Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZGUBIENI w SIECI

Co te laptopy są warte?

Polecane posty

Gość ZGUBIENI w SIECI

Przedstawiam dwa modele ,takie same ale mają inne parametry.Proszę o to żeby ktoś mi doradził który opłaca się bardziej kupić? Różnią się np grafiką,tyle ,że nie wiem która jest lepsza. http://allegro.pl/core-duo-1-66ghz-2048mb-160gb-teraz-tylko-599zl-i2521006384.html http://allegro.pl/zobacz-intel-core-duo-t2300-2g-120gb-gratis-619zl-i2521919845.html

Gość To sa pierwsze duale
Obydwa sa chuuja warte🖐️

Gość ZGUBIENI w SIECI
Procesor mają fajny ,natomiast co do grafiki tu nie jestem pewna. Na razie takie coś musi mi wystarczyć,pytałam ewentualnie który wariant jest lepszy i dalej nie mam odpowiedzi :(

Gość ZGUBIENI w SIECI
Różnicę też mają w karcie sieciowej ,ale nie wiem w którym na korzyść,tak samo grafa dlatego proszę o pomoc

Gość A znasz koszt ich
wyprodukowania?

Gość A znasz koszt ich
stare na szrot nowe na szrot po 2 góra 3 latach

Gość A znasz koszt ich
tzreba mieć 4 tys na 3 lata na to, żeby miec coś w normie

oba maja kiepskie parametry. ja mam laptopa ktory ma pamiec 8GB DDR3 i 750GB dysk w tych z linku jest tylko 2GB i to DDR2 pamiec co znaczy, ze beda slabe strasznie i raczej nic konkretnego na nich nie porobisz. O grach mozesz zapomniec, chyba, ze chcesz go na chwile i mulenie ci nie przeszkadza. Musisz patrzec by mial jak najwiecej pamieci. Mowi sie ze jak kogos nie stac na porzadny sprzet to tym bardziej nie stac go na tanie rzeczy bo to tylko pozorna oszczednosc.

Gość Turcostam
Grafe i karty sieciowe maja akurat takie same, różnią się pojemnością twardego dysku, ale już Tobie pisałem, że mają dziwne klawiatury - nie polskie. Jak znajdziesz dobry link do używanego, to podrzuć, ale z używanym nigdy nie wiesz co i jak.

co do grafiki - na intel 945 wiekszosc nowych gier nie chodzi... a jak karta zintegrowana to nic nie zrobisz, nie wymienisz i doopcia.

Gość Turcostam
Mycha - za przeproszeniem, ale nie znasz się na tym ;) Pamięć im więcej, tym lepiej? - no tak to akurat nie działa: http://www.tomshardware.com/reviews/memory-module-upgrade,2264-4.html I to jest chyba oczywiste, że ona nie będzie grała w żadne gry - poza pasjansem i kurnikiem ;)

Gość ZGUBIENI w SIECI
Proszę niech ktoś doradzi,co ewentualnie na teraz wziąść?

Gość .............///////////////
w innym temacie masz przylad

a nie lepiej odczekac i kupic cos lepszego? albo wziac na raty? Ten ostatni chyba najlepszy.. a co wlasciwie chcesz na nim robic, bo jak nie zamierzasz instalowac na nim roznej garsci programow atylko pracowac np w wordzie to powinno dac rade.

Gość ZGUBIENI w SIECI
Filmy,muzyka i jakieś gry tylko co do tego ostatniego mam wątpliwości ,bo nie znam się na grafikach i nie wiem ile mi na tej grafice ATI Radeon HD 4530 pójdzie

Gość ZGUBIENI w SIECI
Dzięki **Mycha ,skoro radeon jest słaby to podejrzewam ,że tamte karty czyli Intel Intel 945 i Intel Media 965 Accelerator będą jeszcze gorsze,chociaż nie umiem znaleźć jakiś konkretniejszych informacji o tych kartach

Gość ZGUBIENI w SIECI
Ehh różnice też są między procesorami ale nic mi to nie mówi. Spore mam tyły

Gość Mycha umowisz sie ze mna ?
:D 🖐️

Gość Turcostam
Przecież to wystarczy w zupełności do internetu, worda i oglądania filmów, do tego nie potrzebujesz najnowszych kart.

Gość ZGUBIENI w SIECI
Ehh ma się te tyły ,a ktoś może wie jak mogę sprawdzić te procesory który jest mocniejszy?

nie pisalam o laptopie a o karcie. Laptopy z reguly nie sa przeznaczone do gier czy samej rozrywki choc i pod tym katem najnowsze (podkreslam) sa produkowane. Autorko ja Ci radze lec na forum komputerowe, sporo takich znajdziesz w google i tam z pewnoscia znajdziesz fachowe porady od ludzi, ktorzy znaja sie lepiej od nas ;)

Gość Mycha umowisz sie ze mna ?
:P