Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co robić zagubiłem

Moja laska jest w ciąży co robić

Polecane posty

Witam Jesteśmy z moją dziewczyną już jakiś czas ostatnio dowiedziałem się, że jest w ciąży. Zabezpieczaliśmy się. Może widocznie niedostatecznie albo nieumiejętnie. CI teraz robić???? Nie chcę być ojcem jestem młody chcę się bawić, żyć !! Czy jak wyjadę do innego miasta czy kraju to nie będą mnie ścigać za alimenty? Próbowałem nakłonić ją do wyjazdu gdzieś gdzie aborcja jest legalna lub by dziecko zostawić w szpitalu ale nie che o tym słyszeć jak z tego wybrnąć?> Pozdrawiam Tomek

powinienes sie z tym liczyc, skoro poszdles z nia do lózka...a co? myslales, ze z tego sie dzieci nie biora?

Gość trzeba było myśleć przed sekse
m a nie po.. Teraz to co najwyżej szukaj dobrej pracy żeby zarobić na wychowanie swojego syna bądź córki

Gość Ratatka267
rozpoczynajac zycie skesulane zawsze tzreba sie liczyc z takimi wypadkami... jestes po prostu nieodpowiedzialnym gowniarzem ktory ucieka przed problemami i wodocznie nie kocha swojej dziewczyny zam sie seskowac idz sie uczyc wlasnie przez takich jak ty dziewczyny traca wiare w milosc i normalnych facetów egoisto!!

Gość filigranowa mulatka24
Albo zostaw ja i plac alimenty Albo wychowujcie razem dziecko Proste

Gość patycek
zbieraj kasę na utrzymanie siebie, dziewczyny i dziecka a na przyszłość podetnij sobie chuja

Gość lksjbhzv
Tak chyba jestes facetem a nie cipa.Jesli kochasz dziewczyne zalozcie rodzine i postaraj sie calym sercem dac wszystko co najlepsze do tej rodziny.Jesli nie kochasz powiec wprost jej o tym i zostaw ja ale alimenty plac bo to Twoje dziecko.Mozesz byc szczesliwy i wporzadku.

Gość Juzia ze spychowa
typowy ruchacz!!!! :/

Ale ja nie chcę być ojcem i nie chcę mieć z tym dzieckiem nic do czynienia więc czemu mam płacić. A da się sprawdzić czy dziecko jest moje przed narodzeniem? Bo to typowa dzisiejsza laska i zapewne puszczała się. A jak wyjadę do Anglii czy USA to będą mnie ścigać z alimenty>?

Gość gniewko pospolity
jak nie ty to beda placic twoi rodzice. dorosnij i wez odpowiedzialnosc za swoje czyny!! najwyżśza pora.

Gość Monica.
Jesli poczales zycie.... zostaw je ale nie zabijaj.... jeszcze nie wiesz co w zyciu Cie czeka. Matka odmowi sobie bardzo wielu rzeczy poswieci sie ale Ty dalej bedziesz mogl szalec i bawic sie.... jedyne co to bedziesz musial wziasc sie za prace. Nie zabijaj, miej czyste sumienie....

to że nie chcesz mieć do czynienia to nie powód by nie płacić alimentów na utrzymanie jak nie ty to twoi rodzice będa płacić to typowa laska ... a ty co lepszy :O

to co będą mnie ścigać w innym kraju? A ile muszę zarabiać bym nie musiał płacić na dzieciaka? I jak sprawdzić, że moje jest bo tego dziś nie można być pewien?

Gość Juzia ze spychowa
Beda Cie scigac nawet w piekle!!! ruchaczy jak ty powinni sterylizowac bo nie wiedza ze seks moze prowadzic do zaplodnienia!! nie powinenes z nikim sypiac bo dla ciebie to zwykle ruchanko, juz wpsolczuje tej dziewczynie!!

Nie jestem ruchaczem. To, że mam już parę kobiet na koncie nie oznacza, że jestem jakimś tam ruchaczem. Lepiej powiedz mi jak mam wyjść z tego bez szwanku.

Gość Tęczowa jaskółka
to co będą mnie ścigać w innym kraju? - Tak, będą.W każdym kraju jak wyjedziesz za granicę i nie będziesz płacił alimentów= popełniasz przestępstwo= jesteś ściągany do pl z innego kraju. No chyba że jesteś nielegalnie...ale wtedy jest jeszcze gorzej bo ze znalezienia jakiejkolwiek pracy nici. - A ile muszę zarabiać bym nie musiał płacić na dzieciaka? Sąd przyzna wysokość alimentów w zależności od zarobków. Najczęściej od 1000zł na dziecko - I jak sprawdzić, że moje jest bo tego dziś nie można być pewien? - Możesz sprawdzić ale badanie będzie wykonane na twój koszt (takie jest prawo, jeśli mężczyzna ma wątpliwości to pokrywa koszt badania...oczywiście mówię tu już o sprawie sądowej)

Gość niestandardowa754474
trzeba być ODPOWIEDZIALNYM i ponosić konsekwencje swoich czynów. jednym słowem: masz przekichane (sorki, to były 2 słowa)

Gość niestandardowa754474
''A ile muszę zarabiać bym nie musiał płacić na dzieciaka? Sąd przyzna wysokość alimentów w zależności od zarobków. Najczęściej od 1000zł na dziecko'' Oj nie strasz go.. wcale nie ma takiej reguły!!

Jeżeli chciałeś wyjść z tego bez szwanku to trzeba było nie uprawiać seksu. Jak nie zdajesz sobie sprawy z konsekwencji jakie za tym idą. Mam nadzieje, że dziewczyna nie odpuści i poda Cię o alimenty. Wkurza mnie to, że pełno jest takich jak Ty. Do seksu pierwsi, niedojrzali, egoistyczni a później cała odpowiedzialność spada na kobietę. Brakuje mi na takich ludzi słów.

Gość Tęczowa jaskółka
Nie nie ma takiej reguły. Ale najczęściej tyle jest przyznawane...nie straszę go. Oczywiście jeśli będzie zarabiał 500 to odda tylko połowę...w zależności od sytuacji.

jesteś żałosny.Bardzo szkoda mi tej dziewczyny i mam nadzieję,że poda cię o alimenty.ile ty masz lat,że jesteś aż tak nieodpowiedzialny?

Gość haska
Mam nadzieje, że ten temat to prowokacja :)

Gość Tęczowa jaskółka
Drogi autorze, nie powiem że masz przekichane bo nie masz. Może i teraz nie chciałeś być ojcem ale stało sie i od konsekwencji nie uciekniesz...nie ważne czy zostaniesz z nimi czy odejdziesz i będziesz płacił alimenty. Radzę jednak dobrze się zastanowić czy nie zostać z tą kobietą...nawet jeśli nie zdecydujesz się z nią być dla naprawdę wartościowych kobiet nie będziesz już nigdy kawalerem pierwszego sortu, więc możesz mieć trudności ze znalezieniem następnej dziewczyny.

Gość Juzia ze spychowa
a ile masz/macie lat???

Gość co robić?????
żenić się albo płacić alimenty. Zrobiłeś dziecko to ponoś konsekwencje. Życie nie sprowadza się wyłącznie do zabawy.

Twoja laska po prostu chciała dziecka i tyle. Możesz na nie łożyć ale nie daj się wrobić w małżeństwo jeśli jej nie kochasz.

Gość Tęczowa jaskółka
Darker, to zła rada, z wielu powodów. NIE MA żadnej 100% metody anty, więc ona pewnie nie zrobiła tego specjalnie biorąc pod uwagę ich młody wiek (babki raczej łapią na dziecko albo bogaczy albo kiedy są po 30) Nie daj się wrobić w małżeństwo-> Myślę że pozostanie przy matce jego dziecka jest racjonalniejszym podejściem. Tak jak wspominałam faceci i kobiety po przejściach mają o 100% trudniej w ułożeniu sobie życia na nowo...niech chociaż spróbują

Gość anetitka85
no jak zrobiłeś dziecko to ponies teraz odpowiedzialność. Poza tym chyba jednak cos musiales czuc do tej dziewczyny skoro poszedłeś z nia do łóżka no nie? Wiec razem teraz układajcie plan ze ty pojdziesz do roboty a ona bedzie o siebie dbała żeby dziecko było piękne i zdrowe. No i lepiej od początku w zgodzie żyjcie bo nerwy dziewcyzny przenoszą się na dziecko dwa razy bardziej. Życzę powodzenia :D