Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta88

Klub Event

Polecane posty

Gość gość
no pewne, w życiu trzeba ryzykować, żeby coś osiagnąć:p

Gość gość
no jasne, idź na rozmowę i sama się przekonaj co i jak, na rozmowie możesz się wypytać o wszystko i dzięki temu sama się przekonasz czy jest wszystko ok czy nie. Wiadomo ze opinie o pracodawcach coś różne bo często je piszą niezadowoleni byli pracownicy:p

Gość gość
kto nie spróbuje ten nic ma :D

Gość gość
W Cocomo nie ma sensu pracować.Oszukuja wszystkich od pracownikow do konsumentów .

Gość gość
mnie nikt nie oszukal :)

Gość gość
skoro jesteś taka mądra to powiedź gdzie jest sens pracować.... takie głupie pisanie jak dla mnie:P

Gość gość
ja nie przypominam sobie sytuacji zeby ktos mnie oszukal w tej firmie..pracuje juz troche tutaj i wyplate zawsze mam takze nie wiem dlaczego gadasz, ze oszukuja?? sa umowy wszystko legalne

Gość kra888
Ty, gościu, pracowalaś, że gadasz, ze oszukuja?? Jeśli nie, to się nie udzielaj, a jeśli pracowalas to widocznie bylas slabym pracownikiem, skoro mialas slabe wyplaty!

Gość gość
Niech pochwali się jakaś osoba , która nie została przez Cocomo oszukana.Niech napisze swoje imię i nazwisko i gdzie pracuje albo pracowała.Ciekawe czy znajdzie się chętna aby swoimi danymi zareklamować taki klub jak Cocomo.

Gość gość
Chyba cie posralo, zeby udostepniac swoje imie i nazwisko i dane na forum w internecie. przeciez internet to zrodło inwigilacji, moze jeszcze mam podac adres i nr dowodu osobistgo?!

Gość gość
myślę, że to nie jest miejsce na oszczerstwa jeśli ktoś został gdzieś oszukany to niech to zgłosi na policję... Mnie interesują faktyczne informacje, jade na szkolenie na motywatorką niech ktoś rzetelny się wypowie jak wyglada takie szkolenie i ile trwa??

Gość gość
HEJ:) Gratulacje:-) szkolenie jest podzielone najpierw mówią o firmie wszystkie informacje itd i to jest teoria-w Krakowie, a potem taka część praktyczna-ale to różnie ja miałam w poznaniu a poznałam dziewczynę co miała no w łodzi- a babeczka, która szkoli jeździ po Polsce i pewnie tam gdzie jest wdanej chwili tam jest szkolenie:)

Gość gość
Jeśli chodzi o tancerki masakra.Zawodowych prawie brak a amatorki zaniżają makabrycznie poziom .Piękne światła, tuszujące każdą niedoskonałość ciała nie są w stanie ukryć dyletanctwa . Panowie pod drinkiem takich niuansów nie widzą.ale jeśli chce się uchodzić za eksluzywny klub nie bierze sie tancerek z łapanki. Trzeba je kilka dni podszkolić bo nie czują muzyki i nie mają poczucia rytmu. Przychodzą się potem douczać do trenerek tańca powodując konsternację i zdziwienie bo nie maja pojęcia o tańcu! Najlepszy designe nie uczyni z klubu fajnego miejsca jeśli taniec nie prezentuje równie wysokiego poziomu.

Gość gość
super:-) dziękuje ci bardzo za informacje:-) dostałam informację że jade do Gdańska wiec też fajnie:-)

Gość gość
tez nie chce mi sie wierzyc, zeby ktos kogos tam oszukiwal, bo mnie sie ie zdarzylo i tez od dziewczyn nic takiego nie zlyszalam, moze to ni eu nas :D

Gość gość
To super:) w trójmieście piękna pogoda-wakacyjna w sam raz na szkolenie:)

Gość gość
masz taką ładną pogode w trójmieście:P zazdroszcze:PP

Gość gość
hmm , bylam tam na jdna noc aby sb zobaczyc jak to wszytsko wyglada a dokaldniej w Klubie w Krynicy Zdrój. dla mnie to nic fajnego , co z tego ze moze kasa jest jak faceci patrza na ciebie jak na towar. nie am w tym klubie zadnych zasad. jezeli chcecie pracowac w takim miejscu to polecam

Gość gość
no jak polecasz to fajnie:p ja byłam w klubie żeby zobaczyć bo na kelnerkę staruje i byłam we wrocku i super, pełna klasa, nie wiem jak u ciebie z klientami, ale tam nooo klasa byłam w szoku, klient premium bez żulostwa i chamstwa, dziewczyny fajnie zarabiają:P

Gość gość
jak wiesz to klub go go, więc logiczne, że mężczyźni są zapatrzeni na kobiety i je adorują-o to tu chodzi..ale na pewno nikt nie jest tam towarem a pracownikiem(który zarabia nie małe pieniądze:) specyfika klubu jest taka a nie inna natomiast panują zasady jak w każdym miejscu pracy, nie wiem co dokładnie widziałaś, że takie wnioski wyciągnęłaś??

Gość gość
dokładnie, nie wiem dlaczego ktoś kto zatrudnia się w go go dziwi się,ze facet się na nią patrzy ....normalne chyba,.... patrzeć sie mogą, nawet na ulicy to robią a nie płacą nam za to :D a tu zarobić można :)

Gość gość
hahah co ma klient w gogo z opaska na oczach chodzic :D litosci :D

Gość gość
To są same wpisy biurowcow Cocomo.Totalne kłamstwa i kity ,zwykly lep na naiwne dziewczyny.

Gość gość
a co jesteś wielkim bratem, który obserwuje wszystkich internautów buhaha a skąd niby tak wszystko wiesz..czym popierasz tezę kłamstw i kitów?? bo jak dla mnie nudnym człowiekiem jesteś, który z braku laku wypisuje bzdury podczas gdy firma jest poważnym przedsiębiorstwem, w którym nie pracują naiwni ludzie bo niezależnie od stanowiska, które zajmuje się w tej pracy każdemu zależy na udzieleniu rzetelnej informacji np na tym forum bo tacy jak ty wypisują właśnie stek kłamstw i bzdur!!!

Gość gość
hahaha no dokładnie:p mentalność ludzi jest przerażająca:PP

Gość gość
Ja bardzo dobrze wspominam czasy w cocomo, teraz juz tam nie pracuję, ale bylo spoko wszystko. raz się jakas obsuwa z kasa zdarzyla, ale to tyle, zawsze wszytsko na czas bylo, ja tam zadnych problemow z pieniedzmi nie mialam, a zarobki byly naprawde bardzo dobre, jak ktoś sam nie spróbuje popracowac w takim miejscu to sie nie przekona... pozdrawiam krynice :D

Gość gość
lec na naiwne dziewczyny? prosze cie przeciez do pracy sie trzeba dostac - isc na rozmowe, jedna, druga, przejsc szkolenie i dopiero mozna pracowac a nie ze ktos z firmy siedzi i namawia kogos chodz do pracy - zenada!

Gość gość
Dokładnie! Ja dwa razy próbowałam na managerkę, chodziłam na rozmowy, nie udawało się, dopiero za trzecim razem na zupełnie inne stanowisko mi się udało, widać uznali, że w tamtych bym się nie sprawdziła, a w tym tak. Jestem promotorka i kocham prace dla tego klubu!

Gość gość
o matko! przecież nikt nikogo za rękę nie ciągnie, żeby pracował w klubie:P

Gość gość
hehehe a jest w ogole jakas praca gdzie za reke ciagna i prosza zebys pracowal? :D