Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabella izabellini

Która sukienka jest odpowiedniejsza na slub cywilny?

Polecane posty

moniczka :P -> jak kupie rozmiar mniejsza (34) to bedzie krótsza i wtedy napewno bedzie mi posladki widać ;)Jesteś zadowolona z tej sukienki?Jak materiał?Czytalam komentarze o sukienkach tego sprzedawcy i jest duzo negatywnych :( *Angel* ->dziękuję ;)

Gość lijka
izabella izabellini --> bo to kafeee, obrzucić błotem tu najłatwiej.. łatwiej wyzwać anonimowego użytkownika, niż osobę z krwi i kości żyjącą tuż obok 3 gorsze --> dziewczyna grzecznie zapytała o sukienkę i tego temat dotyczy. Nie wstawiła zdjęć figury do oceny, nie pyta też na ile lat wygląda..po co więc jej wmawiasz, że "nie wygląda" - skoro nawet jej nie widziałaś. A skoro twierdzisz, że nie można wyglądać młodziej mając 35 lat mając 2 dzieci - sorry bardzo mało jeszcze w życiu widziałas :D Autorko - jeszcza raz najlepszego ...

Autorkp - skoro jest duzo negatywnych opinii to po co chcesz kupic ta sukienke???:/:/

Gość małaBrunetka___
Dużo szczęścia Autorko i nie ma sensu przejmować się osobami, które tu wyładowują swoje frustracje i niepowodzenia. Nie karm trolla :) Powodzenia.

Gość do moje 3 grosze
Czy ty jestes ograniczona czy zaburzona:o?

Gość ona3
monalissa w Rzgowie k/Łódzi (C.H PTAK ) . Ja tam kupiłam i jestem zadowolona! :) Dziewczyny Ci doradzą a z ceną też sie dogadasz :)

Gość kidjseu
A ślub cywilny to jakiś inny ślub, mniej ważny że wymaga innej sukni niż kościelny?