Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwq111a

Związki Polaków z cudzoziemkami

Polecane posty

Gość nwq111a

Tyle się mówi o Polkach latających za murzynami... Ogólnie z tego co słyszę i widzę, to Polki przodują i to zdecydowanie jeśli chodzi o związki mieszane. Polki o wiele częściej wychodzą za mąż za obcokrajowców, niż Polacy [mężczyźni]. Czy słyszeliście o tego typu związkach, kiedy cudzoziemka bierze ślub z Polakiem? Czy spotkaliście się z tego typu przypadkiem, że cudzoziemka zostaje żoną Polaka? Jeśli tak, to opiszcie.

Gość alinka 32 6778
moja matka jest szwajcarka ojciec polakiem:)

Gość Cudzoziemki wolą swoich bo
tamci w euro zarabiają a my tylko w złotówkach. ich pensja w przeliczeniu na złotówki to kupa kasy

Gość Singiel Idealista
Faceci +40 którzy stracili nadzieję na znalezienie żony w kraju decydują się na desperacji ruch i biorą sobie przechodzoną ukrainkę +40 często z dzieckiem .. podobno łatwiej z nią wytrzymać niż z wiecznie narzekającą polką +40 i ma zdecydowanie niższe wymagania

Gość nwq111a
alinka - masz kombinację niezbyt różniących się od siebie genów. Germańcy to nasi pobratyńcy. Słysze niekiedy o bardziej skomplikowanych kombinacjach tylko polska-korea.

Gość Tomek z bagien
musze przyznac ze Polki to piękne kobiety więc nawet nie myślę szukać szczescia za granicą

Gość nwq111a
Singiel - miałem do czynienia z Ukraincami i muszę stwierdzić że obecne nawet tuż po 20-tce są nieźle "przechodzone"

Gość Singiel Idealista
Oczywiście, że masz rację, ale te po 20-tce są jeszcze młode i na polaka nawet nie spojrzą :)

Gość nwq111a
Tomek z Bagien - oczywiście że masz rację że Polki są najładniejsze, ale te najładniejsze mają często zbyt sukowaty charakter. Jest to efekt "metod podrywania" Polaków, które polegają na adorowaniu, nawet jeśli nie widać żadnych efektów, nie widać żadnego odwzajemnienia. Ponadto to "adorowanie" głównie polega na kozaczeniu, cwaniakowaniu i popisywaniu się, bez konkretnego męskiego podejścia. Kobiety wtedy zaczynają czuć się nazbyt wartościowo i efekty często są takie jakie są...

Gość Tomek z bagien
to prawda,szczególne te ładniejsze Polki mają się za księżniczki mimo ze poza urodą nic nie mają do zaoferowania.Moze dlatego nie szukam sobie dziewczyny.Kilka poważniejszych związków nauczyło mnie doceniać własne towarzystwo.

Gość konkIawe
Pociąg do tzw "egzotyczności" to nstynktowne zachowanie spowodowane tym, że osobniki posiadające taką cechę wzbogacały pule genową swoich populacji redukując wpływy "chowu wsobnego", który był sporym zagrożeniem w małych społecznościach łowiecko zbierackich. Cecha ta została nam więc przekazana w genach przez przodków, którzy dzięki niej przeżyli...Ci którzy jej nie posiadali nie przeżyli więc nie mogli nam jej przekazać

Gość nwq111a
No i co? Słyszał ktoś w końcu o związku Polaka z cudzoziemką? Panna która ma mamę ze Szwajcarii to wszystko na kafeterii? Bo temat zszedł na psy a tu ni widu ni słychu czegoś konkretnego.

Gość wsczz
@up Moim zdaniem włoszki mają za mały biust. Dlatego lepsze chyba są Angielki

Gość kf1qwer
Angielki są brzydkie! Polak żaden nie chce Angielki!

Maz - Polak; zona - Irlandka. Obydwoje obecnie po 30-ce, maja dwoje dzieci, zwiazek wyglada na udany.

Gość patrasekk
moj kolega byl w zwiazku z dziewczyna z Namibii, ale go troche oszukala i sie skonczylo:)

Gość podróbka chińskiej podróbki
tak ukrainki biorą ślub z polakami bo chcą mieć polskie obywatelstwo ;) często lecą na to polaczki których żadna przyzwoita polka by nie chciała

Gość mój kolega jest z angielką
i na dodatek murzynką ;) tylko jego akurat białasa jej rodzinka nie toleruje , żadne nie jest ładne ona paskudna murzynka on polaczek blondynek

Gość patrasekk
no wlasnie jak ten moj kolega pojechal do tej Namibii pokazac sie jej rodzinie, to oni jej zakazali sie z nim dalej spotykac:) w dodatku miejscowi okradli go z pieniedzy i nie mial za co wrocic do Polski:)

Gość puela97
Ostatnio przechodził obok mnie facet z...czarnoskórą żoną i dzieckiem w wózku...

Gość mach12PL
Z murzynką...nigdy w życiu... Czarnoskóre zupełnie mi się nie podobają

Gość morderca szerszeni
Nie rozumiem jak można podniecać się murzynkami? Tylko desperaci zarywają do obrzydliwych orkowych negroidów.

Gość gość
ja jestem w zwiazku z Polakem i jestem ze Slowacji :)

Gość gość
durnoty piszecie

Gość Hussar
Wśród społeczeństwa gdy cudzoziemiec adoruje polkę to jest niemalże stu procentowe poparcie. A gdy relacje są odwrotne (polak-cudzoziemka) to każdy ma do powiedzenia swoje "wyrazy współczucia"... to jest często irytujące

Gość gość
Nie wiem skąd te dane????? GUS podaje to własnie więcej męzczyzn rocznie bierze ślub z cudzoziemkaami.... ahhhh polskie sterotypy.....

Gość gość
Tak bo Polki są zabawkami dla cudzoziemców tak na Góra 5 lat większość nie chcę wiązać się na stałe chyba że potrzebują obywatelstwa lub wizy to wtedy szybko chcą ślubu a ci co nie muszą to za żonę wolą kogoś ze swojego kręgu. Pomijam historie gdzie faktycznie dochodzi do zakochania bo z reguły oni mówią że kochają jak chcą po....c a ożenić nie bardzo chcą a z facetami Polakami jest trochę inaczej oni raczej nie kombinują i nie tkwią w związkach ze względu na sex

Gość gość
Znam jedną parę on Polak ona ukrainka i są ze sobą ponad 10 lat wyglądają na szczęśliwych i nie znam odwrotnej pary ona polka on cudzoziemiec z takim stażem jak już to często widzę samotne matki po takich związkach

Gość gość
A cóż niby jest atrakcyjnego w Polakach (sory, że uogólniam), że cudzoziemki miałyby się chcieć z nimi wiązać? Polki są przynajmniej ładne, a Polacy?