Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Jolanta88

Klub Event

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Tak jest. Same pozytywne aspekty, normalnie praca marzenie... Te komentarze pisane s膮 przez osoby zajmuj膮ce si臋 promocj膮 klub贸w i zajmuj膮ce si臋 naganianiem naiwnych dziewczyn...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wystarczy poczyta膰 artyku艂y o przekr臋tach i nieuczciwo艣ci Agencji Reklamowo Marketingowej Event oraz komentarze oszukanych dziewczyn. Firma to zwykli oszu艣ci 偶eruj膮cy na nie艣wiadomych, m艂odych, b臋d膮cych niejednokrotnie w trudnej sytuacji kobietach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica25
moim zdaniem to te artuku艂y s膮 pisane zeby podnie艣膰 sprzeda偶 i czytalno艣膰 gazet... tak naprawd臋 nic jeszcze nie zosta艂o udowodnione przez prokuratur臋. Sprawy s膮 co chwile umarzane wi臋c nie wiem o co tyle szumu. Ja pracuj臋 i jako艣 z niczym takim si臋 nie spotka艂am, a jako pracownik chyba najlepiej wiem jak pracuj臋 i jak mnie traktuj膮. I nie narzekam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gulka8
naprawd臋 wierzycie we wszystko co czytacie w gazetach?!?!?! nie wiecie na jakich zasadach dzia艂aj膮 media? dziwne 偶e potem tyle sprostowa艅 jest :P ja czyta艂am ostatnio 偶e ufo kogo艣 porwa艂o to te偶 pewnie prawda tak jak w przypadku firmy Event:P gratuluj臋 rozumu:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co b臋dzie jak Wasz szef dostanie wyrok odsiadki bez zawieszenia za Symultank臋 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dostanie odsiadke to wtedy pomyslimy, narazie nam placi dobre pieniadze, nie zmusza nas do nie wolniczej pracy, ubezpiecza nas i placi podadtki. Wiec o co tyle krzyku pracuje tu p贸艂 roku i wcale nie bylam zdesperowana idac tu do pracy ( jak to co nie ktorzy pisz膮) Pracuje mi sie dobrze jestem kelnerk膮, taka sama praca jak w innej knajpie i jakos nie by艂o zadnego problemu. Rada dla niedowiark贸w?? Idzcie i przekonajcie si臋 ze to nie burdel!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pomara艅czkaCocomo
Dziewczyny polecam prac臋 jako PROMOTORKA:) jest rewelacyjna,ja zacz臋艂am na Krakowskim Przedmie艣ciu w Warszawie, mog臋 by膰 albo dwa albo 5 dni w tygodniu, narazie mam 2 dni, bo jeszcze chodze na uczelnie, ale od wakacji na pewno przeniose sie na te wi臋cej dni :):) praca przyjemna, zapraszasz go艣ci do wej艣cia do lokalu i masz z tego fajne pieni膮dze, nigdy nie pracuje si臋 samemu, zreszta mamy dw贸ch mi臋艣niak贸w- ochroniarzy :D:D takze tez sie czuje bezpiecznie. hehe ;) polecam!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikita
a ile jeste艣 w stanie zarobi膰 na takim stanowisku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pracuj臋 jako kelnerka i te偶 jest fajnie :) Jak pieni膮偶ki sp艂ywaj膮 mi na konto to jest jeszcze fajniej :D Nikt mnie nie dotyka, nie odzywa si臋 chamsko, a tego si臋 troch臋 obawia艂am. Jest na prawd臋 ok :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica25
W moim miescie promotorki najlepsze maj膮 nawet 5 tysi na miesi膮c, ale to s膮 ju偶 naprawd臋 stare wyjadaczki :D Przynajmniej tak m贸wi膮, a na konta im nie zagl膮dam :P. Ale z tego co widz臋 to wszystkie s膮 zadowolone wi臋c pewnie ma艂o nie zarabiaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Media zawsze musz膮 znale藕膰 sobie jaki艣 temat zast臋pczy i pad艂o na Cocomo. Nikt do tej pory niczego nie udowodni艂, bo nie ma czego udowadnia膰. M臋偶czy藕ni nie wiedz膮, jak si臋 t艂umaczy膰 z tego, 偶e szastali pinei臋dzmi to szukaj膮 wy艂umaczenia, 偶e kto艣 ich okrad艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 debukas
dok艂adnie:) wracaj膮 do domu, 偶ona widzi wyci膮g i trzeba co艣 powiedzie膰 :P wi臋c najlepiej zwali膰 win臋 na bogu ducha winn膮 firm臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UsmiechnietaKelenrka
hej Girls! 艣wierne zarobki i 艣wietna atmosfera, dobra kelnerka- czyli ja mo偶e nawet zarobi膰 5 tysi臋cy miesiecznie :):):) mam normalny st贸j i normalny zakres obowiazkow, to nie jest 偶adna agencja towarzyszka tylko normalny, eksluzywny KLub!! :)):):) zapraszam !! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica25
呕adna agencja, ka偶dy pracownik, nawet ja jako kelnerka podpisa艂am odpowiedni regulamin, w kt贸rym zabrania si臋 takich zachowa艅. Dziewczyny po prostu ta艅cz膮. A jak kto艣 twierdzi inaczej to widocznie nigdy nie by艂 w klubie. Mi praca jak najbardziej odpowiada, jestem zadowolona, ze mam za co zyc w czasach, w kt贸rych o prac臋 za godne pieniadze naprawde nie jest 艂atwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Media poszczekaj膮, poszczekaj膮 i zamilkn膮, czym艣 si臋 musz膮 zaj膮膰 to zajmuj膮 si臋 cocomo, temat chwytliwy zw艂aszcza w kr臋gach moher贸w i czarnych p艂aszczy a jak wszystkim wiadomo takie kr臋gi w naszym kraju rz膮dz膮 wi臋c temat poczytny, firma dzia艂a legalnie wi臋c nic jej nie mo偶na zarzuci膰 a ten ca艂y szu dzia艂a bardziej jak darmowa reklama ni偶 odstraszacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorajka
dok艂adnie:) ko艣ci贸艂 si臋 doczepi艂 偶eby ludzie zapomnieli o aferze z pedofilami hahhah :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DziewoszkaCocomo
Z jakim burdelem? ? ? co Wy za g艂upoty tutaj wypisujecie!!! normalny klub, jak kto艣 chce i艣膰 do burdelu to idzie do burdelu, a nie p艂aci wej艣ciowke 30z艂, 偶eby sobie popatrzec, pomyslcie troszke?? ka偶da dziewczyna podpisuje regulamin, s膮 kamery i ochorona, - wszystko profesjonalnie i bezpiecznie! takze jak ktos chce sprobowac to niech uderza do swojego miasta i poprosi przed podj臋ciem decyzji pani膮 z biura o oporowadzenie po klubie i tyle. ja przed wyjazdem na szkolenie by艂am w klubie i zrobi艂 na mnie mega wrazenie, pe艂ny PROFESJONALIZM dziewczyny!!:) a kasa niema艂a! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wy偶ej widzimy typowe , prymitywne , oszuka艅cze zach臋cenie naiwnych dziewczyn do pracy w Cocomo. Dziewczyny zamiast nabiera膰 si臋 na te ich prymitywne chwyty poczytajcie sobie na innych forach ostatnie wie艣ci dotycz膮ce sieci tych klub贸w.Warto to zrobi膰 aby potem nie 偶a艂owa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica25
a wy偶ej widzimy negatywne komentarze pisane przez konkurencj臋 maj膮ce na celu zniech臋cenie dziewczyn do pracy w klubie. Konkurencji s艂abo idzie i zajmuje si臋 pisaniem na forum i zniech臋caniem. Zapraszam do p贸j艣cia na rozmow臋 i sprawdzenia osobi艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wka 83
dok艂adnie , trzeba si臋 samemu przekona膰 jak jest naprawd臋 a nie wierzy膰 w g艂upie plotki :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gasbi
praca jest naprawde spoko, wiadomo, 偶e kazda ma swoje wady i minusy, ale nie ma miejsc idealnych :) tutaj pracuje sie dlugo i na nocki, ale masz duzooo pieniedzy, satysfkacje i extra atmosfere! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica25
Dok艂adnie - w ka偶dej pracy zawsze kto艣 znajdzie co艣 co mu si臋 b臋dzie podoba艂o i co艣 czego nie znosi. Kazdy jest inny i ma inne preferencje odno艣nie pracy jak膮 chcia艂by wykonywa膰. Ja pracuje tutaj 偶eby od艂o偶y膰 sobie troch臋 kasy - w innych firmach to nie by艂o mo偶liwe, bo jak mo偶na co艣 od艂ozy膰 jak si臋 zarabia najni偶sz膮 krajow膮 albo nawet i nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milejdi83
a przecie偶 nie oszukujmy si臋 pracujemy aby mie膰 pieni膮dze....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nigdy nie ma idealnie, ale warto spr贸bowa膰. Nie b臋d臋 ukrywa艂a, obawia艂am si臋, ale nie 偶a艂uj臋!! Pracuj臋 jako koordynatork膮 promotorek i moja tygodni贸wka waha si臋 mi臋dzy 1000-1500z艂 :)) Teraz zrobi si臋 ciep艂o to dobij臋 do 2000z艂 tygodniowo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kelnerkaStolica
abosutlnie bez do艣wiadczenia, liczy si臋 ENERGIA I U艢MIECH! :) ja tez nigdy nie pracowa艂am wczesniej, bo sie uczylam itd. a pojechalm na szkolenie, i szczerze to by艂am najlepsza, najbardziej pozytywinie nastawiona, poznalam super dziewczyny :) nauczylam sie o drineczkach, tam jest lu藕na atmosfera, a nie sztywna jak w restauracjach, polecam na KELNERKE!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te negatywne komentarze na innych forach pewnie sam /sama piszesz bo 偶al ci臋 艣ciska 偶e to nie ty zarabiasz super kas臋, rusz ty艂ek z zasi艂ku i we藕 si臋 za prac臋 to mo偶e ilo艣膰 jadu si臋 w tobie zmniejszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ingola
albo to jaka艣 laska kt贸rej nie przyj臋li hahhah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica25
dok艂adnie, kto艣 nie dosta艂 tej pracy i teraz nie chce 偶eby inni j膮 mieli. Typowy polski pies ogrodnika...

Udost臋pnij ten post