Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyklęty

Jestem skreślony przez większość kobiet, bo jestem 30-letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość dla wszystkich singli
Argen - na zachodzie kobiety daja sie zapladaniac przez bad boyow i szukaja frajerow prowiderów, prawo stanowe jest tak pojebane ze latwo frajera droga sądowa sprowadzic do poziomu niewolnika.. jak znasz angielski to poczytaj to forum, wiekszosc waszych kolegow ktorzy sa po slubie chetnie by ucieklo na bez ludna wyspe, a przed wami udawaja..

tam wystarczy ze baba ma zly dzien i moze zlozyc papiery rozwodowe, dopierdola Ci takie alimenty ze jak niezaplacisz to idziesz do wiezienia..

wszystkie kobiety sa takie same, polki tez niedajcie sie zwiesc ostatnio dowiedzialem sie ze sasiadka ktora niemogla zajsc w ciaze z mezem puscila sie z jakims facetem z Poznania i zaszla z nim w ciaze.. wszystko sie wydalo a ten jelen przy niej jest i wykonuje wszystkie jej polecenia,, wszyscy sie z niego smieja nawet ojciec tej kobiety..

najwiekszym problemem facetow to fakt ze dali sie zwiesc kobiecie.. powiedzenie "nie wszystkie kobiety sa takie same" to KŁAMSTWO, WYSTARCZY POCZYTAC TO FORUM.. wszystkie sa nie zrownowazone.

Gość idealistyczne spojrzenie
jade po zone na wschod...

Gość Buahahaha :D
HAHAHAHA O KUR...A HAHAHAHA 28 LETNI PRAWICZEK ! JA PIERDZIELE HAHAHA LOL... !! :D

Ukrainki i Rosjanki to najlepsze zony.. Japonki i Chinki maja astronomiczne wymagania

autorze niedaj sie zwiesc tym ktorzy Cie wysmiewaja, to taka taktyka zebys dolaczyl do stada glupcow..

http://speedy.sh/eDFeT/the-manipulated-man.pdf przeczytajcie sobie ta ksiazke, napisana przez kobiete w jaki sposob manipuluja mezczyznami.. ja spadam na ogrodek wylegiwac sie na sloneczku bede pozniej :)

Gość idealistyczne spojrzenie
nienawisc do 2 czlowieka nie bierze sie z potwietrza, sami sa w beznadziejnym połozeniu wiec próbuja sie dowartosciowac

Darker "Są kobiety, które cenią czystość. A co? Woda i mydło podrożały?" Hahahah mocne :D Darker ""sama jestem dziewica i szanuje czystość" Ja się kąpię dwa razy dziennie. Pasuje? "bo jestem towarzyska i atrakcyjna kobietą" Strasznie atrakcyjna musisz być skoro żaden /normalny/ się tobą nie zainteresował przez ten czas. Nie lepiej dziewicą konsekrowaną zostać?" Ciśnieeeesz :D Uwielbiam takie teksty xD :D

Gość Jeszcze Polska Nie Zginęła
Ma ktoś PDF Łatwy sposób na rzucenie palenia ?>

Darker "i kazdemu nalez sie szacunek" Nie. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Prawda hahaha :D

żab-X "że tak zacytuję sama siebie: jestem tak piękna aż lustro pęka pewnie ze złości bo mi zazdrości " Pęka bo nie może znieść tak krzywej mordy. Na pewno się złości bo musi odbijać takie krowy.

Gość Darker i tak zle skonczy jak
kazdy prawiczek albo sie zachleje albo wpadnie niedlugo w mocna depreche jak wiekszosc z nas :D:D:D:D

Gość Polsat Cafe
Kobieta nie jest potrzebna do życia.

Gość patologiczny przypadek
ja juz wpadłem w depresje, moje dni sa policzone, znalazalem ostatnio jezdzac na szlifierce, kawałek prostej, a na koncu stary opuszczony budynek, mysle ze do 240-250 km/h sie rozpedze, mam nadzieje ze nie bedzie czego juz zbierac

" Ukrainki i Rosjanki to najlepsze zony.." mój facet miał żonę ze wschodu. nie poleca.

"Pęka bo nie może znieść tak krzywej mordy. Na pewno się złości bo musi odbijać takie krowy." to jest fragment IRONICZNEGO, PRZEŚMIEWCZEGO wierszyka mojego autorstwa. nie musisz mi tłumaczyć, co miałam na myśli, debilu. 🖐️

Gość ...kulka..
Głupie ciule!:D:P

w każdym można znaleźć coś z czego można się naśmiewać

Gość eeee tam
związki- srąski. jak ktoś dobrze wygląda to może sobie bzyknąc OT TAK. ale nie widzie powodu chodzenia za rączke, do kina, na kolacje d rodzicow z kims kto mnie NIE INTERESUJE strata czasu. za wszystkie prezenty urodzinowe gwiazdka itp moznaby skoczyc na paralotni (500zł)

Gość Do Autora tematu
Pytanie na forum o cokolwiek zawsze ma dobre i złe strony. Pierwszą stroną medalu jest fakt, że niektórzy ludzie podchodzą do Twojego tematu na poważnie i starają się wyrazić swoje zdanie, opowiedzieć o swych doświadczeniach bądź postarają się "coś" poradzić... Inni natomiast wyżyją się na Tobie poprzez wyśmiewanie, szyderstwa, żarciki lub podsuwanie głupich pomysłów. Według mnie i osób, z którymi przebywam - bycie 30letnim prawiczkiem nie jest dziwne, nie jest zbrodnią, ani nie powoduje wyśmiania takiej osoby. Każdy z Nas odkrywa swą seksualność w różnym wieku. W dzisiejszych czasach traktuje się to wręcz jako konieczność by w wieku 20 lat mieć za sobą przynajmniej kilka związków i przynajmniej jednego partnera seksualnego. Mężczyźni, jak i kobiety - prześcigają się w doświadczeniach seksualnych, co najczęściej nie wychodzi im na dobre. Kobiety, które miały wielu partnerów są nazywane puszczalskimi, ale mężczyzn określa się różnie. To nieprawda, że facet, który mial wiele kobiet jest postrzegany jako macho, powiem szczerze, że osoby mądre, które zauważyły "nieokiełznaną chuć" takiego faceta - potrafią śmiało powiedzieć, że jest On męską dzi*ką. Taka jest prawda. Powinieneś być z siebie dumny, że nie jesteś typowym podrywaczem wykorzystującym kobiety. To, że jesteś prawiczkiem nie stanowi absolutnie żadnego problemu. Prawdziwym problemem może być Twoja nieśmiałość i brak wiary w siebie. Jak w starym porzekadle "każda potwora znajdzie swojego amatora" i nie ważne czy jesteś przystojny, przeciętny czy brzydki. Zacznij wychodzić z domu, chodź na imprezy, koncerty, do baru, gdziekolwiek. Nie bój się poznawać ludzi, uśmiechaj się, żartuj... Kobiety lubią uśmiechniętych i miłych facetów. Nie mów na pierwszych spotkaniach o tym, że jesteś prawiczkiem - to może peszyć kobiety i wprowadzać u nich zakłopotanie. Zapomnij o tym fakcie, a kiedy znajdziesz się w intymnej sytuacji z kobietą - postaraj się ją zadowolić... przyznaj się wtedy kiedy będziesz gotowy. Nie jesteś dziwakiem, jesteś wyjatkowy... A Ci którzy się nabijają z Ciebie - są jak stado owiec, które biegną tam, gdzie je pies zagoni. Ty jesteś psem, nie owcą. Możesz nadać swemu życiu własny sens. A czy znajdziesz kobietę? Na pewno! Tylko bądź odwazny i nie bój się niczego. Kto nie ryzykuje, ten nic nie uzyska.

Gość eeee tam
powyzej madry post az dziw co taki rob na kafeterii :-P

Gość pomyslowasss
zgadzam sie, bardzo madry wpis

" bycie 30letnim prawiczkiem nie jest dziwne" Chyba jednak jest bo to wiek gdzie człowiek ma już jakieś pojęcie o kobietach. Jakoś ludzie dobierają się w pary i tworzą związki nie czekając do 30-stki i dalej. Po co tak kłamiesz? Płacą ci za wypisywanie głupot na forum i oszukiwanie człowieka? to nie wybór autora "Powinieneś być z siebie dumny, że nie jesteś typowym podrywaczem wykorzystującym kobiety." Bo jak dziewczyna jest z chłopakiem to z pewnością jest wykorzystywana. A co gorsza niektóre są tak zmanipulowane, że wychodzą za mąż za swoich dręczycieli. "ani nie powoduje wyśmiania takiej osoby." Przyznaj się publicznie i oczekuj telefonu od prezydenta z gratulacjami. Doprawdy ... "Każdy z Nas odkrywa swą seksualność w różnym wieku." Jego problemem nie jest orientacja seksualna tylko niemożność wejścia w związek co go przybija emocjonalnie. Idąc twoim tokiem myślenia to może po 40-stce odkryje swoją seksualność? Skąd się biorą tacy debile? "On męską dzi*ką" Brak znajomości pojęcia /dziwka/. "To, że jesteś prawiczkiem nie stanowi absolutnie żadnego problemu." Absolutnie żadnego. Przecież wszystkiego nauczysz się w 15 minut z internetu bo związki to dla frajerów są przecież. "Zacznij wychodzić z domu, chodź na imprezy, koncerty, do baru" Odradzam chyba, że dobrze czujesz się podpierając ścianę. "Kobiety lubią uśmiechniętych i miłych facetów." Przystojnych i fajnych - gdzieś zniknęło. "Nie mów na pierwszych spotkaniach o tym, że jesteś prawiczkiem" Same się domyślą. Im starszy jesteś i im mniejsze Twoje doświadczenie z kobietami tym bardziej skrępowany i zestresowany będziesz. Wyjdziesz na skończoną pierdołę i zapomnij, że dziewczyna zrozumie. Wiem po sobie i po innych na tym forum. Wywalisz się na najprostszych rzeczach. Życie nie przypomina My Little Pony - Friendship is Magic. "Nie jesteś dziwakiem, jesteś wyjatkowy" Do dzieci z downem też mówią, że są wyjątkowe. "A czy znajdziesz kobietę? Na pewno! Tylko bądź odwazny i nie bój się niczego." Widzisz, gwarancję Ci nawet dają na forum. A tak poważnie to nie wierz w ten zbiór banałów od którego czytania tylko zęby bolą. Sam wiesz najlepiej jak do tej pory Ci wychodziło z dziewczynami. Sam mam 28 lat i jako, że jestem nieco bardziej rozgarnięty od gimnazjalisty to nie kupuję tych bajek o tym jaki to wyjątkowy jestem ja, Ty czy ktokolwiek inny tylko z powodu, że panny na nas leją. Nie miałeś i nie masz panny bo jesteś kiepski. Ja też. To jest właśnie prawda a nie te farmazony u góry.

Gość hdnfmnfd
a propos prawiczkow Z KAFE-----juz 100 razy lepszy taki Darker niz takie meskie goowno typu //revolver/

Gość podpowiem..
rev pasuje tylko do zyeba fikuu mikuuu.eot.

Gość kiedyś tez prawiczek
Ja czasem miałem takie rozmyślania co by ci ludzie powiedzieli gdyby właśnie na takim spotkaniu szczerze przyznać się do tego prawidztwa i pokazać swój punkt widzenia. Z drugiej strony to pewnie nikt kto tego sam nie przeżył nie zrozumiem tego problemu. Duża część ludzi podchodzi strasznie luźno do związków nie przeżywa tak rozstań , odrzuceń itp porażek. Ja do dziś nie mam pojęcia jak to jest ,że jedne osoby jak już zaczęły się spotykać w wieku 16-17 lat z kobietami do potem przestać nie mogą i nawet jak się rozstaną to mija max miesiąc i już taki prowadzi kolejną laseczkę....ja tak nie potrafię . Miałem w swoim już prawie 30 letnim życiu aż 1 dziewczynę i to aż przez pół roku ;| ..mało tego jak tak teraz na to patrzę to tylko mi się wydawało ,że jesteśmy w związku tymczasem to były po prostu takie spotkania. seksu trochę liznąłem więc nie jestem totalna noga i daje mi to jakiś ciut lepszy komfort w towarzystwie ,ale i tak jest źle ...ona już sobie znalazła facecika ,a u mnie mija rok niedługo ;] i jakoś nie widzę ,żebym raptem kogoś znalazł ... na jakiejś tam randce nawet byłem ,ale oczywiście KOSZ ;] ...niedobrze bo w pracy zaczynam się izolować od ludzi ;/ .tam każdy kogoś ma i większość tematów to jest o dziewczynach/żonach itp Najgorsze jest to ,że ludzie nie potrafią zrozumieć ,że ktoś nie potrafi sobie znaleźć dziewczyny kobiety no i do tego od razu dodają niepochlebne komentarze w stylu bez baby = dziwny , oferma , ciamajda itp ...pół biedy jak ktoś jest brzydki ,ale jak wygląda w miarę normalne to dla ludzi to niepojęte ;/