Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdrtwda

wkurwia mnie to lansiarstwo na fejsbuku,nie po to miał służyc portal

Polecane posty

Gość mdrtwda

na fejsie jest napisane"napisz o czym myslisz",a wiekszosc ludzi chyba nie mysli,bo wiekszosc pisze,co zjadła,co robiła na obiad,laski,daja półnagie zdjecia,zeby sie inni slinili,choc sa zajete,nie po to miał byc ten portal,na poczatku fejbus był fajny,dopoki niunie i dziedzi neostrady sie nie pojawiły nie cierpie tego lansu zdjec,z wakacji itd..rzygam,a miał to byc raczej wydawało mi sie taki pamietnik z przemysleniani dla najblizszych,a nie lans dla obcych ludzi

Gość djklocek
mam usunietych z sybskrupcji 90% ludzi na 200 osob tylko sybkrypcja z 15stu .

Gość postpostpost
ja na szczescie nie mam zadnych dziun, niun, sweet trzynastek itp. U mnie w meiscie tego raczej na duza skale nie ma, ale tez mam kilka osob ktore mnie wkoorwiaja, Chwala sie pijanstwem, libacjami itp. :O Zenua.

Gość to maszz
a ja nie mam konta na fejsie i zyje :)

Gość postpostpost
Ja sie tez kiedys zaklinalam ze facebooka nigdy nie bede miala, ale uleglam :O Ale i tak nie siedze tak duzo. Wchodze raz czy 2 razy dziennie przeczytac co slychac, przyjac ewnetualne zaproszenia lub odrzucic i tyle. Czasem cos napisze. A znajomych tez mam tylko bodajze 125. Kolegow i kolezanki z dawnych lat szkolnych i kilku sasiadow.

Ja po prostu niektórych osób nie subskrybuję, więc nie widzę ich komentarzy, dodawanych zdjęć, itp. Możesz wyłączyć subskrybowanie wybranych osób. Będą w znajomych ale nie będziesz widzieć, że aktualnie jedzą, siusiają, itp.

Każdy ma prawo robić na swoim profilu co mu się podoba a jeśli Tobie to nie odpowiada to nie oglądaj tego.