Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie mój złośliwy brunet w okularach?

Polecane posty

"Lepiej napisz mi cos o sobie w kilku zdaniach, bo cos zamknieta z ciebie osóbka" widzę że chcesz ją poderwać

"ponadto bardzo uczuciowa i romantyczna" i kompletnie oderwana od rzeczywistości ;) acz polubiłam tę małą frygę, mimo wszystko przypomina mnie sprzed jakichś... 10 lat? :D no dobra, jeszcze w 2008 roku byłam idealistką 🖐️

"kolejny stary pryk, który chce poderwać naszą niewinną i młodziutką fiku." jak ty się o mnie martwisz żabciu :)

żab-X "ponadto bardzo uczuciowa i romantyczna" i kompletnie oderwana od rzeczywistości acz polubiłam tę małą frygę, mimo wszystko przypomina mnie sprzed jakichś... 10 lat? Chyba sprzed 30 stu ...:-D zartuje:) Teraz bedziesz mnie przesladowac, bo na jakims temacie nasze poglady sie róznily?

"Teraz bedziesz mnie przesladowac, bo na jakims temacie nasze poglady sie róznily?" to zmień nicka następny

ike - zielone było odniesieniem do żaby, ale nie wiem, czy doczytalaś :P poza tym kisiel malinowy, truskawkowy czy wiśniowy wyszłyby jeszcze gorzej :D🖐️

ty no właśnie nie bo chyba skasowali top i to w takim momencie ! a co do reszty to ja tam wiem lepiej ... na wszelki wypadek razem pić nie będziemy nie wiadomo jak reagujesz po alkoholu na takie zajebiste osoby jak ja :classic_cool:

fiku mikuuu brunecie, nikt nei mówił że będzie łatwo owszem, bedziesz jeszcze musiala dolozyc wielu staran :)

"Chyba sprzed 30 stu ... zartuje" mam 26. już projektuję trumnę. "Teraz bedziesz mnie przesladowac, bo na jakims temacie nasze poglady sie róznily?" nie wiem czy tak strasznie się różniły, ale robiłeś z igły widły. daj całą fotę to się zastanowię, czy cię prześladować 🖐️

nie wiem czy tak strasznie się różniły, ale robiłeś z igły widły. daj całą fotę to się zastanowię, czy cię prześladować myslalem nad tym, ale za duzo tutaj samotnych kobiet spragnionych prawdziwego mezczyzny:)

prawdziwego mezczyzny a no tak to jak się nie zaliczasz to nie dawaj :P

😡 żelek nigdy się do ciebie nie przyznam :P

ty fiku a gdzie ta pierdoła niebieskooki? już się tobą znudził ??:P

mamo ike, czyli nie dowiem się, kto jest moim tatusiem?:O "aki słodki brunet w okularach " przypomina mi nieco mojego znajomego, ale widać tylko kawałek twarzy, więc pewnie jednak nie jest podobny.

mamo ike, czyli nie dowiem się, kto jest moim tatusiem? no jak to kto:P zawsze szczery (gratuluję :P)

"no jak to kto zawsze szczery (gratuluję )" zakrztusiłam się kolacją :o