Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyklęty

Jestem skreślony przez większość kobiet, bo jestem 30-letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość Ja mam 30 lat i to samo
drenażysta jak słyszę obraźliwe rzeczy na temat swojej urody, jestem wyśmiewany przez kobiety, to chyba jasne że leją na mnie moczem ciepłym, robią to nie znając mnie więc ten stek bzdur co wpisałeś można wsadzić sobie gdzieś i taka prawda... Niby internet mi daje jakąś szansę bo znaleźć kobietę z którą się umówię na spotkanie nie problem, nawet mając moje zdjęcia przyjdzie, bo jestem kim jestem umiem rozmawiać z ludźmi i mam poczucie humoru dość mocne :) więc przyjdzie choćby z ciekawości, szkoda że po spotkaniu kontakt się urywa.

Gość 29latka
Przeczytałam całe forum. Hej chłopaki, rozumiem bo i ja nie miałam stałego związku, a tęsknota do bliskości jest przerażająca. Gorzej ja jestem w Anglii i bardzo tu cierpię na ogólny brak towarzystwa. Tęsknie za rodziną, ale co gorsza za ludzmi bo 4 ściany mogą dobic!!! Jednak to co tu czytam... Totalne dno... Użalacie się nad sobą... Zamiast poznać kogoś i dać kobiecie szanse bez względu na wyglą. Potraficie tylko pisać, że jak miała niewielu albo dziewica i ok 30 to PASZTET, BRZYDULA, ZGORZCHNIAŁA ITP... OGARNIJCIE SIĘ przecież i wy to nie Mister Universum A tak wogule to chętnie zzobaczę twarz faceta - mam 30 i to samo gg 43903140 czekam na zdjęcie, daj sie poznać, bo nie wierzę że jest aż tak źle...

Gość Zgajewski
Ja mu wierzę że jest twarzowcem. Mam tak samo. Dziwię mu się że ma czelność spotykać się z dziewczynami i myśleć o związku

Gość 21 latek
29latka Zamiast poznać kogoś i dać kobiecie szanse bez względu na wyglą. Kobiety traktują mężczyzn jeszcze gorzej. otraficie tylko pisać, że jak miała niewielu albo dziewica i ok 30 to PASZTET, BRZYDULA, ZGORZCHNIAŁA ITP... Kobiety jeszcze gorzej mówią o tego typu mężczyznach. Szczególnie o prawiczkach źle się wyrażają choć nie ma powodu do tego.

Gość 29latka
do 21latka nie wszystkie kobiety tak mówią o facetach, a jedynie puste laski co patrzą na wygląd i zasobność portfela, co nie ma nic wspólnego z normalnymi kobietami szukającymi prawdziwego uczucia jak wy Jestem puszysta i szukam kogoś kto mnie pokocha i przytuli kiedy będzie mi źle. Natomiast wypowiedzi prawiczków to na ogół teksty w stylu "wole być sam niż z kimś kto kiepsko wygląda lub mnie nie interesuje". Dajcie kobietom szanse a nie oceniajcie książki po okładce. Dla potwierdzenia tezy powiem wam, że jak mnie faceci zagadują w necie choćby na gg to są oszołomieni moją osobą, normalnością, kobiecością i seksapilem. Taka osobowość panowie... kto nie pozna bliżej ten się nie dowie... ROZMAWIAJCIE Z KOBIETAMI !!! kulturalnie a sami się przekonacie, więcej wiary w siebie i w kobiety

Gość kiedys też prawik
Co to znaczy ,że jesteś puszysta ? Jak sama uważasz ile masz za dużo kg? ..ale tak szczerze Wiesz będę szczery ,ale dla większości facetów gdy wygląd nie pasuje to kobieta charakterem nie nadrobi tego. Owszem charakter jest bardzo ważny ,ale żebyśmy mieli chęci i motywacje do dalszego poznania to wygląd musi być

Gość 21 latek
"ROZMAWIAJCIE Z KOBIETAMI !!! kulturalnie a sami się przekonacie, więcej wiary w siebie i w kobiety" Jak rozmawiam kulturalnie z rówieśniczkami to wychodzę na ciotę bo one non stop przeklinają. "Dajcie kobietom szanse a nie oceniajcie książki po okładce. " Tak samo robią kobiety. "nie wszystkie kobiety tak mówią o facetach, a jedynie puste laski co patrzą na wygląd i zasobność portfela, co nie ma nic wspólnego z normalnymi kobietami szukającymi prawdziwego uczucia jak wy" Jak znajdę taką co szuka prawdziwego uczucia to dam szansę ale co najwyżej wśród rówieśniczek tego znaleźć nie mogę za chiny ludowe.

Gość 29latka
puszysta to znaczy dużo za dużo, niestety, ale nie znaczy że nie mam prawa do szczęścia a jeśli chodzi o dwudziestolatki to i owszem dziwne i wulgarne pokolenie, ale wyjątki też się zdarzają i życzę Ci znalezienia wrażliwej koleżanki znudziłam się trochę tym wszystkim co tu piszecie jestem na kafe od niedawna i szczerze mówiąc nudziarstwo jest na forach, nie tylko tu

Gość kiedys też prawik
jasne że każdy ma prawdo do szczęścia . Jednak jak sama zauważyłaś co za dużo to NIE ZDROWO...życzę dużo zdrowia , szczęścia pozdrawiam z Polszy ;]

Gość nie każdy może być z kimś
Gadki szmatki i tak zdechniecie sami. W ogóle co to za gadanie że nie dajecie szansy albo że sami się skreślacie? Ja dostałem coś koło 30 koszy i koniec, dalej nie próbuje. Nie będę się poniżał, bo nie raz dostałem ciętą i lekceważącą odpowiedź.I taka uwaga na przyszłość, nigdy nie mówcie o waszej przeszłości. Szczerość i inne podobne gówna w bajki wsadźcie albo jeszcze sobie głębiej. Bo od nie dziewicy nigdy nie usłyszycie prawdy całej.

Gość 29latka
a ja opowiedziała o sobie zaufałam i co głupio żartował płakałam a jak on sie zachował dalej szkoda gadać skończone

Gość lubię puszyste
to ile masz tych kilogramów i jaki masz wzrost?

Gość drenażysta
"drenażysta jak słyszę obraźliwe rzeczy na temat swojej urody, jestem wyśmiewany przez kobiety, to chyba jasne że leją na mnie moczem ciepłym, robią to nie znając mnie więc ten stek bzdur co wpisałeś można wsadzić sobie gdzieś i taka prawda... Niby internet mi daje jakąś szansę bo znaleźć kobietę z którą się umówię na spotkanie nie problem, nawet mając moje zdjęcia przyjdzie, bo jestem kim jestem umiem rozmawiać z ludźmi i mam poczucie humoru dość mocne więc przyjdzie choćby z ciekawości, szkoda że po spotkaniu kontakt się urywa." Ja nie piszę bzdur, to tylko Ty koloryzujesz. Każdy prawik ma jakąś własną mocną wymówkę na temat swojego prawictwa. Mniej introspekcji, to dołuje. Oczywiście jest szansa, że jesteś wyjątkowo szpetny, ale wątpię w to, bo nie użyłeś podobnego określenia w stosunku do siebie. Wnioskuję więc, że racjonalizujesz swoje prawictwo. Dziwne to jest, bo kobiety zasadniczo nie są takie bezpośrednie, żeby mówić facetowi, że jest brzydki. Owszem, obgadują i to cholernie obgadują, ale niezmiernie rzadko bywają szczere do bólu. Ciekawe, kto Ci przekazuje te informacji o tym kto i jak Cię obgaduje i to od nowo poznawanych kobiet?! Może po prostu kiedyś jakaś flądra tak Ci powiedziała, a Ty zasadziłeś to w swojej głowie i hodujesz z pasą. Ale to już Twoja sprawa.

Gość 29latka
lubisz? 105 kg 169 cm brunetka z dużymi oczami... moje gg 43903140 jęśli jesteś taki odważny to napisz

drenażysta wprost może i nie mówiły ale jedna powiedziała coś na mój temat komuś kogo bardzo dobrze znam... dodam że ta kobieta blisko mnie mieszka i takie rzeczy o mnie wygaduje, miałem ochotę jej krzywdę zrobić bo to był szczyt chamstwa i nic więcej... Kiedyś się z jakąś umówiłem i pojechała mnie za mój wygląd poprzez internet widziałem jak uciekała ze spotkania :(, po prostu jak mnie zobaczyła nogi za pas i narazicho, ale byłem wtedy gówniarzem i byłem strasznie chudy, teraz wyglądam dopiero normalnie jak na faceta przystało. Kiedyś mnie wyśmiały jakieś panny w sklepie przypadkiem to usłyszałem, czy przed firmą. Szpetny nie jestem na pewno bez przesady bo jednak spotkać się chcą widząc moje zdjęcia, ale powiem tak rozmawiam z różnymi pannami z neta każda jest jak schemat po jakimś czasie się pytają jak to możliwe że taki facet jak ja rzekomo miły, wygadany, dowcipny nie ma kobiety, no ale spotykając mnie na żywo czar pryska i znajomość zostaje zerwana i tak jest za każdym razem :(, nawet w oczy mi nie potrafią spojrzeć :( skreślają mnie od pierwszego zobaczenia :(, wiem co oznacza unikanie kontaktu wzrokowego. Na jednej pannie takie wywarłem wrażenie że przyszła dosłownie rozpalona do czerwoności wiem że chciała się ze mną przespać, miała straszną chcicę, patrzyła mi cały czas w oczy głęboko i starała się mnie zachęcić do tego żebym się za nią zabrał w różny sposób, niestety sprawę zawaliłem, nie spodziewałem się tego na pierwszym spotkaniu i nawet jej nie pocałowałem na zakończenie. Panna się obraziła chyba z płaczem do domu wróciła :(, widziałem jej smutek jak ją opuszczałem, nie odbierała tel. po spotkaniu, potem mi napisała prawie że wprost czego ode mnie oczekiwała itd. po czym kontakt zerwała, ale to był tylko jeden przypadek gdzie cień zainteresowania widziałem choć prawdopodobnie spowodowany tym że panna po po prostu chciała sexu, nie była to grzeczna dziewczynka wręcz przeciwnie, do tego całkiem urodziwa.

Gość dormicum
Lepiej mają ci co nie mają takiego parcia na dziewczyny. Takiej chcicy.

Gość dormicum
Ja myślę że nie można aż tak źle wyglądać i mieć czelność umawiania się z dziewczynami. To dla mnie dziwne trochę.

dormicum pewnie że tacy mają lepiej, ja też kiedyś na to srałem ale już tak dłużej nie mogę w samotności żyć nie wiem jak to wytłumaczyć i nie chodzi tu o sex... po prostu nie umiem tak żyć. Same nalegają na spotkania ja nikogo nie zmuszam, może w końcu trafię na jakąś co mnie zaakceptuje :).

Gość
"ROZMAWIAJCIE Z KOBIETAMI !!! kulturalnie a sami się przekonacie, więcej wiary w siebie i w kobiety" Ale banał.

Gość
"Lepiej mają ci co nie mają takiego parcia na dziewczyny. Takiej chcicy. " Owa "chcica" przechodzi z wiekiem. U jednych wcześniej, u innych później, ale najczęściej w okolicach 30-tki.

jak to rozmawiajcie z kobietami? te co są ładne, piękne i młode to nie szukają kogoś kto będzie z nimi tylko rozmawiał tylko kogoś przystojnego wysportowanego i z kasą, a te co już ich nikt nie chce to lecą na każdego kto z nimi pogada

i tutaj na tym forum cały czas się przejawia ten schemat z jednej strony kolesie których żadna nie chce a z drugiej laski których żaden koleś nie chce za robotę się weźcie zamiast wylewać tutaj swoje żale "bo ze wzruszenia łzy zalały mi oczy"

akh odrzucenie to najgorsze co może spotkać człowieka zwłaszcza jeżeli sięga blisko 100 procent, ja rozumiem każdego kto tu pisze bo cierpię z tego powodu... jest mi źle, choć na zewnątrz tego nie okazuje przywdziewam maskę, to chociaż w internecie muszę się wyżalić. Nikt nie powinien być skazywany na samotność jeżeli tego nie chce... każdy powinien poczuć miłość odwzajemnioną choć raz w życiu takie jest moje zdanie bo inaczej nie zazna życia w pełni, świat jest kurewsko niesprawiedliwy i lepiej by było jak ludzie tacy jak ja się po prostu nie rodzili.

tylko dlaczego oczekujecie że ta druga osoba będzie piękna, bogata i miała dobry charakter? takie osoby szukają sobie podobnych, za duże macie wymagania,

akh Wiesz co chyba wszystkie teraz szukają supermenów i przystojniaków, nie mówił bym tak gdyby nie fakt że 2 panny z lekką nadwagą i bardzo przeciętną buźką też mnie odrzuciły (twierdząc że nic do mnie nie czują po jednym spotkaniu)... do tego były najbardziej nie miłe ze wszystkich wobec mnie :(. Aha kiedyś spotkałem się jeszcze z taką, szczupłą 27 latką ale strasznie brzydką z twarzy (na ulicy takich osób nie widać, dosłownie straszyła do tego bardzo niezadbana), no i co.... zgadnij to samo też mnie olała. Jedyną panną z internetu która dała mi szansę o której wyżej pisałem była zamożna ładna osoba, po studiach, miła i sympatyczna, reprezentowała podobny poziom intelektualny co ja, może jak bym się nie speszył i poszedł z nią na całość to by chciała kontakt utrzymywać, ale zrobiłem z siebie frajera to się pewnie połapała że to ktoś kto kobiet nie bzykał więc wolała dać se spokój tym bardziej że wcześniej mi pisała że lubi sex...

Gość dla kobiet seks to podstawa
Jeśli nie uprawiałeś seksu jeszcze to jesteś automatycznie skreślony. jeśli nie jesteś super dobry w seksie to też Cię zostawi tyle. Dla kobiet liczy się seks nie mając doświadczenia jesteś od razu skreślony nie zależnie od tego, że jesteś dobrym kandydatem na partnera itp.

Gość hej ho chlopie
Ja mam 30 lat i to samo ... z jakiego zes miasta ? albo wojewodztwa ?

Gość kiedyś tez prawik
"Ja mam 30 lat i to samo" skoro po zobaczeniu zdjec sie spotykaja to to nie jest kwestia wyglądu...pewnie masz coś nie tak z zachowaniem ...masz w ogóle sam jakieś kryteria kobiety ? czy weźmiesz każdą ? Bo skoro sie spotkałeś nawet z laską która ci sie niepodoba to chyba kazda ci odpowiada ? ..moze tu jest gdzies haczyk pomysl nad tym

Gość pausilippia
sa prostytutki-więc problem 30 letnich prawikow nie powinien istniec

Gość Sufler
Przelej mi na konto 500 zł