Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tototoo

Dlaczego Madzia z Sosnowca nie zyje?

Polecane posty

Nom...aniol to aniol. A czlowiek to czlowiek :) wlasnie to jest zastanawiajace,jak ona na te wolnosc wylazla. A matke Szymona prcymkneli czy tez niewinna? ;/

a kim jest szymon? to jakis kolejny "aniolek"?;-) a poza tym moze wlasciwiej byloby go nazywac "szymcio";/

Gość patrasekk
ROR pochwala zabijanie malych dzieci i Katarzyne W.:)

Gość Tak sobie myślę...
bo to ze sie laska przyznala to pikus - niech poniesie konsekwencje - rowniez finsowe powinna, ale nie jest w stanie tego spłacić. Życia jej zabraknie.

Gość patrasekk
ROR jestes bezplodna?

Gość grtrfr
Ta suka jest niepełnosprawna umysłowo. Nie umie napisać czy jest za morderczynią Katarzyną czy za Aniołkiem Madzią

Gość patrasekk
zaraz ci odpowie, ze "amen" :)

Gość patrasekk
amen i dobranoc:) ide spac:) paaaa:)

Z Bedzina. Znaleziony nad woda i pochowany jako niezidentyf dziecko, chyba 2 lata temu. Teraz mamusia sie znalazla

Gość grtrfr
Ja też idę bo z niepełnosprawną umysłowo nie da się złapać kontaktu

" [zgłoś do usunięcia] umano Z Bedzina. Znaleziony nad woda i pochowany jako niezidentyf dziecko, chyba 2 lata temu. Teraz mamusia sie znalazla" to niech jeszcze tatusia poszukaja;-) za dziecko odpowidaja obydwoje rodzice a nie tylko jedno, co nie?

Gość grtrfr
To matka zabiła tak jak ty to zrobiłaś suko

Gość grtrfr
Lubisz suko pić krew niewinnych Aniołków

Gość hmmm ........
ostry ten temat jest

Gość gnt43
02:02 [zgłoś do usunięcia] ROR "tak tak, mhmm... tyle że "niech pan będzie z tobą" było adresowane do mnie, troszkę więcej logiki w te swoje tłumaczenia wkładaj" nie pochlebiaj sobie nie bylo adresowane do ciebie personalnie ale moglso sie odnosic do twojej odpowiedzi :-D to nie pochlebianie sobie tylko znajomość znaczenia słowa TY użytego w piątym przypadku deklinacji, jak widać tobie obca

Gość czemu karmicie trolla?
ta ror czy jak jej tam tak samo klocila sie z offerma ze zarodek to nie czlowiek. Nie wiem kto ja wychowywal ale z pewnoscia nie homo sapiens 🖐️

Gość daukszewiczowa
przeczytałam tylko fragment ale ROR muszę to napisać bo Twoja głupota poraża. Jestem przeciwniczka aborcji ale czytając Twoje wypowiedzi nasunęły mi się takie mysli, że gdyby Twoja matka skorzystała z tej zakazanej aborcji to byś teraz takich głupot nie wypisywał. Są to tylko moje niechciane myśli bo tak naprawdę każdy ma prawo do życia. To niechciane dziecko, jak go nazywasz, też. Należy podchodzić rozważnie do współżycia seksualnego, a nie stawiać go sobie jako cel życia.

Gość patrasekk
to byl podszyw jakby co:)

Gość nie żyje
bo hyc o podłogę :(

Gość kamorzysko
Do FUBU jak mozesz porownywac dzieci do zwierzat, czlowieku jest z toba jeszcze Hallo.Male dzieci sa slodkie piekne, a jak ktos nie lubi dzieci to niech ich nie rodzi, mam pytanie do ciebie Fubu czy do 1,5 roku bedziesz swoje dziecko na smyczy prowadzic, czy z korytka bedzie jadlo, bo tak wlasnie robi sie ze zwierzetami, pozdrowienia dla wszystkich ktorzy bronia niewinnej Madzi,i chca ukarania tego potwora i kanali Wasniewskiej