Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieodpisujenasmsyczasemwiesz

Zazdrosc...

Polecane posty

matko, nie odpisuje dzieczynie na smsa kilka h (a to nie byl sms pytajacy czy cos...tylko ot opisanie jakiegos tam stanu...)i foch - przejebane;] kobiety co z WAmi ?:D

:D

Gość aaaaaaaaaagava
ja mojemu CHOPU jak nie odpisze zbyt długo to też dostaje fochem :D wiec to nie tylko babska domena B-)

Gość jedziemy na wakcje niebawem
ale własmnej dziewcyznie? wstyd sie.. facet oszczedzi kase aby do kumpla nie napisac a dziewcyznie zawsze odpisac chocby buziak czy cos.. to kumplom nie odpisuj i kolezankom a dziewcyznie zawsze. No chyba ze jej nie kochasz. Bo jak sie kocha to sie leci aby llist rozerwac szybko bo ona napisała..to samo z smsem. Pastro mowila tak co to za narzeczony co nie leci szybko i nie rozyrwa listu tylko czeka...ja pamietam jak to było napisała do mnie a juz czlowiek w biegu na schodach rozrywał koperte co tam napisała ona... to swidectwa milosci wzjaemnych... ucz sie, bo wiele ci trzeba do bycia Facetem, a co dopiero kochajacym facetem co do fochów to fakt faceci tez je strzelają.. a to dziwne..obca dziewczyna to nie mowi sie ze strzela focha tlyko jej przykro, a foch na gebie:) le jak własna dziewczyna to sie mowi ze focha ma a nie ze jej przykro:( głupota..

Gość wysłałam smsa dlaczego nie
zgadzam się z powyższym poza tym odpisywanie na smsy to kwestia kultury osobistej (albo jej braku) czasem nie można odrazu odpisać ale wtedy wypadałoby przy okazji kolejnego smsa przeprosić lub chociaż się wytłumaczyć a nie mieć pretensje, że foch kobiety są uczuciowe i emocjonalne i takie niodpisywanie nasuwa na myśl rózne scenariusze: może go czymś uraziłam albo się pogniewał, a może ma mnie dość jeśli chcesz mieć z kimś dobry kontakt i zależy Ci by ta osoba miała o Tobie dobre zdanie odpisuj kiedy tylko możesz

no ale to nie bylo zadne pytanie w smsie..l.ot zwykly sms o tym co zrobila ;] eh dobra :)

mimo wszystko fajnie gdybyś odpisał to tak jakby Ci ktoś coś mówił i nie widział żadnej reakcji z Twojej strony mógłby stracić ochotę by z Tobą rozmawiać nie?

Gość mojewakcje niebawem
Pator mowił.ta miało byc. Kiedys faktycznie ludzie sie kochali to tak jak nie opdisac na list, dostac i czytac go za tydzien..a zakochany facet rozrywa od razu jak ów Pastor... popieram powezej to tez przejaw kultury osobistej itd

Gość mojewakcje niebawem
14:25 i 14:33 trafione bardzo... dziwne, że ludzie koscioła wiedza co to relacje dm-meskie..a ludzie swieccy nie...I jak tu zwiazek tworzyc? hm nie da sie:)

smutne jest to, że niektórzy nie odpisują bo przeczytali bądź ktoś im powiedział, że kobietom nie warto okazywać uczuć i lepiej trzymać dystans, bo wtedy bardziej im zależy tak samo znajdą się doradcy sugerujący, że im gorzej kogoś traktujesz tym on bardziej będzie się starał oczywiście wszystko na krótką metę się sprawdza, ale tak naprawdę to zwykła głupia gówniarska manipulacja i brak szacunku dla drugiego człowieka! chcielibyście by i Was tak ktoś na kim Wam zależy potraktował? (autorze to w eter nie do Ciebie)

Gość mojewakcje niebawem
14;46 madre słowa... a kto tak doradza? pewnie jacys z małym IQ, albo zwycajnie zazdrosni..a facet sie tak dał, ze posluchał..ale do nich smsy pisze nie?odpisuje oddzwania..a oni mu do wlasnej dziewczyny nie kaza? niech sobie w łeb strzeli..o ile nie jest za pozno.. to jest przeciaganie struny, któa jak peknie to koniec chocby 100 sms wysłał..zostanie sam

kto doradza? różnie, choćby popularne poradniki, prasa, koledzy, koleżanki i ja też, niestety ja też czasem mówię nie odpisuj bo mnie wkurza jak ktoś w mojej obecności nie może ani na chwilę oderwać palców ani wzroku od komórki, czuję się lekceważona jasne, powinno się grzecznie tej natrętnej osobie napisać: przepraszam słońce ale teraz nie za bardzo mam możliwość pisać, odezwę się za 2 godziny zawsze inaczej wygląda niż nagłe zamilknięcie a efekt taki sam :D:P