Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekniepiekknie

ŻYCIE JEST PIĘKNE !!!

Polecane posty

Gość piekniepiekknie

i chyba nikt normalny nie zaprzeczy

Gość piekniepiekknie
nie żartuje, nikt mnie nie wydymał tylko ogólnie po prostu ŻYCIE JEST ZAJEBIŚCIE PIĘKNE , osobiście nie wiem jak można nie byc non stop usmiechniętym i nie cieszyć się z zycia

Gość Carrowicz
Zycie jest boskie, szczegolnie jak zarabiasz 10 000zl netto.

Gość Koleś123
nie ciesz się i tak umrzesz !

Gość piekniepiekknie
oj tam oj tam każdy umrze i właśnie dlatego trzeba żyć intensywnie ciesząc sie weseląc a nie byc non stop zgnuśniałym i narzekającym kazdy ma to na co sobie zapracuje (nie mam na mysli jedynie względów finansowych a wszystkie aspekty życia), więc ludzie DO PRZODU cieszyć się życiem

Gość Carrowicz
No pewnie, ze kasa to nie wszystko, ale jak zarabiasz malo to de facto nie masz tego, co miec bys chciala = dolujesz sie. Poza tym "nie sypiasz spokojnie". A tak - bezstresowe zycie.

Gość piekniepiekknie
pozytywnie do życia OD KOŁYSKI , nastawienie moje zaaaaaaawsze było jest i będzie mega pozytywne

Gość piekniepiekknie
być może dlatego jest moje podejscie takie, że zyję do bólu intensywnie doby mi brakuje ciagle w biegu i nie mam czasu na narzekanie i szlochanie w sumie powodów też nie mam ale chyba to moja zasługa że ich nie mam

Gość ja też poproszę
Zycie jest piękne gdy są pieniądze. pieniądze są najważniejsze!!! Geld uber alles! :classic_cool:

Gość piekniepiekknie
no to trzeba je sobie zarobić każdy jest kowalem swojego losu i śpi tak jak sobie pościeli i wszystko w temacie i dyskusje typu nie ma pracy, jest mi ciężko bo nie mam pracy itp. nie przemawiaja do mnie

Gość piekniepiekknie
życie jest piękne jak trzymam kredens i mieszam głową bigos :D

Gość Carrowicz
piekniepiekknie - no to nie mozesz powiedziec, ze zycie jest piekne, bo sie nad tym nie zastanawialas. ja też poproszę - stimmt! Das habe ich fruher gesagt! :classic_cool:

Gość Koleś123
Życie to jest śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową

No właśnie...a ja mam z kolei za dużo czasu, brak pracy, o reszcie nie wspomnę...no i co mam powiedzieć, piękne, bo co?

Gość piekniepiekknie
a po co ja mam sie zastanawiac jak jest super tak jak jest ja nie z tych co sobie problemów szuka a z tych co do nich nie dopuszcza, no i jeszcze faktem jest ze szkoda byloby mi czasu na bzdurami sie zastanawiac

Gość Koleś123
Życie jest jak dzi wka często się pie rdoli

Gość piekniepiekknie
umano----- nie trafiaja do mnie teksty typu mam duzo czasu bo nie mam pracy jak nie chcesz jej miec to jej nie masz i w zwiazku z tym nie masz prawa narzekac

Gość piekniepiekknie
nie wiem co to znaczy, że życie się pier doli bo w każdej porażce jest jakis pozytyw chociazby nauka czyli tak naprawde porażka nie jest porażką a nauką

Gość piekniepiekknie
a tak na marginesie to lubie nie raz wskoczyc na te fora i poczytac jak ludzie narzekaja non stop narzekaja i wtedy włącza mi się myślenie DLACZEGO? JAK IM NA TO NIE SZKODA CZASU?

Gość piekniepiekknie
a teraz sie pożegnam , bo niestety nie bardzo już mam czas tu pisać pozdrawiam wszystkich narzekających i nie narzekających miło było

Gość Carrowicz
umano - to się zastanów dlaczego możesz nie mieć i działaj :)

Gość ja też poproszę
Gdy masz dużo pieniędzy: -możesz zainwestować w swój wygląd. Fryzjer, kosmetyczka, spa, ciuchy, kosmetyki, karnety na basen, siłownię, fitness. -podróże, możesz jechać gdzie chcesz, własnym autem. stać cię na podróż samolotem. -dobrej jakości jedzenie, możesz kupić tylko to na co masz ochotę, zarówno w drogiej restauracji czy też samemu kupić produkty i zrobić coś wykwintnego w domu. -rozrywka, czyli kino, teatr, kluby, imprezy, stać cię na alkohol -dekoracja mieszkania, by czuć się lepiej. możesz udekorować mieszkanie jak tylko sobie zamarzysz. Gdy ma się pieniądze, można żyć jak młody Bog. Gdy się nie ma kasy, żyje się tak: -brak kasy na ubrania, nosisz buty i kurtki z poprzednich sezonów, złej jakości kosmetyki powodują, ze brzydniesz jeszcze bardziej, wyglądasz na niezadbaną/nego mimo, że utzrymujesz higienie osobista -tłuczesz się pociągami, autobusami bo nie stać cie na auto, o wyjezdzie na wczasy nawet nie ma mowy -wpieprzasz gówno z biedronki i lidla, co powoduje jeszcze gorsze zbrzydnięcie -rozrywka to telewizor lub internet -nie inwestujesz w mieszkanie, ciągle patrzysz na te same zasłony i meble -jesteś zdołowany, przygnębiony, zazdrościsz innym, nie cieszysz się życiem

Gość Carrowicz
piekniepiekknie - bosko było, cześć, miło, ze zaszczyciłaś nas swoją skromną osobą, pozdrawiam serdecznie, miłego dnia.

Gość piekniepiekknie
a do tych co im się życie nie podoba to przepraszam za kolokwialne wyrażenie ale RUSZCIE TE TŁUSTE DUPY Z KRZESEŁ I ZACZNIJCIE DZIAŁAĆ ABY ZA CHWILĘ NIE MIEĆ POWODÓW DO NARZEKAŃ pozdrawiam miłego dnia

Gość Carrowicz
ja też poproszę - czy ja wiem, zawsze można kupić np. kurtkę za 700zł i się dołować, że to był zły zakup. EJ, bez przesady, Lidl nie jest taki zły :D

Gość ja też poproszę
nie no oczywiście można znaleźć tam godne polecenia produkty, ale ludzie biedni często takich nie wybierają

Ty myślisz, że ja bym nie chciała tak jak Ty...cieszyć się z tego co mam mimo wszystko. Czasami mi się udaje. Może faktycznie już ten okres bez pracy jest za długi, człek sam czuje się jak pasożyt. Jak Ty to robisz? Bo przecież na pewno nie zawsze masz różowo