlaczego Madzia z Sosnowca nie zyje?

Polecane posty

Gość patrasekk
ROR jest za zabijaniem dzieci:(

Gość ror sror madzia sradzia
acta sracta smoleńsk kurwa

"ROR lubi jeść mózgi 2 letnich dzieci" "patrasekk ROR jest za zabijaniem dzieci" ocho! ;-) czyzby katoliczki "w akcji"?;-) "umano A co Ty na tych ksiezy taka cieta?" to ze strachu;-) boje sie doroslych mezczyn ktorzy chodza w czarnych sukniach;-) "nie pamietam hasla w tej dyskusji ile osob bierze?? bo chyba jedna dyskutujaca ze soba" keep guessing;-)

Gość gnt43
ROR nie myśl, że czekam na twoją prośbę żeby napisać coś, co chcę to raz dwa, pytanie było retoryczne a co za tym idzie twoja odpowiedź jest zbędna trzy, nie dziwię się że milczysz, trochę cie przytkało, brak argumentów na obronę swoich obiektywnie śmiesznych racji miłej nocy

Gość patrasekk
ROR jest za zabijaniem dzieci:(

Gość Comn Down
No właśnie pare miesięcy w tą czy w tamtą nie robi różnicy, więc może od razu zalegalizujmy aborcję na noworodkach, bo przecież to tylko noworodek, on też nic nie czuje i nie jest świadomy niczego. Czy wy czuliście coś po narodzeniu i byliście świadomi własnego bytu? Jeśli nie to róbmy aborcje na noworodkach. Co za różnica czy w brzuchu czy poza nim. Przecież to tylko kawałek mięsa które nic nie czuje.

Gość Tak sobie myślę...
Wg mnie ona jest chora psychicznie. Jak z zimną krwią można zabić dziecko?

Gość patrasekk
zalegalizujcie aborcje na 6 latkach, jak zabraknie na zeszyty

Gość grtrfr
ROR bez żenady by waliła dzieckiem o podłogę aż by zmarło. Ona lubi patrzeć na śmierć niewinnych

" [zgłoś do usunięcia] nie pamietam hasla zaden normalny czlowiek nie broni dzieciobojczyni, wiec po co karmic trolla? na razie" zobaczcie jedna sie juz dala nabrac;-)) pomylila autorow ale grunt "ze swoje wie" , jak przekupka z bazaru;-) "nie myśl, że czekam na twoją prośbę żeby napisać coś, co chcę to raz dwa, pytanie było retoryczne a co za tym idzie twoja odpowiedź jest zbędna" czyzby schizofrenia w wczesnej fazie wiec?:-)) "trzy, nie dziwię się że milczysz, trochę cie przytkało, brak argumentów na obronę swoich obiektywnie śmiesznych racji miłej nocy" nie u kazdego jest noc - tzrezba bylo uwazac na lekcji geografii - zwlaszca o strafah zcasowych;-) as easy as it is "patrasekk ROR jest za zabijaniem dzieci" ...pamietajcie ze pisze to katoliczka;-) amen;-)

Gość patrasekk
tez mysle ze ROR jest chora psychicznie albo bezplodna

"Tak sobie myślę... Wg mnie ona jest chora psychicznie. Jak z zimną krwią można zabić dziecko?" zgadzam sie;/ tak samo jak nie rozumiem jak mozna pijanym wsiac za kolko;/ "grtrfr ROR bez żenady by waliła dzieckiem o podłogę aż by zmarło. Ona lubi patrzeć na śmierć niewinnych " ale myslsiz moje wypowiedzi w wypoeidziami ...katoliczek najwyrazniej;-)

Gość grtrfr
ROR chętnie by wywierciła noworodkowi dziurę dziecku wiertarką ciesząc się i klaszcząc radośnie

Gość patrasekk
ROR jest bezplodna i dlatego chce zabijac dzieci innych kobiet:)

Sporo sil macie na wzajemne obrzucanie sie blotem...ROR, nie sa tacy zli :)

" [zgłoś do usunięcia] patrasekk tez mysle ze ROR jest chora psychicznie albo bezplodna" albo jest stara panna z krostka na nosie, co nie?;-)) whatever makes you feel better Zabko;-) zobaczcie jak sie sama znowu z soba kloci - ja nawet nie zkomentowalam swojego stanowiska w sprawie;-) a ta sobie cos uroila i teraz sie kloci zwracajac do mnie - to moze byc schizofrenia jednak;-)

Gość grtrfr
ROR i Katarzyna Waśniewska to najlepsze kumpele lubią zabijać dzieci

Gość Tak sobie myślę...
Nie chodzę do Kościoła, ale jestem przeciwna aborcji. Nie , to nie jest tylko kawałek mięsa i wie o tym każda kobieta, która zaszła świadomie w ciążę.

" grtrfr ROR chętnie by wywierciła noworodkowi dziurę dziecku wiertarką ciesząc się i klaszcząc radośnie" "patrasekk ROR jest bezplodna i dlatego chce zabijac dzieci innych kobiet" ate katoliczki, jak mniemam;-), dalej w akcji - sie podekscytowaly dziewczeta;-) "umano Sporo sil macie na wzajemne obrzucanie sie blotem...ROR, nie sa tacy zli " ?

Gość grtrfr
A ty dziwko nie jesteś katoliczką i to ci pozwala mordować dzieci ?\\

Gość Tak sobie myślę...
tak samo jak nie rozumiem jak mozna pijanym wsiac za kolko;/ Też nie rozumiem.

" [zgłoś do usunięcia] grtrfr ROR i Katarzyna Waśniewska to najlepsze kumpele lubią zabijać dzieci" amen;-) i pomodl sie zebysmy najblizszej nocy z "kumpela" do ciebie nie wpadly;-)

Gość patrasekk
ROR nie zabijaj malych dzieciatek :(

Gość gnt43
ROR hahaha a myślisz że masz "na czole" wymalowane gdzie dorabiasz??? jesteś na polskim forum dziecinko i się dostosuj. z postu na post coraz bardziej infantylna, a nawet dobrze się zaczęło. za dużo rzucania "katolikami" obnaża stereotypowe sztampowe myślenie. i powinnaś zapoznać się ze znaczeniem słowa "amen" coby nie robić z siebie głupa co chwilę

" [zgłoś do usunięcia] grtrfr A ty dziwko nie jesteś katoliczką i to ci pozwala mordować dzieci ?\\" ocho! ;-) to sie katoliczki "unosic" zaczynaja czyli sa w swoich butach;-) ciekawe czy w seksie tak lawituja;-)) "Tak sobie myślę... tak samo jak nie rozumiem jak mozna pijanym wsiac za kolko;/ Też nie rozumiem." dokladnie;/ te dwie sytuacje (z tym dzieckiem) sa dla mnie tozsame;/

Gość grtrfr
Ta dziwka lubi roztrzaskiwać małe główki o ścianę śmiejąc się szyderczo

No ze kosciol nie jest taki zly :) zabilabys swoje poczete dziecko? Nie my jestesmy panami swiata