Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musi mi się udać....

Dieta + skakanka .

Polecane posty

Witam, mam 13 lat . Otóż od małego miałam problem z wagą . Nadal mam... Próbowałam różne diety, ćwiczenia, 6 weidera itp... Dawało to jakieś efekty ale małe . Postanowiłam, że od dzisiaj dieta 1000 kcal i skakanie . Zaraz się biorę za 300 podskoków . Oczywiście po godzinie 19 nic nie jem . Zamierzam codziennie biegać razem z moim pieskiem . Mam nadzieję, że mi się uda . Pożyjemy, zobaczymy . Codziennie postaram się pisać coś i dawać oznaki życia . Co miesiąc będę próbować schudnąć 5 kg . Trzymajcie kciuki . Ktoś się przyłączy . ? Obecna waga: 72 kg. (wiem, sporo) Cel: 65 kg Cel: 60 kg Cel: 55 kg Cel: 50 kg

Gość owwuiyegf
ja mieszkam na 3 pietrze i pewnie sasiedzi by mieli dosc mojego skakania , a wiem ze skakanka działa , ale pewnie by bylo slychac pietro nizej

Mieszkam w domu więc mogę skakać, ale często wychodzę też na dwór . W sumie można skakać też w parku .

Gość owwuiyegf
no mozna ale w wieku 40 lat to raczej juz nie :)

Gość Musi mi się udać .
Ja jak na razie jestem z siebie zadowolona . W niedziele skoczyłam 300 razy, wczoraj 350, a dzisiaj 400 . Już za niedługo będę skakać 1000 . :D Ale za to strasznie łydki mnie bolą . Trudno . Diety 1000 kcal nadal dotrzymuje .

Gość hvhvyf
yyy a dlaczego liczysz podskoki? na skakance powinno skakać się z 30min

Gość rozwiewam watpliwosci ....
nie musisz liczyc 1000 kcal (poza tym to za malo), tylko przestan jesc slodkie, fastfoody, kluchy, pizze, biale pieczywo i schudniesz bez wiekszych wyrzeczen :) poza tym trudno schudnac bedac skazanym na (byc moze) niezdrowa kuchnie mamy, ale to juz tylko ty wiesz jak u mamy ze zdrowym gotowaniem ;)

Gość Musi mi się udać...
Liczę podskoki, ponieważ tak mi jest lepiej . Codziennie zwiększam o 50 podskoków, czyli praktycznie przybywają kolejne minuty . Niedługo dojdę do 40 min.

Gość Musi mi się udać...
Moja mama gotuje jak w typowo polskiej kuchni, czyli pierogi, gołąbki, schabowe . Od czasu do czasu zrobi coś zdrowego, dlatego staram dzień wcześniej zaplanować co zjem na drugi dzień . Np. Dzisiaj już sobie zaplanowałam że jutro zjem sałatkę z kurczakiem . Dieta 1000 kcal mi starcza, nie chodzę głodna, ani nic w tym stylu . Moje śnadanie: 250 kcal Drugie śniadanie: 100 kcal Obiad: 350 kcal Podwieczorek: 100 kcal Kolacja: 250 kcal

Gość pFfff
patrz mój topic ja mam 14 lat jaki masz wzrost obecnie aże 54 kg mój cel 50 kg lub 48 kg

Gość Musi mi się udać...
Powiem Ci, że nawet kompletnie nie wiem ile mam w talii i w ogóle . Wzrost . ? 166, 167, coś takiego . Jestem dosyć wysoka .

Gość Musi mi się udać...
A ile masz lat . ?

Gość inesines666
Ja bym zwiększyła ilość tych kalorii dziennie do 1300 przynajmniej.. Ty jeszcze rośniesz przecież... Niezdrowo się tak głodzić. Zamiast tego postaw na ćwiczenia, biegaj, kręć się na hoola-hopie, ta skakanka też jest dobra. Uważaj, bo mogą zacząć Cię boleć stawy. Polecam wtedy kąpiele w soli jodowo-bromowej. Jest też dobra na zakwasy.

Gość Musi mi się udać...
Może i zwiększę te kalorie... Jeszcze się zastanowię . Słyszałam, że po kąpieli dobrze jest posmarować się całą balsamem, poniewać nasze ciało podczas odchudzania jest elastyczne .