Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabella izabellini

Która sukienka jest odpowiedniejsza na slub cywilny?

Polecane posty

Gość Monica.
Druga trafniejsza przez dlugosc.

Gość małaBrunetka___
Moim zdaniem ani jedna ani druga. Uparłaś się -widzę- na biel. A może coś w odcieniach beżu, ecru ?? Wydaje mi się, że to bardziej pasuje. No ale skoro tak wybrałaś to poszukaj czegoś innego, bo cała koronka wygląda dość....dantetnie . Do 300zł na pewno coś znajdziesz. Ale to Twój wybór.

Gość małaBrunetka___
..miało być tandetnie :P

Gość ja pani wasza
2

Gość manio ciekawskii =)
Jaka tam uroczystość. Zwykła rejestracja związku w urzędzie :classic_cool:

Jeśli chodzi o sukienki, to ta druga z 1 postu, ale ja nie o kieckach... Zanim weźmiesz ten ślub zastanów się nad jedną rzeczą: CO MA DO ZAPROPONOWANIA FACET, KTÓREGO NARZECZONA MA TYLKO 300 ZŁ NA KIECKĘ ŚLUBNĄ? Piszę to z autopsji, ja miałam nawet jeszcze mniej na kieckę, bo wyszłam za nieudacznika i dokładnie tak bidnie wyglądało to małżeństwo, naturalnie rozpadło się w trzy sekundy bo niby pieniądze szczęścia nie dają, ale... Potem na długie lata związałam się z bardzo bogatym facetem, ale nie dla korzyści finansowych (bo na początku nie wiedziałam ile ma kasy), ale imponował mi pod każdym względem. Dziś już wiem, że status finansowy faceta daje mu zajebistą władzę i dodaje seksu nawet jeśli wygląda jak Shrek.

fajna jest ta krotka - mam prawie identycznie taka sama ale w czerni ale ona nadaje sie co najwyzej na jakas impreze a nie slub. slub powinien byc elegancki, w tej pierwszej bedziesz wygladala strasznie "tanio". tak wiec druga.

moje 3 grosze jeszcze -kochana,ja jestem kobieta po przejsciach ;)Miałam ślub kościelny w pieknej białej sukni za niebotyczne pieniadze ale okazało sie że mąz woli książki i TV bardziej niż mnie.Jestem po rozwodzie,tak wiec teraz mogę wziąć tylko slub cywilny .Jesteśmy razem 7 lat, "dorobiliśmy się" własnego mieszkania,samochodu,dwoje dzieci i w zwiazku z tym postanowiłam przeznaczyc na kieckę 300 zł.Wiadomo jak to jest ,gdy sie ma dzieciaczki,mieszkanie-zawsze są jakieś wydatki.Ślub odwlekalismy tak długo,bo chcieliśmy zrobić huczną zabawę ale stwierdziliśmy ,ze nie bedzie nas na nią jeszcze długo stać,tak więc postanowilismy zrobić ślub kameralny (25 osób).Pewnie ,że wolałabym piękną sukienkę za 1000 zł i gdybym sie uparła to bym ją miała ale dla mnie najważniejsze jest to ,ze mam kochanego faceta,dzieci i w końcu bede mogła do mojego ukochanego powiedziec -męzu mój ;) Pochodze jeszcze po sklepach,może cos znajdę niedrogiego i fajnego ;)

Podałyście mi linki z sukienkami i one raczej odpadają bo mam mały biust -sukienka bez ramiączek nie miałabym się na czym trzymać ;) i szczypłe ręce ,tak wiec chciałabym coś co ma zakryte ramiona :) No i musi byc bielusieńka 😭

izabella izabellini to co napisałaś tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że ten facet nie ma ci nic do zaproponowania. A miłość... jak się kogoś kocha to nie zaczyna się wspólnego życia od robienia nieślubnych dzieci. A tak przy okazji - jak chciałaś z gołym tyłkiem iść do ślubu w sukni nr. 1 mając dzieci? Nie uważasz, że ci zwyczajnie nie przystoi taka długość? aczkolwiek życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, oby to małżeństwo nie skończyło się w ciągu dwóch lat ... oby...

moje 3 grosze jeszcze - widze ,że widzisz wszystko w czarnych kolorach.Musiałaś przejsc traumę,skoro myslisz ze wszystkie związki muszą skończyć sie źle. Ja mojego obecnego faceta,kocham nad Zycie i on mnie też.Możesz mi nie wierzyc ale trafiłam naprawdę na swoją drugą połówkę.Rozumiemy sie bez słów.Jestesmy razem 7 lat i kochamy sie jeszcze bardziej niz na początku.Dzieci sa dopełnieniem tej miłości.Kochana,nie wszyscy są źli,nie wszystkie związki musza kończyć sie rozstaniem.Ja głeboko wierzę,że dożyjemy takich czasów,kiedy oboje będziemy szli przez park,podpierajac sie laskami ;) Co do sukienki to ta pierwsza rzeczywiscie jest za krótka.Ale nie uważam ,ze majac dwoje dzieci muszę ubierać sie w suknie do kostek ;)Mam 35 lat a wygladam na 10 mniej ;) Ja jestem optymistką i wierze ze tak jak jestem teraz szcześliwa,taka będe do końca swoich dni ;)

Musisz być zajebistą optymistką skoro: - wierzysz w brednie, że mając 35 lat wyglądasz na 25 lat (zwłaszcza mając 2 dzieci) KURWA NIE MA TAKIEJ OPCJI - oszukujesz się. - myślisz, że będziesz z tym gościem (czy jakimkolwiek innym) do końca swych dni TAKIE RZECZY SIĘ NIE ZDARZAJĄ LUDZIOM Z NASZEGO POKOLENIA - oszukujesz się. aha, gdybyś miała kochanego faceta to nie konsultowałabyś kiecki z obcymi z forum ...

Gość multimedia
pierwsza zdecydowanie za krotka, mozna ja wlozyc ewentualnie na dyskoteke ale druga calkiem fajna, mysle, ze bedzie ok :-)

jest lato, wiec do kolan jak najbardziej. zreszta jak sa wesela i poprawiny to ludzie w lato nie odwalaja sie w niewiadomo jakie suknie, a faceci czesto zakladaja spodnie jakies i do tego koszula, a nie garnitur, bo jest goraco.

moje 3 grosze jeszcze-> nie rozumiem dlaczego mając faceta nie mogę poradzić sie dziewczyn na forum odnośnie sukienki? To co napisałam jest prawdą-urodziłam dwoje dzieci i przy wzroscie 171 cm waże 58 kg ;)Zero rozstepów,jestem szczuplutka jak modelka-ale nie mój problem ,że nie wierzysz.Możesz mysleć ,że kłamię-Twoje prawo ;) Smutno sie człowiekowi robi,kiedy czyta sie teksty typu -w dzisiejszych czasach jest niemożliwe kochac tylko tego jedynego az do smierci.Zatraciły sie wszystkie wartosci,młodzi ludzie nie wierza juz w prawdziwa miłość.Swiat schodzi na psy....Ja mimo wszystko jestem tzw "starej daty" i wierzę ,że mimo wszystko każdy gdzies tam ma swoja druga połówkę i znajdzie ją ,tak jak ja znalazłam... Dziewczyny,dziekuje za odzew ;) Temat uwazam za zamkniety 🖐️

Autorko - skoro Ty bedziesz panna mloda to wg.mnie 1ewsza sukienka odpada.....jest zbyt krotka,tym bardziej,ze jestes kobieta po przejsciach i mamą dwojki dzieci! Druga jest idealna:D

Autorko - najwazniejsze abyc Ty sie dobrze czula..nie wazne co inni mysla bo zawzse znajdzie sie ktos komu cos nie bedzie odpowiadalo...z ciekawosci,kiedys slub???:D

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa joł
Czy pogodzisz prace w agencji towarzyskiej z udanym małżeństwem? Zastanów sie dobrze czy to słuszna decyzja :classic_cool:

taaaa po dwóch ciążach, w średnim wieku i wygląda jak modelka - kabaret. Poczytaj nawet na tym forum jak młodzi faceci się nabijają z takich jak ty, że reklamują się w necie jakie to one młodo wyglądające, a jak się je zobaczy to zaraz wiadomo ile lat ma delikwentka. czasu się nie oszuka a wymiary jakie podałaś są słabe jak na niby modelkę. Zostało tłuszczu po ciążach, taka prawda i nie ma co się obrażać. Ot życie...

Gość lijka
izabella izabellini -> zdecydowanie 2 suknia bardziej odpowiednia :) I życzę Ci wszystkiego najlepszego!! Duuuużo szczęścia, uśmiechu i najważniejszego - zdrowia!! 🌻

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa joł
I fajnego ślubu w USC przed zasmarkanym urzędasem :classic_cool: JAK ROMANTYCZNIE

moje 3 grosze jeszcze -nawet nie wiesz jak ja bym chciała żeby ten "tłuszcz" po ciąży mi pozostał 😭Chciałabym przytyc a nie moge. Nie wiem dlaczego jestes taka złosliwa?Kompleksy?Zazdrosc?Ta ostatnia cecha jest dość niestety powszechna u Polaków.Ja piszę ze jestem szczesliwa a TY mi zaraz odpisujesz ze napewno nie bede.Ja piszę ze jestem szczupła mimo dwóch ciąz a Ty mi ,że napewno jestem gruba :)Pisz sobie dziewczyno co chcesz,ja jestem "za stara" na takie przepychanki słowne 🖐️

Piotr B. dr dziennikarstwa joł-> to bedzie kobieta ,tak wiec -zasmarkana urzedniczka ;)Pisz sobie dziecko drogie co chcesz,ja moge sie tylko uśmiechnąc pod nosem czytajac Twoje wypociny ;)

Autorko - to slub tuz ,tuz:D Z gory Ci,Wam,zycze wszystkiego najlepszego i oby slub,przyjecie poszlo po Waszej mysli:D