Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa_pestka

Zapraszam na wróżby powróżę pierwszym 10 osobom

Polecane posty

Gość bozencia
ostatnim jego ruchem bylo zewanie ze mna kontaktu , a nastepnie po roku poinformowanie mnie , ze kocha zone i to z zona chce byc , chociaz ja nigdy sie go o to nie pytalam . Dlatego nie wiem czy ma sens odbieranie od niego maili i odpisywanie

bozencia ostatnim jego ruchem bylo zewanie ze mna kontaktu , a nastepnie po roku poinformowanie mnie , ze kocha zone i to z zona chce byc , chociaz ja nigdy sie go o to nie pytalam . Dlatego nie wiem czy ma sens odbieranie od niego maili i odpisywanie Ma żonę, co miał powiedzieć innego, czasem mówimy to co musimy.

Gość uns verliebe
ja nie pytam o wrózbe, tylko o cos innego, oburzasz się, a nie wiesz, ze nie zadaje się tego samego pytania do kart w krótkich odstępach czasu piszesz na wszystkich wątkach i oczekujesz wrózby jaka jest po twoim nosie!

Gość aaaaaaaaa?
aaaaa ja sie na wróżbę załapię?

uns verliebe ja nie pytam o wrózbe, tylko o cos innego, oburzasz się, a nie wiesz, ze nie zadaje się tego samego pytania do kart w krótkich odstępach czasu piszesz na wszystkich wątkach i oczekujesz wrózby jaka jest po twoim nosie! Żeby wróżba miała sens nie powinno się pytać o daną rzecz częściej niż raz na rok . W innym wypadku karty zaczną klamać i pokazywać odwrotność, albo to co nie chcemy

Gość uns verliebe
dziecko to jest z ciebie 🖐️ widac po tym co wypisujesz i nick juz widzę zmieniony, wpisałas się na pozostałe tematy wróżek :D

Gość jeśli, jeszcze tu zajrzysz
ewa_pestka wiem, ze jak pytamy o coś czesto to karty kłamią, bo mieszamy w naszej energii. Czy wtedy pierwsza wróżba jest prawdziwa i mówi prawdę?

Tak pierwsza tak, pozostałe to złosliwy chichot losu . Jeśli o mnie chodzi to ja moge wróżyć i 10 razy dziennie , ale gwarantowanie wyjdą bzdury . Im dalej w las tym ciemniej. Karty pokażą to co nie chcemu widzieć, nasze lęki obawy i strach.

Gość uns verliebe
oj agresor się właczył, cóż ci z tego, ze milion razy zadasz to samo pytanie jak i tak odpowiedź to lipa :D

Gość koniec_życia
i ja poproszę - imienionowo... proszę o prognozę dla relacji: tomasz 28.11.1983 dorota 16.04.1979 chodzi mi tutaj o uczucia, zwiazek itp pozdrawiam

Gość mariolkaaaaaa
Monika 08.11.1976 Kiedy pojde do pracy i sie przeprowadze?

Gość tak sobie myśle...
Agnieszka 05.05.1978 czy znajomośc z Ryszard 11.06.1980 to cos na powaznie czy to na niego czekałam..

Gość okstopstopstop
wczesniej juz pytałam ale zqapomniałaś:( czy znajdę prace do konca roku?czy z R to już definitywny koniec? Justyna 25.1.92

Gość Aisha123
Alicja 17.03.68 i Andrzej 30.09.68 - czy ten związek ma szanse ?

Gość Pani Ewo ...
czy będzie Pani dziś wróżyc??

Niestety dziś nie, zabrałam się właśnie za pisanie książki. Możecie mi wysłać zapytania na e-mail, z dopiskiem jestem z kafe, w miarę czasu będę odpisywać na te zapytania krótkie bezpłatnie. Dłuższe rozkłady to już trzeba się umówić za zapłatą. Bo zwyczajnie nie mam czasu w tej chwili tu siedzieć

Gość gość
Wczoraj wykonałam swój pierwszy telefon do wróżki Diany z wrozkadiana.pl. Już podczas tej jednej rozmowy opowiedziała mi wiele o moim życiu i podała informacje, których nie miała prawa znać! Widocznie rzeczywiście ma jakiś magiczny dar.