Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra0009

Jakie najgorsze słowa uslyszalyscie od swoich mezów w czasie klotni?

Polecane posty

Gość aleksandra0009
ja mysle ze jesli sie klocic to kulturalnie bez wyzwisk w druga strone

Gość oalallalalalla
że jestem : popierdo lona je bnieta ch ora psychicznie gł upia idio tka su ka dziw ka ku rwa szma ta i inne

Gość suka od czwartku
aaa i po wszystkim on tez byl zawsze milutki i zachowywal sie tak, jakby sie nic nie stalo :O zawsze mowil: bylo- minelo, nie ma do czego wracac a ja wewnatrz czulam taki bol i zlosc do niego... nie potrafilam zapomniec o tym wszystkim co uslyszalam

Gość rgtbnkufkuyk
"Swoją drogą nieźle macie nasrane w tych głowach , zeby do osoby którą się kocha mówic w taki sposób " a kto wierzy, że on ją kocha????????? chyba tylko ona sama

...." niszczysz mnie i kiedyś to zobaczysz ".... Takie właśnie jesteście. Zamiast dawać mężczyźnie radość z małżeństwa i dzielić wspólnie szczęśliwie życie, to jesteście wrzodami na dupie i zamieniacie życie mężczyzn w piekło. Dlatego nie uznaję małżeństwa, bo jakbym dzień w dzień budził się koło wkurwiającej mnie baby, to w końcu bym ją zatłukł. A jak się rzadziej babę widzi, to nie zatruwa tak życia 🖐️ Czasem podziwiam madrość muzułmanów, którzy pokazali kobietom gdzie ich miejsce. Oczywiście nie popieram niesprawiedliwych kar, gwałtów, kamienowania i obarczania winą kobiety za gwałt na niej. Chodzi mi o szacunek do mężczyzny, oddzielne pomieszczenia i rolę kobiety u muzułmanów. Tam nie ma rozwydrzonych dziwek szarpiących nerwy mężczyznom.

Gość aleksandra0009
sluchaj kobylo..... po takich slowach chyba zaczelabym miec kompleksy:) to co wg was mam zrobic? od razu sie wyprowadzic i wniesc pozew? takiej reakcji oczekujecie? nie jestesmy nawet rok po slubie, razem jestesmy ok 10 lat

oalallalalalla że jestem : popierdo lona je bnieta ch ora psychicznie gł upia idio tka su ka dziw ka ku rwa szma ta i inne Na twoim miejscu MOCNO zastanowiłbym się nad twoim charakterem i postępowaniem wobec męża.

Gość rgtbnkufkuyk
10:14 [zgłoś do usunięcia] aleksandra0009 ja mysle ze jesli sie klocic to kulturalnie bez wyzwisk w druga strone NO CO TY NIE POWIESZ???!!! długo ci zajęło dojście do takiej konkluzji??? - ile wyzwisk było potrzeba?

rgtbnkufkuyk "Swoją drogą nieźle macie nasrane w tych głowach , zeby do osoby którą się kocha mówic w taki sposób " a kto wierzy, że on ją kocha????????? chyba tylko ona sama Akurat wiara nie jest dobrym argumentem w dyskusji:) \ --Bimbałek-- Chodzi mi o szacunek do mężczyzny, oddzielne pomieszczenia i rolę kobiety u muzułmanów. Tam nie ma rozwydrzonych dziwek szarpiących nerwy mężczyznom. Takie rzeczy jak szacunek do CZŁOWIEKA wynosi się z domu 🖐️

Gość aleksandra0009
to napiszcie prosze cobyscie zrobily na moim miejscu. najlatwiej jest powiedziec rzuc go, wyprowadz sie ale gdzie?

Gość rgtbnkufkuyk
a choćby i pod most

Gość aleksandra0009
tak napewno .z pewnosci zostawie wszystko i pojde w nieznane

Gość rgtbnkufkuyk
no to męcz się dalej skoro pieniążki ważniejsze od honoru - dzieci nie macie przecież - a czyje jest mieszkanie?

Gość aleksandra0009
jesli by podniosl na mnie reke to bylby ewidentny przekaz ze mam definitywnie zakonczyc malzenstwo.bo nie wierze i nie uwierze ze jak raz udery to sie nie powtorzy.

Gość aleksandra0009
nie wiem jakby to bylo w przypadku rozwodu. mieszkanie on wziol na kredyt hipoteczny , nie mamy intercyzy ja jetsem tam zameldowana po slubie.

aleksandra0009 jesli by podniosl na mnie reke to bylby ewidentny przekaz ze mam definitywnie zakonczyc malzenstwo.bo nie wierze i nie uwierze ze jak raz udery to sie nie powtorzy. A czym rózni się bicie od nazwania Cie " jesteś gówno warta " i że "zaraz zapierdoli Ci w łeb " :)??

Gość aleksandra0009
mieszkanie wzial przed slebem jeszcze z 15 lat bedzie je splacal

Gość rgtbnkufkuyk
10:26 [zgłoś do usunięcia] aleksandra0009 jesli by podniosl na mnie reke to bylby ewidentny przekaz ze mam definitywnie zakonczyc malzenstwo.bo nie wierze i nie uwierze ze jak raz udery to sie nie powtorzy. Ja chyba śnię???!!! Po prostu spadłam z krzesła!!!! Żegnam autorkę - na niereformowalną głupotę nie ma lekarstwa.

Gość aleksandra0009
dla mnie jest roznica rekoczyny a slowa

Gość aleksandra0009
a co w tym widzisz glupieg, pisze to co uwazam i co czuje.

Gość rgtbnkufkuyk
10:29 [zgłoś do usunięcia] aleksandra0009 mieszkanie wzial przed slebem jeszcze z 15 lat bedzie je splacal NO TO FAKTYCZNIE JESTEŚ GÓWNO WARTA - i siedzisz z nim tylko dla kasy, bo zdaje się, że nic nie masz - NAWET HONORU

Gość aleksandra0009
nie jestem z nim dla kasy , sama pracuje a nie wyleguje sie przed tv jak macie mnie atakowac w taki sposob to piszcie gdzie indziej,

aleksandra0009 dla mnie jest roznica rekoczyny a slowa Aha, no to powodzenia 🖐️ Zapewniam Cię, że Twój misiek z czasem zwiększy repertuar określeń , które świadczą o jego miłosci i szacunku do Ciebie a pewnego dnia cześć z nim wprowadzi w życie ( np. przestanie się odgrażać i rzeczywiście zapierdoli Ci w ten pusty łeb:) ). Tylko wtedy nie zakładaj tematu pt " mój mąż mnie bije- co robic" 🖐️

Gość rgtbnkufkuyk
05.08.2012] 10:23 [zgłoś do usunięcia] aleksandra0009 to napiszcie prosze cobyscie zrobily na moim miejscu. najlatwiej jest powiedziec rzuc go, wyprowadz sie ale gdzie? 10:23 [zgłoś do usunięcia] rgtbnkufkuyk a choćby i pod most 10:24 [zgłoś do usunięcia] aleksandra0009 tak napewno .z pewnosci zostawie wszystko i pojde w nieznane więc napisz nam, czego tak nie chcesz zostawiać, skoro mieszkanie jest jego???

Enfant Terrible rgtbnkufkuyk "Swoją drogą nieźle macie nasrane w tych głowach , zeby do osoby którą się kocha mówic w taki sposób " a kto wierzy, że on ją kocha????????? chyba tylko ona sama Akurat wiara nie jest dobrym argumentem w dyskusji \ --Bimbałek-- Chodzi mi o szacunek do mężczyzny, oddzielne pomieszczenia i rolę kobiety u muzułmanów. Tam nie ma rozwydrzonych dziwek szarpiących nerwy mężczyznom. Takie rzeczy jak szacunek do CZŁOWIEKA wynosi się z domu Czyli najwyraźniej większość Polek pochodzi z patologicznych domów, gdzie nie nauczono was kultury, szacunku do męża i roli żony. 🖐️ Pracowałem w kilku bardzo duzych firmach, gdzie pracuje kilka tysięcy ludzi. I wiecie co? Naogladałem się niebywale wiele braku kultury i głównie u kobiet, aż 3/4 przypadków, czyli 75% niewłaściwego zachowania, to były kobiety, a nie mężczyźni. Prawda jest taka, że jesteście strasznie rozpuszczone. Im młodsze pokolenie tym bardziej rozwydrzone. Dzisiejszych nastolatek nawet nie można nazwać ludźmi. Żadna z nich nie była uczona zasad Savoir Vivre, a w dzieciństwie kindersztuby. Połowa się prostytuje, albo daje za darmo - w szkole. Większość prowadzi płytki, konsumpcyjny tryb życia lansowany przez MTV. Wy zawsze jesteście niewinne. Zawsze ciężko tyracie. Owszem sa przypadki, kiedy kobieta pracuje w pracy 8 godzin i to ciężko, przychodzi zmęczona do domu i musi zrobić objad, zajmować się dziećmi, a mąż po 8 godzinach pracy nic nie robi. Ale w realiach Polski częściej jest inaczej. Mężczyzna często ma 2 prace i pracuje ponad 240 godzin. Cięzko tyra. Biznesmeni często muszą się poświęcić biznesowi, zeby się rozkręcał. Wtedy jest nie tylko praca wiele godzin na dom i rodzinę, ale też stres. Stres w biznesie jest bardzo duży. Tak samo olbrzymim stresem dla mężczyzny jest widmo głodu rodziny. Nie widzicie tego na codzień, ale męzczyźni w środku, jeśli nie mają stabilnej pracy, cały czas myśla o zabezpieczeniu rodziny i są w stresie. Przychodzą z pracy, a kobieta często ich się czepia i w domu maja kolejny stres. Tym sposobem nie stresują się tylko kiedy śpią. A pomyślałyście, że kiedy urodzicie dziecko i jesteście na wychowawczym, to mężczyzna pracuje na rodzinę? Trzeba umieć wspólnie ułożyć związek. Mężczyzna tez może zajmować się dzieckiem. Może akurat zmienianie pieluch nie należy do tego, ale całą resztą facet może się zajmować. Zarówno przy niemowlaku jak i przy starszym dziecku. Poza tym wiedziałyście kogo brałyście. Ślubu nie bierze się po pół roku znajomości. Myślę, że jak nauczycie się dyplomacji, dawania facetowi spokoju i czasu dla niego, nie będziecie się tak często do niego czepiać, to i on będzie dla was lepszy. Poza pewnymi wyjatkami typu np. "kobyła" zaraz po urodzeniu dziecka. Niektórzy faceci też bywają chamami, ale tych chamów same sobie wybrałyście.

Gość Lokka Kolla 29
Mój nazywał mnie: - dziwką - zdzirą - ścierwem - kurwą - szmatą do podłogi - jebanym pomiotem skurwiela itd...

Enfant Terrible aleksandra0009 jesli by podniosl na mnie reke to bylby ewidentny przekaz ze mam definitywnie zakonczyc malzenstwo.bo nie wierze i nie uwierze ze jak raz udery to sie nie powtorzy. A czym rózni się bicie od nazwania Cie " jesteś gówno warta " i że "zaraz zapie**oli Ci w łeb - Bicie to przemoc i ostateczna kara dla kobiety. Powiedzenie, że jest gówno warta, to uświadomienie jej prawdy jak się rzeczy maja :P🖐️

Gość aleksandra0009
owszem mieszkanie jest jego ale tez w mieszkaniu jest mnostwo moich rzeczy.zapierdzielalam na to mieszkanie , dbalam o nie a teraz mamje ot tak zostawic? tam tez jetsem zameldowana wiec chyba nie moze mnie ot tak wyrzucic?

- Bicie to przemoc i ostateczna kara dla kobiety. Powiedzenie, że jest gówno warta, to uświadomienie jej prawdy jak się rzeczy maja Widziały gały co brały. (Coraz częsciej przekonuję sie , że te stare porzekadła niosą wiele prawdy :O)

Enfant Terrible aleksandra0009 dla mnie jest roznica rekoczyny a slowa Aha, no to powodzenia Zapewniam Cię, że Twój misiek z czasem zwiększy repertuar określeń , które świadczą o jego miłosci i szacunku do Ciebie a pewnego dnia cześć z nim wprowadzi w życie ( np. przestanie się odgrażać i rzeczywiście zapie**oli Ci w ten pusty łeb ). Tylko wtedy nie zakładaj tematu pt " mój mąż mnie bije- co robic" - Piszesz głupoty. Nie każdy jest patologicznym sadystą, albo dresem bijącym kobiety. Takie słowa nie muszą świadczyć o tym, ze facet przegina. Raczej świadczą o tym, że to autorka przegięła. On jej wykrzyczał prawdę w twarz w bezsilności i nerwach. Może nie zauważyłyście kobiety, ale autorka skrupulatnie omija szczery opis, dlaczego tak się wkurzył? I to nie tylko przy tej jednej kłotni, bo żeby tak powiedzieć do kobiety, to musiało być jej dłuższe postępowanie. Niech wam napisze prawdę jak go wkurzała. 🖐️