Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie mój złośliwy brunet w okularach?

Polecane posty

zakrztusiłam się kolacją wiedziałam, że się ucieszysz :classic_cool:

u nas są tylko sabaty czarownic albo sabaty prawiczków albp sabaty prawiczków z czarownicami 🖐️

o masz moja ulubiona część międzynożna :P zeżarłeś gdzieś po drodze luśkę ?:P

Gość zloscnik
O mnie mowa :O Ale ze mnie fucking star... Rozumiem, że zaszła potrzeba przetrzepania runa. Bynajmniej nie leśnego. :D

fiku pokaż panu runo niech sprawdzi czy trzeba przetrzepać :P

mamo ike, a co się stało z moim tatkiem? jakby i to powiedzieć jest takie mądre kafeteryjne powiedzenie złapał kozak tatarzyna a tatarzyn za łeb trzyma" chciał kretyn zrobić ze mnie nową "nadzię" i się przeliczył liże teraz rany w kącie i jak minie mu foch to pewnie wróci :P

Gość zloscnik
Zawsze można się na bobry przenieść. Nudno tu w sumie. Dawno nikt cycków do oceny nie wstawiał. fiu fiu.

Gość zloscnik
Fakt. Dawno go nikt nie przetrzepał. Szkoda tylko, że ja nie mam dywanu. Biada...

żab-X u nas są tylko sabaty czarownic albo sabaty prawiczków albp sabaty prawiczków z czarownicami niestety nie zaliczam sie do zadnej grupy :-o

a tak swoją drogą niebieski nie masz niczego wspólnego z jakąś drewutnią ? czy pisuje na kafe następna nadcipka ? (nie żeby to była dla ciebie jakaś konkurencja :P)

"chciał kretyn zrobić ze mnie nową "nadzię" i się przeliczył" a co zrobił z nadzią? nadział? :P "niestety nie zaliczam sie do zadnej grupy" są jeszcze ruchacze. ja się kocham w prawiczkach, wiadomix :classic_cool:

ja wolę ruchaczy:P a przynajmniej erotomanów gawędziarzy:P przynajmniej jest co poczytać

Jeszcze się nie nauczylas że ja jestem wyjątkowy? jeszcz enie brzydzę się kłamstwem więc trochę mi czasu zajmie ta "nauka" :P

Gość zloscnik
Jak to dobrze, że jestem tylko zbokiem. Polecam. Lepsze to niż wszystkie wyżej wymienione opcje.

a co zrobił z nadzią? nadział? to długa historia :P i w zasadzie nudnawa :O

Gość zloscnik
A tak swoją drogą to autorka wątku ma już chętnych do przetrzepania runa wielu. Chętnie udzielają się pisząc wszystko, co wspomniana dama sobie życzy. How sweet. Brakuję tylko wirtualnych kwiatków i liścików.

a na co ci jakiś zbruneciały pedofil? przecież mogłaś mu mówić dziadku no może: tato

Gość zloscnik
Kurier UPS Ci jutro przywiezie. Na allegro pełno blondynów i brunetów. Rozmiary też do wyboru do koloru.