Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tototoo

Dlaczego Madzia z Sosnowca nie zyje?

Polecane posty

Gość patrasekk
ona nawet nie umie odpowiedziec czy jest za madzia czy za kasia:( ROR to potwor:(

Gość patrasekk
ROR amen i nie zabijaj malych dzieci:)

Gość grtrfr
Ona jest za Katarzyną i bije jej brawo za to że zabiła swoje dziecko w tak brutalny sposób

Gość gnt43
śmieszne, jak niektórzy ludzie się napinają i fiksują na jakimś poglądzie widząc w każdym temacie odniesienie do niego :-D porównywanie sprawy zamordowania człowieka do wyskrobania zlepku komórek świadczy o skrajnie prostym myśleniu i aż przykre, że tacy ludzie próbują reprezentować zwolenników aborcji ostatecznie ośmieszając ich i podtrzymując pogląd przeciwników, że to żadna różnica płód czy żywe dziecko...

Gość Tak sobie myślę...
trzymam sie definicji ginekologicznej Dziwna ta definicja, bo mój ginekolog twierdzi, że to zabójstwo. Jest przeciwny aborcji.

Gość patrasekk
tez mi sie wydaje, ze ROR jest za Katarzyna. Moze sama ma cos podobnego na sumieniu? Pewnie tak.

Gość ror chodzi Ci lodówka?
odpowiedz proszę

"patrasekk ona nawet nie umie odpowiedziec czy jest za madzia czy za kasia ROR to potwor" amen;-) "patrasekk ROR amen i nie zabijaj malych dziec" amen;_) "grtrfr Ona jest za Katarzyną i bije jej brawo za to że zabiła swoje dziecko w tak brutalny sposób " amen;-)

Gość gnt43
01:51 [zgłoś do usunięcia] ROR ROR jest mi obojetne kim jest interlokutor i jaki jest ja nie robie wycieczek personalnych, wiec nie domgaja sie mojej uwagi tak tak, mhmm... :-) tyle że "niech pan będzie z tobą" było adresowane do mnie, troszkę więcej logiki w te swoje tłumaczenia wkładaj

Gość patrasekk
ROR to Katarzyna:)

"gnt43 śmieszne, jak niektórzy ludzie się napinają i fiksują na jakimś poglądzie widząc w każdym temacie odniesienie do niego porównywanie sprawy zamordowania człowieka do wyskrobania zlepku komórek świadczy o skrajnie prostym myśleniu i aż przykre, że tacy ludzie próbują reprezentować zwolenników aborcji ostatecznie ośmieszając ich i podtrzymując pogląd przeciwników, że to żadna różnica płód czy żywe dziecko..." zgadzam sie - ;-) dlatego uwazam ze zawsze trzeba wypowiadac sie tylko we wlkasnym imieniu a nie "prezentowac poglady jakichs wzyznawcow"

Gość patrasekk
ROR ale nie zabijaj malych dzieci

Gość grtrfr
Jesteś niepełnosprawna umysłowo ? Jesteś za morderczynią Katarzyną czy za Aniołkiem Madzią ?

"Tak sobie myślę... trzymam sie definicji ginekologicznej Dziwna ta definicja, bo mój ginekolog twierdzi, że to zabójstwo. Jest przeciwny aborcji" ja nie rozmawiam o switopogladzie z lekarzem - ani z kierowca autobusu - mam z nimi bardzo profesjonalne relacje - nie wiem jakie poglady maja gienekolodzy bo mnie to nie interesuje, taka definicja zostala mi przedstawiona, gdy rozmaialam na ten temat - na temat ciazy. moze tez zalezy od panstwa oraz gdzie te medycyne studiowali i gdzie praktykuja, hm? "patrasekk tez mi sie wydaje, ze ROR jest za Katarzyna. Moze sama ma cos podobnego na sumieniu? Pewnie tak" ;-) jak mnie katoliczki rozgryzly;_) mam na sumieniu morderstwo "dziecitka" w stajence - dodam ze urodzilo sie z matki dziewicy;_)

Gość patrasekk
no juz wiemy ze ROR jest za Katarzyna

Gość gnt43
01:57 [zgłoś do usunięcia] ROR zgadzam sie - dlatego uwazam ze zawsze trzeba wypowiadac sie tylko we wlkasnym imieniu a nie "prezentowac poglady jakichs wzyznawcow" dobrze by było gdyby jeszcze te wypowiedzi we własnym imieniu nie przeczyły same sobie

"tak tak, mhmm... tyle że "niech pan będzie z tobą" było adresowane do mnie, troszkę więcej logiki w te swoje tłumaczenia wkładaj" nie pochlebiaj sobie:-) nie bylo adresowane do ciebie personalnie ale moglso sie odnosic do twojej odpowiedzi;-) 01:57 [zgłoś do usunięcia] patrasekk ROR to Katarzyna" amen;-)

Gość grtrfr
Cieszy ją cierpienie niewinnych Aniołków

" [zgłoś do usunięcia] patrasekk ROR ale nie zabijaj malych dzieci 02:01 [zgłoś do usunięcia] grtrfr Jesteś niepełnosprawna umysłowo ? Jesteś za morderczynią Katarzyną czy za Aniołkiem Madzią ?" amen;-)

Gość patrasekk
amen i nie zabijaj dzieci ROR:)

" [zgłoś do usunięcia] patrasekk no juz wiemy ze ROR jest za Katarzyna" amen;-) "dobrze by było gdyby jeszcze te wypowiedzi we własnym imieniu nie przeczyły same sobie" zgadzam sie;-)

" [zgłoś do usunięcia] patrasekk amen i nie zabijaj dzieci ROR" tylko zmow dzisiaj pacierz;-)

Gość Tak sobie myślę...
Mnie zbulwersowało jej wyjście na wolność. Jakim cudem osoba, która ma taki zarzut znalazła się na wolności?

Gość wheidfhw
co Wy z tymi aniołkami? wtf is aniołek madzia? nowa religia? ogarnijcie się ludzie. media robią z Wami co chcą. przeraża mnie to

Gość grtrfr
Ta suka nie nic konkretnego napisać. Jest niepełnosprawna umysłowo, Nic dziwnego że cieszy ją śmierć niewinnego Aniołka

Gość Tak sobie myślę...
Od pierwszego ich wystąpienia w telewizji twierdziłam, że oboje je zabili.

Gość patrasekk
zapiszmy sobie nicka ROR i przpominajmy na kazdym watku, ze ona jest za zabijaniem malych dzieci i za Katarzyna W. :)

a mnie najbardziej martwi - co z kosztami poszukiwan? kto z anie zpalaci? podatnik? bo to ze sie laska przyznala to pikus - niech poniesie konsekwencje - rowniez finsowe

" [zgłoś do usunięcia] patrasekk zapiszmy sobie nicka ROR i przpominajmy na kazdym watku, ze ona jest za zabijaniem malych dzieci i za Katarzyna W." ;-) oraz za delegalizacja stajenek w miastach pozyzej 100 tys. osob, stajnie sa dobre na wsiach - zwlaszcza zima;_) as easy as it is;-)

Gość patrasekk
spoko, ja bede przypominac:)