Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dlaczego Polacy na emigracji porzucają polskość?

Polecane posty

Gość frodo the niziołek
"było wtykanie polskiej flagi w psie gówna" Ale przecież w tym wypadku akurat miał rację,psie gówna na chodnikach polskich miast to standard

to znaczy w czym niby miał rację? wtykanie polskiej flagi w psie gówno to dla ciebie "racja"? czyżby te gówna na ulicach to był powód do wtykania w nie polskiej flagi?

Miał rację, że pod tym względem jesteśmy Indiami - gówna na ulicach. Wiadomo, że jemu chodziło o rozgłos, ale co innego można zrobić w tej sprawie. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie naprawdę wkurwienie sięga zenitu jak musze w tej gnojówce chodzić

W gówna nikt flag nie wtykał. Rzucili tym hasłem w czasie programu i się zaczęło.

Gość meryyoy
Dlaczego Polacy na emigracji porzucają polskość? dlatego ze sie asymilujemy z otoczeniem, to sie staje mimowolnie z biegiem lat, przeciez nie bede regularnie 3 razy do roku wykrzykiwac na ulicy ze pochodze z Polski a czym zadziej sie jezdzi do Polski, tym szybciej ta asymilcja na emigracji nastepuje

"Wiadomo, że jemu chodziło o rozgłos, ale co innego można zrobić w tej sprawie. " nieźle jesteś popierdolony żeby usprawiedliwiać wtykanie flagi swojego kraju w gówno. to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie i w ogóle jest niemożliwe w żadnym normalnym kraju. to obrazuje jak bardzo propaganda zniszczyła w polsce patriotyzm, szacunek do własnej ojczyzny skoro coś takiego u niby normalnego kolesia wywołuje taką reakcję. może się jeszcze powinien wysrać i wyszczać na flagę, godło i chuj wie co. i też powiesz "no bo co innego można zrobić w tej sprawie". ciekawe co by powiedzieli niemcy, anglicy, francuzi i inni gdyby flagę ich państw wetknąć w gówno.

"ciekawe co by powiedzieli niemcy, anglicy, francuzi i inni gdyby flagę ich państw wetknąć w gówno." Tam chyba psy na spacerach nie srają gdzie popadnie.

"W gówna nikt flag nie wtykał. Rzucili tym hasłem w czasie programu i się zaczęło." następny psychiczny. "Pod koniec kwietnia KRRiT zdecydowała o ukaraniu TVN za wyemitowany 25 marca program Kuby Wojewódzkiego z udziałem rysownika Marka Raczkowskiego, w którym polską flagę wtykano w psie odchody. Nie podjęto wówczas decyzji o wysokości tej kary."

"Off - w normalnym kraju nie robi się z ulic szaletów dla psów" najwyraźniej "w dupie byłeś i gówno widziałeś". problem z psimi kupami jest w wielu krajach ale w żadnym z tego powodu nikt nie waży się wtykać flagi w psie gówna. a u nas jest trochę inaczej niż na zachodzie, nigdy się nie sprzątało psich kup i trochę czasu musi minąć żeby się to zmieniło. ale to wciąż nie daje nikomu prawa do takiego traktowania symboli narodowych. ja się naprawdę nie spodziewałem że możecie być tacy popierdoleni.

"w którym polską flagę wtykano w psie odchody. Nie podjęto wówczas decyzji o wysokości tej kary." No i gdzie te gówna z flagami? Są jakieś zdjęcia materiały video? Nie ma bo skargi złożyli jedynie oburzeni którzy usłyszeli to w programie. Była tam mowa o takim pomyśle aby nauczyć ludzi sprzątania po swoich pupilach. Już widzę jak Wojewódzki z Raczkowskim chodzą po skwerach i parkach za psiarzami; wkładając flagi w psie kupy. No i żadnego fotoreportera z Faktu czy SE w pobliżu nie było. Ależ mieli szczęście :D

Jestem od 7lat na Obczyznie... nie wstydze sie tego ze jestem z Pl! Wsydze sie za Polakow tych z narodu.... msciwychm zazdrosnych .... podlych! Nie znam narodowosci tak wrogo nastawionej do siebie jak naszej.... polskiej!

Raczkowski zrobił chyba rysunek tego i pokazali go w programie. Nikt nie stawiał psiego gówna na stoliku ani jego podróby.

to nie miało ci prymitywie poprawiać humoru tyko uzmysłowić że fakt że na trawie leży gówno nie może być usprawiedliwieniem dla wtykanie w nie flagi. ale widać ty masz gówno zamiast mózgu i ciebie profanowanie polskich symboli narodowych zwyczajnie cieszy. taki filmik znalazłem na youtube. http://www.youtube.com/watch?v=DAjpWXrWogg jakieś barany zbierają psie gówna z trawnika (i to w samej ameryce coś takiego, wyobrażasz sobie, głąbie?) i układają na amerykańskiej fladze. tylko że filmik jest odpowiednio opisany: flag desecration, anti american itd tymczasem takiemu głąbowi jak ty się wydaje że skoro gówno leży na trawniku to jest odpowiednim miejscem dla wetknięcia polskiej flagi.

Ten fragment to chyba po napisach końcowych leciał jak to tradycyjnie ostrzejsze kawałki w jego programie.

"że skoro gówno leży na trawniku to jest odpowiednim miejscem dla wetknięcia polskiej flagi." i za chwilę mi pewnie napiszesz że ty jesteś patriotą tylko ja jestem jakiś dziwny i jak to jedna "mądra" napisała uważam że "mam monopol na patriotyzm" a przecież profanowanie polskich symboli narodowych to takie "patriotyczne" i "nowoczesne".

"Ten fragment to chyba po napisach końcowych leciał jak to tradycyjnie ostrzejsze kawałki w jego programie." nie wiem, nie oglądam tego. i jak się ma do tego ten twój wyostrzony dowcip o tym czego to "nie było"?

ja to bym się chciał dowiedzieć skąd w was się bierze ta antypolska głupota. bo od cholery obcokrajowców poznałem w życiu. i to różnych. i naprawdę niewiele się różnili od polaków. nie byli ani żadni super genialni ani super uczciwi ani w ogóle nie mieli w sobie niczego co by potwierdzało tę waszą bzdurną tezę o "polskiej mentalności" która to ma być gorsza od tej "zagranicznej". a to byli i chińczycy, i japończycy, i argentyńczycy, i hiszpanie, i francuzi, i anglicy, i irlandczycy, znałem jedną dziewczynę z wysp owczych nawet, parę z nowej zelandii i innych. no i naprawdę jak z nimi rozmawiałem to niczym nie różnili się od moich kolegów z polski. w szkole nie byli jacyś super pilni ani w pracy super pracowici. i jak słyszę te teksty że "polacy to tacy durni, chamscy, nieżyczliwi i prymitywni" to się zastanawiam skąd wy to bierzecie?

"i jak się ma do tego ten twój wyostrzony dowcip o tym czego to "nie było"?" Nijak. Pomijając fakt, że wygląda to na piernik z kawałkiem trawnika dla ozdoby. Jak ma się wkładanie flagi w produkty spożywcze?

jak to "nijak", no coś podobnego? a jaki to pewniaczek był jeszcze przed chwilą, jak to się dopominał żeby mu to "czego nie było" pokazać, mało się sam nie zesrał. a jak ci to piernik przypomina to smacznego. możesz jeszcze takich pierniczków parę dzisiaj znaleźć.

"i jak słyszę te teksty że "polacy to tacy durni, chamscy, nieżyczliwi i prymitywni" to się zastanawiam skąd wy to bierzecie?" No jak skąd? Z tvn-u którego jesteśmy pokornymi lemingami, próbującymi udawać nowoczesnych, wykształconych z dużych miast.

no chętnie poznam inne wytłumaczenie jeżeli jakiekolwiek macie. bo tę pogardę dla polaków to sączą właśnie takie kundle jak wojewódzki i ten drugi pajac. a może wy jesteście tacy jak jedna moja koleżanka która też była przekonana o tym "chamstwie" polaków. pamiętam jak byliśmy na wycieczce i zobaczyła hałaśliwą grupkę polaków to była bardzo oburzona "jacy to ci polacy niewychowani". tylko że za 10 minut przechodziliśmy obok równie hałaśliwej grupki angoli i to już jej nie przeszkadzało bo "kurwa" jak usłyszała to było bardzo chamskie i "było jej wstyd" ale "fuck" to już nie.

nie podskakuj mi tu kmiotku bo do mnie nie doskoczysz. lepiej zastanów się nad tym co piszą mądrzejsi od ciebie bo twój intelekt nie wykracza poza stwierdzenie ze "wszystkiemu winny wzrost". i w innych sprawach masz tak samo głębokie przemyślenia, jak widać.