Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa_pestka

Zapraszam na wróżby powróżę pierwszym 10 osobom

Polecane posty

Gość ja też poproszę
Gosia 26.02.1988 - poznałam niedawno chłopaka, mieliśmy krótki wakacyjny romans, ja chciałabym dalej kontynuować znajomość, jednak są rzeczy, które stoją temu na przeszkodzie i nie wiem czy ma to sens. Będzie coś z tego, czy nie, będziemy kontynuować znajomość?

agnieszka z m. agnieszka 31.08.1976 michał 14.12.1983 czy bedziemy razem ? Los rzuca wam wyzwanie w rozkładzie pojawiła się karta śmierć. Czas na ostateczne podjęcie decyzji, nie trzymaj się kurczowo tego co umiera lub jest w agonii , podejmij decyzję tu i teraz te z którymi zwlekasz. To wcale nie oznacza ,że z wami koniec. Bo z tej próby możecie wyjsć zwycięsko i stworzyć szczęśliwy dom

Gość Sylwia XX
Sylwia 1.01.1986 i Mikey 21.07.1979 co nas naprawde laczy?

bababafjaggakaa anna, 17,01,1992 czy on mnie kocha?? Tak , to dobry partner, i człowiek dojrzały, rozważny, mądry i doświadczony.Jednak powinien najpierw załatwić swoje sprawy z przeszłości, żeby w pełni móc być i dzielić szczęście z Panią

SMG37 Przemysław 23.06.1975 Czy wkrótce znajdę lepszą pracę? Na te chwilę sie na to nie zanosi, żeby udało Ci się zmienić pracę na lepszą

Gość kroliczek mały
karolina 1.11. 1991 czy zajdę w ciążę

brzydalllll 12.04.1972r. Co czuje do mnie kobieta z którą mieszkam? Jest trochę ostrożna i nieufna w uczuciach,więc może swojego prawdziwego ja i tego co czuje nie ujawniać . Ona uważa że należy wszystko dobrze rozważyć i nie postępować pochopnie. Jednak pod pozorem tego kryje się czyste i szczere uczucie.

sylwuskaaaaa sylwia 13,08,1989 kiedy znajde prace Twoja sytuacja jest trudna , Choć karty mówią że niespodziewanie pojawi się coś dobrego i korzystnego w Twoim życiu, za chwile to stracisz i zakończy się to nieciekawie. Musisz ustabi;lizować siebie i swoje emocje, panować nad sobą, i kierować się bardziej rozsądkami i emocjami żeby coś osiągnąć, wtedy może znajdziesz pracę i twoja sytuacja się wyklaruje.

marta 05.04.1991 łukasz 03.01.1988 czy łukasz wyjdzie na dozur elektroniczny jak tak to mniej więcej za ile czasu i co z naszym związkiem czekam na odp W najbliższym czasie nie. I wasz związek tej sytuacji nie przetrwa. On chce się od Ciebie uwolnić i skończyć z tym.

Nie dopisujcie bo się gubię, teraz niech napiszą tylko te osoby z 1 strony które zostały pominięte. Przypominam nie odpowiadam na pytania o zdrowie i ciążę !

Gość Aniusia27
data urodz 2.02.1985 czy w końcu kogoś poznam i będę z nim szczęśliwa tzn. będziemy razem

Gość kkkkkkkkkkkqqq
bo nie wiesz tego jesteś kłamcą dlatego nie odpowiadasz o ciąży o zdrowiu bo niby skąd masz to wiedzieć z swoich głupich kart czy z fusów to czytasz ciekawe że obca osoba ma mi mówić o moim życiu jak nic o nim nie wiem brednie i tyle

Gość thjtjttj
jestem z pierwszej strony ale zadałam złe pytanie wiec bardzo prosze o inna odpowiedz asia 06,07,1979 r. władek 31,01,1974 czy nasze małżeństwo będzie udane?

kawazesmietana kiedy znajde lepsza prace Basia 27.01.1979? Twoje starania przyniosą efekty w ciągu najbliższych około dwóch lat

ja też poproszę Gosia 26.02.1988 - poznałam niedawno chłopaka, mieliśmy krótki wakacyjny romans, ja chciałabym dalej kontynuować znajomość, jednak są rzeczy, które stoją temu na przeszkodzie i nie wiem czy ma to sens. Będzie coś z tego, czy nie, będziemy kontynuować znajomość? Nie, to nie ma sensu , wychodzi na to karta śmierć , więc nawet nie warto próbować.

Gość Tomasz37
Tomasz 15.08.1975 Jak ułoży mi się życie uczuciowe? Czy zostanę z obecną partnerką?

Sylwia XX Sylwia 1.01.1986 i Mikey 21.07.1979 co nas naprawde laczy? Jest między wami miiość, burzliwe uczucie, chwile szczęśćia, ale to nie przetrwa na lata. Będzie pięknie miło, przyjemnie tyle.

Gość ja też poproszę
Ale mogłabyś coś więcej napisać? Tak krótko się wypowiedziałaś.. Dlaczego nie ma sensu? Ja się zauroczyłam i chciałabym z nim być:(

Gość Rajmundka33
Ilona 18.03.1978 A co jeszcze wydarzy się w moim życiu w najbliższym czasie? Praca? Dziecko? Szkoła?

Aniusia27 data urodz 2.02.1985 czy w końcu kogoś poznam i będę z nim szczęśliwa tzn. będziemy razem Działasz ostrożnie i rozwążnie w poszukiwaniu partnera to dobrze . Poznasz kogoś zupełnie z niespodziewanej strony , otrzymasz jakąś wiadomość list, ktoś do Ciebie napisze, to będzie zupełnie niespodziewane i przypadkowe a przemieni się w wielką miłość.

Gość Aniusia27
Dziękuję to dla mnie zawsze jakaś chociaż nikła nadzieja

ja też poproszę Ale mogłabyś coś więcej napisać? Tak krótko się wypowiedziałaś.. Dlaczego nie ma sensu? Ja się zauroczyłam i chciałabym z nim być Nasze chcenie nie ma nic do życia. Chcieć możemy sobie, ale to nie zmienia faktu że z daną osobę nigdy nie będziemy już.

Gość Aniusia27
jeszcze raz ja data ur. 2.02.1985 czy Grzegorz się do mnie jeszcze wogóle kiedyś odezwie?

thjtjttj jestem z pierwszej strony ale zadałam złe pytanie wiec bardzo prosze o inna odpowiedz asia 06,07,1979 r. władek 31,01,1974 czy nasze małżeństwo będzie udane? trudny wasz związek burzliwy ale i szczęśliwy , twój partner Cię bardzo kocha to dobry, uczciwy facet , który się potrafi zaopiekować o swoją kobietę. Sporo pracy przed wami, oczyszczania się z przeszłości, i uporządkowania jej, ale pozytywnie dacie radę, bo jesteście silni i sobie pisani

Gość thjtjttj
dziękuje EWO zgadza się to co napisałaś,pozdrawiam niedawno urodziła się nam córeczka ma 4 miesiące, jesteśmy po rozwodach ale z poprzednimi parterami nie mieliśmy dzieci. Zaczynamy życie od nowa. ja niedawno złamałam nogę, miałam 2 operacje :( mam nadzieje ze za miesiąc bede już chodzić bo chce iść wreszcie na spacerek z dzieckiem dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam

Gość kasia-marek 86.09.01 79.08.10
czy będziemy razem czy kocha mnie ?czyj est szczery?

Gość xxmartitkaxx
hahah wcale że niechce się uwolnić pisze domnie listy i dzwoni załamuje się bo bardzo zamną teskni i za naszą córeczką i mamy zamiar wziąść ślub

xxmartitkaxx hahah wcale że niechce się uwolnić pisze domnie listy i dzwoni załamuje się bo bardzo zamną teskni i za naszą córeczką i mamy zamiar wziąść ślub Zgadza się karty pokazuję go jako wdowca, to człowiek który żyje przeszłością, ale myśli już o nowym, chce się od tego uwolnić. To, że pisze to tylko jego niemoc wyrwania się z tego na razie , ale on już tego nie chce , to go po prostu trzyma

Gość fthl bhtrvjhdfk
czy znajde prace do konca roku?czy bede musiała sie przeprowadzić w zwiazku z tym?justyna 25.1.92 czy czeka mnie jakiś powrót do tego co było?

Gość bursztyn 12
zostałam pominięta z 1 strony!