Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to takie dziwne

pytanie do kobiet czy jestescie w zwiazku z nizszym mezczyzna

Polecane posty

Gość to takie dziwne

mam takie pytanie, czy ktoras z Pan na tym forum jest z mezczyzna nizszym od niej? spotykam sie z kims od 3 miesiecy, w sumie na poczatku to o tym nie myslalam, ale teraz przyszlo mi to do glowy bo facet jest super tylko jest nizszy ode mnie o 5-7 cm i chcialabym sie poradzic innych co o tym sadza. Pozdrawiam

A co cię obchodzi opinia innych i to w dodatku podludzi? dobrze ci z nim, to po co chcesz to psuć, bo jakaś panna "Nikt" i przegraniec życiowy napiszą ci, że to obciach? Nawet w przyrodzie samiec jest często mniejszy od samicy. Niestety źle się to dla niego kończy :O🖐️

Gość dceduivbfhe
Nie mam zbyt dużego doświadczenia. Ja mam 158 więc miałam zawsze wyższych facetów. Ale myślę że to raczej oni wolą niższe. Jakaś taka niepisana zasada sie wkradła.

Gość sdsder
I po 3 miesiącach związku zaczęłas się tym interesować? :o Trochę to dziwne...

Gość to takie dziwne
no wlasnie ja to jestem zyrafa ;) zawsze sie smieje bo mam 180 cm wzrostu :D ale wiesz co ja nie uwazam ze faceci zwracaja zbytnio uwage na wzrost. Wydaje mi sie ze czasem nawet tego nie widza ze jestem taka wysoka, bo jestem dosc szczupla. Bimbałku dziękuje ci za to co napisales :) po prostu on jest swietny i naprawde dobrze sie dogadujemy mimo ze jeszcze do niczego miedzy nami niedoszlo to jakos czuje sie bardzo wyjatkowo przy tym facecie. Masz racje ze nie powinnam zwracac uwagi na to co inni mysla, ale czesto ulegamy sterotypa

Gość wielkie mi mecyje
stanie na krzesle i odciągniesz mu na stojaco :P

Gość anonimowykolega
Zaraz napisza Ci panny z ''fakebuka'' sympatia.pl, mtw I innych oglupiaczy, ze taki to nieudacznik, do szpilek nie pasuje. Nie ma co kierowac sie opinia innych. Jak ktos zre govno to Ty tez polakomisz sie ? Bo co inni powiedza. Swojego rozumu sluchaj, a raczej instyktu zwierzecego, bo przeciez I tak postapisz wedle owego instynktu.

Gość to takie dziwne
spotykamy sie od 3 miesiecy, wszystko bylo na stopie kolezenskiej, ale po wczorajszym wieczorze spedzonym razem, cos we mnie peklo i zaczelam w nim widziec cos wiecej niz tylko przyjaciela

Gość to takie dziwne
dzieki anonimowykolego :)

Gość manio ciekawskiii =)
No niestety, nie będzie pasował do szpilek :classic_cool:

Gość to takie dziwne
nic nie szkodzi :) w sumie to nie potrzebuje szpilek bo mam dlugie nogi ;) wiec moge poswiecic szpilki dla niego

Gość Valentyn
Pisałem z dziewczyną , wysłałem jej zdj i chyba jej sie spodobałem . Taka napalona za ładna nie była . Pytam sie ile ma wzrostu a ta 175 a ja mam 173 i mówię że nie chce wdawać sie w związek z wyższą . A ona pisze za pół godz że sie zmierzyła i ma 171 haha :D szybko zmalała :p

Gość sobie anonimowo
ja mam 168 a maz 167 i absolutnie nie przeszkadzaloby mi nawet jak by byl nizszy o 5 cm bo kocham jego za wszystko a nie za wzrost,jest wspanialym czlowiekiem

Gość to takie dziwne
Valentyn zabawny jestes hehe ja nie mialam zamiaru wchodzic w zaden zwiazek bo mi dobrze bylo samej, ale takie rzeczy sie czuje, ja po prostu wiem ze jemu na mnie zalezy, czulam to od poczatku. On jest swietny, teraz zrozumialam ze warto bo dawno przy nikim sie nie czulam tak WYJĄTKOWO jak przy nim :) Dla mnie to prawdziwy mezczyzna.

Gość Buahahaha :D
NIE MOGŁABYM BYĆ Z NIŻSZYM LUB MŁODSZYM.

Gość sobie anonimowo
tak sobie mysle jakimi wartosciami kierujecie sie wybierajac sobie meza/chlopaka

Gość Valentyn
No jeśli jest to oparte na prawdziwym uczuciu to rozumiem. Chociaż nie do końca bo ja nie mógłbym być z wyższą :p mojego szwagra brat jest z dziewczyną jakoś od podstawówki hehe wiadomo że w podstawówce to żaden związek . W gimnazjum ona znacznie urosła i ma pewnie ponad 180 cm a on około 170 może też trochę ponad i są razem ;)

ja jestem wyższa od mojego faceta ok 10 cm :P długo się docieraliśmy i początki były trudne, ale jesteśmy razem już prawie rok i z każdym miesiącem jest coraz lepiej :) kocham go nad życie, to wspaniały facet i najlepszy człowiek jakiego znam, wzrost nie ma już żadnego znaczenia, oboje za sobą szalejemy i tylko to się dla nas liczy, opinię innych mamy gdzieś :) jeśli czujesz, że to facet dla Ciebie to zaryzykuj i daj mu szansę :) ja tak zrobiłam rok temu i to była najlepsza decyzja w moim życiu :)

Gość sobie anonimowo
valentyn nigdy nie mow nigdy zycie jest zaskakujace i to kocham w zyciu nigdy nie wiem co przyniesie nowy dzien;-)

Gość Jula 2000
Prawdziwy facet zaczyna się od 180 cm. Reszta to neandertalczyki.

Gość Valentyn
W tej akurat kwesti mogę powiedzieć nigdy :p nie wyobrażam sobie bycia z wyższą :p jeszcze rok temu chciałem spotkać miłość i spotkałem ale nie wyszło i już więcej o tym nie myślę :) szukam niższych od siebie :)

Gość Valentyn
Jula żeby wymagać trzeba być naprawdę kimś wyjątkowym . Nie wiesz co to znaczy prawdziwy facet :p ja mam 173 i co najwyżej możesz mi possać fiutka:)

oj Valentyn, na miłość nie ma rady :P ja też zawsze powtarzałam, że NIE MA MOWY żebym w ogóle na niższego spojrzała.. i też zawsze szukałam wyższego od siebie, a tu prosze:P los płata figle :D i nie zamieniłabym mojego TŻ na żadnego wyższego :)

Gość Alvino lambino
Jula 2000 Prawdziwy facet zaczyna się od 180 cm. Reszta to neandertalczyki. Tak sobie mów samotny grubasie :D🖐️

Gość Valentyn
hazel masz rację ale ja jestem pewny że nie bd z taką choć nic w tym złego nie ma :)

Gość ciezarna jaaaaaaaaaaaaa
jesli jest Ci dobrze z nim to nie przejmuj sie wzrostem, znam wielu par gdzie dziewczyna jest wyzsza od faceta i jakos super wygladaja i dobrze sie im zyje razem

Gość to takie dziwne
Hazel dzieki ci za podzielenie sie ze mna swoja historia :)