Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna1988:(

Jak pozbyc sie cieni pod oczami?

Polecane posty

Mam okropne cienie pod oczami, takie brazowe i przez to wygladam nieesttycznie i jakbym byla zmeczona... jak sie ich pozbyc? Ogorek nie pomaga... znacie jakies dobre kremy??

Gość proste i logiczne*
Tylko i wyłącznie kwas hialuronowy 🖐️

Dobry korektor :) cienie pod oczami są objawem zakwaszenia organizmu. Kup w aptece proszek zasadowy i pij go przynajmniej co drugi dzień. Jest bezpieczny, b omogą go nawet kobiety w ciąży.

ja myslalam ze krem floleku z arnika ... hmmm nie wiem

pytam powaznie

Gość fenrizia
No poważnie... to kup sobie ten żel ze świetlikiem, choć z floslek na cienie albo arnika albo babka lancetowata zdaje się. Ale musisz zadbać o odpoczynek, dietę. I kup sobie dobry korektor, będzie mniej stresu.

Cześć, jestem studentką kosmetologii i jako temat pracy licencjackiej obrałam sobie wykorzystanie kwasu hialuronowego w kosmetologii oraz dermatologii estetycznej. Dlatego też byłabym bardzo wdzięczna gdyby któraś z Pań znalazłaby chwilkę czasu i odpowiedziała na pytania w mojej ankiecie. Ankieta jest skierowana do osób, które przez min. 4 tygodnie korzystały z kremów zawierających kwas hialuronowy. Z góry bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam 🙂

link do ankiety: http://www.ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/21700/