Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta88

Klub Event

Polecane posty

Gość ginass
Cri, co ty pierdzielisz. Co z tego, że zrobiłaś "internetowy research"?? Nie pracowałaś, to skąd te wnooski. Ja np przeczytałam w internecie, że czosnek w pępku chroni przed ciążą, tak więc chyba zaczne stosować :P :D

Gość anixx
Hej laski :) Niedługo otwieramy nowy klub w Warszawie. Gdyby któraś z Was była zainteresowana pracą hostessy lub tancerki, lub miała jakieś pytania to piszczcie na maila: recruitment.warsaw@op.pl

Gość gość
Pracowałam w jednym z klubów Event, ale się zwolniłam, bo po wyjściu z pracy nie chciał się ode mnie odczepić klient, chciał seksu a dodatkowo molestowała mnie ta menedżerka lesbijka, o której dziewczyny wcześniej wspominały...

Gość RedHeadCath
Dziewczyny, mieszkam w Trojmieście i zależy mi na pracy w tym klubie ale albo mam pecha albo za duży tyłek żeby tam pracować. Byłam na rozmowach kwalifikacyjnych na kelnerkę i hostessę i nie udało mi się za żadnym razem. Jestem zawiedziona i zła na samą siebie bo myślałam że umiem się dobrze "sprzedać" osobom rekrutującym. Jestem wesoła, otwarta, lubię pracę z ludźmi, wiem jak ( i czym ;P ) przyciagnąć uwagę facetów i sądziłam że praca w klubie gogo jest idealna dla mnie ale chyba moje kobiece kształty okazały sie zbyt kobiece i nie pomogły mi nawet rude loki. Chciałam aplikować jeszcze raz, teraz na promotorkę ale jeśli znów zrobią mi nadzieje na rozmowie a później nie oddzwonią to się chyba załamię. Serio każda dziewczyna pracująca w klubie musi być chuda czy to ja mam dziwnego pecha?

Gość Marti10
Hej! Wybiera się ktoś może 18.12 na szkolenie do Krakowa??

Gość gość
wybiera się ktoś 6 stycznia na szkolenie do Krakowa???

Gość gość
a nie wiecie może czy można zmienić date szkolenia??

Gość gość000000000
Są dobre zarobki, jeśli Ty też jestes dobra. :) Pracowałam na kilku stanowiskach w tej firmie, a kluby nazywają się Cocomo, jest ich 20 w całej Polsce i będą kolejne. Atmosfera dla mnie była cudowna. Jeśli bedziesz zaangażowana, będziesz świetnie zarabiać :) Powodzenia :)

Gość gość
jade na szkolenie w przyszłą środę, jestem pełna zapału i nie mogę się doczekać :-)

Gość gość
To powodzenia : ) Szkolenie nie jest wcale takie ciężkie, trzeba się tylko zaangażować i przyłożyć. Dobrego pracownika tutaj chcą zostawić : )

Gość gość
pozdrawiam wszystkich pracujacych w cocomo :D ja pracuje dobrze zarabiam, imprezuje czasami, nie przejmuje sie tym zeby zyc od 1 do 31 i czy mi starczy.

Gość gość
Trzy ostatnie posty - ten sam adres IP. Już wiecie dziewczyny o co chodzi czy dalej nie? Kluby nie rosną jak grzyby po deszczu, a zapotrzebowanie na pracowników jest ogromne... Nie dajcie się na to złapać bo nie dość, że przejedziecie się na tej pracy to jeszcze przypięta wam zostanie łatka szlaufa, zdziry, szmaty. Faceci nie szanują kobiet pracujących w takich miejscach. Pozdrawiam.

Gość gość
Przeciez w tych wszystkich watkach o Evencie wali na kilometr reklama i widac ze wypowiedzi sa pisane celowo przez pracownikow. Heh, z klubu gogo robia niewiadomo co.

Gość lejowa i tylko lejowa
zauwazcie ze ten temat byl sztucznie podbijany na poczatku przez ta sama osobe, zobaczcie na nicki tej osoby, koncza sie na 99999 czy 888

Gość gość
Jak poznajesz adres IP?

Gość gość
średnio ogarnięty informatyk sobie z tym radzi, nie trzeba cudów

Gość ostatni składnik ekosystemu
acha,no to zonk.

Gość Ania 333
Witam, Czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat pracy w firmie na stanowisku "konsultantki do sp rekrutacji promotorek" ..? czekam na jakaś wiadomosc. Pozdrawiam

Gość gość
Witam, Czy możecie mi napisać jak pracuję się w trójmiejskich clubach cocomo?

Gość gość
Poczytaj inne fora to będziesz wiedziała.

Gość gość znająca realia
Jakiś czas temu podobnie jak większość z Was przeglądałam tego typu fora w poszukiwaniu informacji o event cocomo itp. Chciałabym się podzielić z Wami moimi odczuciami jakie odniosłam nawiązując z nimi współpracę. Zacznę od tego, że ponad miesiąc temu wysłałam CV na stanowisko pracownika biurowego- konsultant ds. rekrutacji promotorek, oczywiście w ogłoszeniu ani słowa czym zajmuje się firma, ok, nie muszą tego robić, a nie robią z wiadomych przyczyn :) Oczywiście sprawdziłam co to za firma poszukuje pracowników na w/w stanowisko bez doświadczenia, zdziwiłam się bardzo kiedy przeczytałam, że to go go ale cóż, pracy nie miałam od 2 miesięcy, więc powiem szczerze wysyłałam CV prawie wszędzie. Po tygodniu zostałam zaproszona na pierwszą rozmowę, wówczas zainteresowałam się tematem bardziej, godzinami szperałam w internecie szukając opinii o firmie m.in aby dobrze przygotować się do rozmowy bo na pracy mi zależało. Przyznam szczerze, że już na samym początku firma wydała mi się mało profesjonalna... poprosiłam Panią, która zapraszała mnie na spotkanie aby termin datę itp przesłała do mnie mailowo bo nie miałam jak zapisać, poza tym zawszę tak robię aby mieć pewność, z kim i gdzie się umawiam. Po raz pierwszy powiedziano mi, że takiej możliwości nie ma ale dostane sms i dostałam o takiej treści. ul... godz... , nie wiem od kogo, nikt się nie przywitał i nikt nie podpisał... pewnie zaraz ktoś powie, że się czepiam, może i tak, ale pracowałam w wielu miejscach, CC, poczta, bank, kino i zawsze jakieś min, pozorów było zachowane. Czytając fora zauważyłam również, że pojawiają sie na nich ogłoszenia o pracę, i też mało profesjonale jeśli firma pozwala sobie aby użytkownik o pseudonimie kasia22 pisał hej, jeśli szukasz pracy i chcesz zarobić naprawdę fajne pieniądze napisz kasia.warszawa@.... kim jest Kasia? zawsze myślałam, że w firmach osoby od rekrutacji to Katarzyna. Nazwisko@ nazwa firmy,.. ale ok, pewnie znowu ktoś powie, że się czepiam. Ja poprostu zwracam uwagę na szczegóły bo po tym poznać politykę firmy i podejście do pracownika. Udałam się na rozmowę, była całkiem ok, standardowe pytania, ale kolejna pierdoła, której się "czepiam" osoba, która ze mną rozmawiała nie wiedziała z kim była umówiona a przeprowadzając ze mną wywiad nawet nie miała wydrukowanego mojego CV, pomieszczenie w którym się odbyła to pokój z kanapami :) Mimo, że wiele rzeczy mi się nie podobało i miałam porównanie do poprzednich pracodawców dałam z siebie wszystko bo jak się nie ma wypłaty 2 ms to każda praca będzie dobra ;) zapytałam czy bez względu na wynik rekrutacji dostanę informację zwrotną, wydawało mi się, że to taki standard w dzisiejszych czasach ale Pani zaśmiała się i powiedziała, że musiałaby cały dzień dzwonić po ludziach więc zadzwoni jedynie w przypadku pozytywnej opinii.. acha... Po 3 dniach zadzwoniła i zaprosiła mnie na 2 rozmowę gdzie przedstawi mi szczegóły bo jest mną zainteresowana. Czekając na spotkanie w siedzibie firmy chcąc nie chcąc byłam świadkiem rozmowy rekrutacyjnej z jedną z dziewczyn, oczywiście nie całej więc nie oceniam, napiszę jedynie co usłyszałam, "no to teraz czas najwyższy się wzbogacić" "dzwońcie do mnie, jestem dla was zawsze" "nigdzie tyle nie zarobicie" pomyślałam, że jestem w telezakupach mango, taki sam poziom reklamy :) Muszę zakonczyć ten wpis ale na pewno dokończę i przedstawie wam szczegóły które przedstawiono mi na 2 etapie dotyczące rekrutacji pracowników i ich poszukiwania oraz istoty tych szkoleń które niby swiadczą o wiarygodności firmy. Nie piszę tego aby krytykować firmę, rozumiem ich działania, i pewnie sama działałanbym podobnie gdyby choidziło o moją kasę, chcę się jedynie podzielić informacjami które zdobyłam zatrudniając się tutaj,

Gość gość
hej, czy możecie powiedzieć coś więcej o szkoleniu?

Gość gość
Powiedziano mi, że do moich zadań będzie należała rekrutacja promotorek ale przede wszystkim ich poszukiwanie. Zamieszczanie ogłoszeń na portalach pracy to za mało, poza tym poszukują określonego profilu na te stanowisko.... mianowicie dziewczyna ma nie być brzydka (to zrozumiałe, tylko ładna, brzydka to pojęcie względne) i to co najważniejsze najlepiej aby potencjalne dziewczyny nie były wykształcone, więc jeśli studentka to nie z politechniki a z wyższej szkoły jakieś tam...

Gość Gość9999
Cześć ! Dziewczyny czy któraś w Was wie jak wygląda drugi etap rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko kierowniczki ? zaproszono mnie i nie wiem czego mam się spodziewać.

Gość gość
A w jakim mieście byłaś na rozmowach?

Gość gość
To nie jest istotne w którym mieście...

Gość gość
Chyba ważne !!! W każdym mieście przeprowadza rozmowy inna osoba. Chciałam pomóc, ale OK . POWODZENIA

Gość gość
co do rozmów to nie ma znaczenia miasto bo centrala w Krakowie narzuca standardy takie same dla całej Polski. Wiem bo kilka miesięcy pracowałam w biurze i często byłam świadkiem rozmów, które przeprowadzała kierowniczka biura i wiem, że miała określone wymogi nie znam jednak szczegółów bo sama się tym nie zajmowałam więc przykro mi, ale nie pomogę.

Gość tośka 123
A do jakich miast potrzebują kadrę kierowniczą?

Gość Mela 0000
Czy wygląd i wiek na kierownicze stanowisko jest tak ważny jak w przypadku tancerek i hostess?