Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ślub za 3 tygodnie

Moja suknia ślubna ZDJĘCIE

Polecane posty

Gość ooo_o
OMG... Suknia autorki może spokojnie grać w "Modzie na sukces" - kicz pomieszany z małomiasteczkowym gustem. Proponuję film z wesela nazwać "Wesele w Kopydłowie" (była kiedyś taka seria kabaretów z Krakowa o typowej wiosze polskiej)

Gość justyna j.
Suknia pokazana nieco wyżej znacznie bardziej mi się podoba. Uważam, że czasy, w których dziewczyny wybierały ogromne suknie już minęły. Teraz liczy się ładny wygląd i wygoda, a wcale nie jest tak, że te nowoczesne suknie są krytykowane przez starsze babki ;-)

Gość KajQa
ładna chociaż nie jestem zwolenniczką koloru ecri moim zdaniem doślubu powinna być snieżnobiała suknia

Gość maswkj
nie każdemu śnieżna biel pasuje , weźcie to wreszcie pod uwagę :)

Gość alabama song
wieśniacka

Gość missswiata
kazdy ma swoj gust, ciezko tak ocenic. najwazniejsze zebys to ty byla zadowolona :)

Gość ania mencka
No jest ładna, może i na czasie, ale czy każdemu ona musi się podobać? Mnie się podoba, jest bardzo ładna. Ja mam swój pomysł na suknię ślubną, bardzo zbliżony do tego, co mi pokazałaś....

Gość gabrysia k.
Akurat to w żaden sposób nie jest typowa suknia ślubna i na pewno nie powiedziałbym, że każdemu musi się podobać. Nie sądzicie? Suknia jest krótka - być może wiele dziewczyn zdecydowało by się na nią na drugi dzień, chociaż dla wielu i na wtedy może być zbyt roznegliżowana ;-)