Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtjrsiiut6

bol na wysokosci zeber, po prawej stronie,podczas biegania

Polecane posty

Gość gtjrsiiut6

Otoz podczas biegania boli mnie prawa strona klatki piersiowej, na wysokosci zeber (zaczyna sie pod piersia, konczy mniej wiecej na dolnym zebrze). Bol jest silny, nie wiem jak opisac jego rodzaj :/ Czy to po prostu reakcja na duzy wysilek i przejdzie z czasem (i z treningiem), czy moze cos innego?

Gość sledziona to chyba albo
trzustka? idz do lekarza niech zleci usg, moze masz jakis stan zapalny. jesli bieganie sprawia ci bol to sprobuj duzo chodzic

Gość Pozostaje nie biegać
przy przejściach dla pieszych a ból minie :)

Gość gtjrsiiut6
Moze to byc cos powaznego? Przejdzie z czasem? Chcialam regularnie biegac, conajmniej 30 minut a tu bach,nie moge, no nie dalam z tym bolem ;/ chce dodac ze nie mam dobrej kondycji. Kiedy mam ten bol,jak oddycham to mnie jeszcze bardzoiej boli.

Gość Tą no śledziona i trzustka
są na boku po prawej :D

No przecież to jest kolka... Zawsze jak szybko biegnę np. na tramwaj to właśnie łapie mnie ból w prawym boku.

Gość gtjrsiiut6
to nie jest kolka, sadze ze mozeby byc to kolka ale watrobowa, Ta normalna jest nisko,owiele nizej niz moj bol. Ale wyczytalam ze kolka watrobowa jest po tlustych pokarmach,a ja nic tlustego nie jadlam (jestem na diecie)

Gość sledziona to chyba albo
myslalam o lewej stronie :D racja, po prawej jest watroba hahahhaha le wtopa hahhaha

Gość gtjrsiiut6
nie,to na pewno nie jest kolka watrobowa. W internecie napisane jest ze bol pod zebrami,a ja mam pod piersia.

Gość gtjrsiiut6
No to w takim razie jak mam poprawic tę kondycję skoro ten bol uniemozliwia mi bieganie?

Gość Po prostu jeszcze masz słabą
Wytrzymać i może częściej a mniej intensywnie Dawno dawno temu za siedmioma górami itd jak byłem w wojsku dzień zaczynał się zawsze od zaprawy porannej czyli pobudka ubrać się i bieg! bieg sierściuchy! (to na początku) , no i bieg półgodzinny pierwszy miesiąc to była tortura :D po trzech lajcik po pół roku wieczorem gdy nie było co robić sami wychodziliśmy pobiegać :D

Gość gtjrsiiut6
dobrze,zobaczymy poruczniku :classic_cool: