Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loffaaa

Jacy faceci wam się podobaja ?

Polecane posty

Gość Loffaaa

Hej kobietki.Jacy faceci wam się podobaja z wygladu ? Macie jakiś ideał ?

Gość Od zawsze jedyny
jak dla mnie to facet musi przede wszystkim mieć "coś " w głowie :) jeżeli natomiast mam opisać idealny wygląd :) brunet powyżej 185 cm dobrze zbudowany opalony :)

fiku mikuuu zajęta, dobrze, że jesteś zajęta, więcej brunetów dla mnie tylko nie wiem, który by z toba wytrzmal :classic_cool:

samuel_36... ech jak mało wiesz o kobietach...:) fiku miku ... jest ich tylu że starczy dla mnie i dla Ciebie :) chodź prawdziwych perełek zdarza się mało...

bruneci są najprzystojniejsi :) mam do nich ogromną słabość.... ale mam już taką swoją czarniutką perełkę :) :)

Tobie przydalby sie nieoszlifowany diament, zeby sie nie rozbil na kawalki, kiedy bedziesz go wgniatac obcasem w podloge...

Zajęta251 samuel_36... trochę charakteru musi mieć każda kobietka ! racja, ale charakter to nie brak szacunku, lekcewazenie, obrazanie itp.

samuel_36 zgadzam się z Tobą szacunek jest podstawą :) fiku miku ... uważasz że faceta trzeba gnoić by coś do niego dotarło ???

fiku miku sorry że tak się dopytuję ale ciekawa jestem jakie jest Twoje zdanie na temat facetów?

"jakie jest Twoje zdanie na temat facetów?" a co dokladnie masz na myśli? uważam że są różni faceci, a ja szukam takiego z którym się dogadam :)

Wysocy o brąz oczach jasny brąz i bardzo odpowiedzialni. pozdrawiam :)