Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ciekawa:)

jak wasz brzuszki...???

Polecane posty

jak wam rosły brzuszki? ja ma 162 i waze 57 zwsze miałam wystajacy brzuch (oponke i boczki) i zastanawiam sie jak bedzie wygladał mój brzuszek i kiedy bedzie juz widoczny. jestem w 9 tc i narazie nie wydaje mi sie zeby juz urósł jest wystajacy ale taki był przed :))

Gość ja dopiero
w 5 miesiacu zauwazyłam rosnący brzuch.

Gość karafiorowa
ja jestem w 11 tyg ciąży i tez zawsze miałam tzw oponke. ale teraz brzuch stał się twardszy i bardziej się zaokrąglił, ja jeszcze niewidze różnicy, wciąż mysle że to moj tłuszczykowy brzuch, ale mąż mówi że sie zmienił. do tej pory wagowo spadłam kg, ale w spodnie juz się nie mieszcze, zobaczymy jak będzie dalej:))

Gość srfgdgtrfg
162 cm i 57 kg? ;O o zgrozo.. Powinnaś coś ze sobą robić przed ciążą. Ja mam 160 cm i przed ważyłam 44 kg czyli było widać małą już bardzo wcześnie bo od 12 tyg. Teraz jestem w 8 miesiącu i nie powinnam nawet ważyć 57 kg na ostatniej wizycie ważyłam 55kg i wiem, że dużo przytyłam.. Jedz mało bo jak Ci ze 20 kilo przybędzie to będziesz jak słonica..;O 80 kg przy takim wzroście..

Gość brak nickuuuuuuu
160 i 44kg toż to anoreksja. ja pezy wzroscie 164 ważyłam 56kg i wcale nie byłam gruba- mogłabym wazyć mniej ale po co??? a teraz jestem w 6 miesiący ciąży i waże 64kg a w obwodzei brzucha mam 94cm. ale to zależy od wielu czynników, jedna przytyje do 10kg a druga 30kg na plusie. Nie ma reguły na to.

srfgdgtrfg to za mam 57 przy 162 to nie znaczy ze jestem gruba , wygladam normalnie (ciuchy 34-36) poprostu nie mam plaskiego brzucha!!! i nie koniecznie przytyje 20kg :P a i tak dzidzius jest najwazniejszy:)i nie musisz nikogo wyzywac od słonic bo nic o mnie nie wiesz(ile mam lat, które to dziecko i czy nie waze tyle za wzgledu na jakies leki)

a tak wogóle 57 + 20 jest 77 naucz sie liczyc hehe

Wow i odezwała się baba z kompleksami.... A co do brzuszka to też miałam wystajacy, ale bez boczków i ja zauważylam, że taki ciążowy zaczął się robić koło 14 tygodnia. W sumie to widziałam tylko ja, więc moze mi się wydawało.