Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zbłaźnłam babcie na fb

Polecane posty

tzn zjadła farbę do włosów i mi się za to ostro dostało, a to wcale nie była moja wina... no i napisałam na fb 'nie ma to jak zjeść farbę do włosów, myśląc,że to borówki...' i ludzie zaczęli pisać o co chodzi itp. rozmowa na luzie.. coś tam napisałam,że własna głupota,że zjadła, ale nie było wiadomo o kogo chodzi.. i ktoś zapytał to o kto w końcu zjadł tą farbę ? a kolezanka, ktora przy tym byla napisała 'jej babcia' i troche tam napisałam,że zjebka mi sie dostała ze jej bledy itp... i dzis to kuzynka przeczytala, nie wiem jakim cudem, bo ja blokłam i rozgała całej rodzinie, wszyscy na to powchodzili, ciotki, wujkowie itp. zrobili straszną aferę z tego, dzwonią po wszystkich i mówią co tam było, że klnęłam [bo napisałam,że zjebka mi sie dostała] tam i wgl babcie zbłaźniłam...

co ja mam robić ?? :( załamana jestem...

Gość dbvuhbvhyud
Nie wypisywać głupot na fb.

Gość pppppppp
Głupia sytuacja... ale nie mogę się powstrzymać od śmiechu jak można pomylić farbę z borówkami :D:D:D:D ?

Gość nauczkaa na przyszłość
dla ciebie

Gość fsdddddssssssssssssfffffff
nauczka zeby wszystkiego na fb nie wypisywac.

Gość gokio
hahaha niezłą masz babcię:Dale przypał teraz to już nic nie zrobisz,może przeproś babcię albo przeczekaj to

Gość gokio
nic jej się nie stało po tej farbie?przecież jest żrąca i nie czuła smrodu intensywnego?

no też mi sie chciało śmiać, że tak zrobiła i wszyscy się też śmiali i wgl.. ludzie tam pisali,że jak mogła zjeść i wgl, że to nie moja wina,żebym miała wyjebane... a teraz haja na całego.. oby to do babci nie doszło...

przełyk wypaliło.. przepiła czymś, wymiotowała itp. ale żyje i zdrowa jest.

Gość Co za pierdoly piszesz?!
Przestań się błaznic i pisać wydumane pierdoły.Głupszej od ciebie nie widziałam.Psychiatra się kłania.Zejdz z fali bo cie prąd spali!

przeczytaj wszystko dokładnie to zrozumiesz.

Gość gokio
a czego tu nierozumieć?macie jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem?

kurczę.. jak mam to odkręcić ? jestem już przekreślona.. teraz się to wszystko rozchodzi...

i ciotka napisała mi pod tym komentarz 'Klaudia wstydź się!!!!!!'

Gość kaaayaa ;*
ja bym w życiu tak nie napisała o mojej babci, chociaż jej nie lubię. Pewnie należysz do tych pokemonów, które oznajmiają na fb, że idą się wysrać. Takich ludzi powinno się tępić, więc dobrze Ci tak. Wstydź się teraz. Najlepiej idź kurwa się spłukać w kiblu, bo nawet nie ogarniam jak można być tak zasraną idiotką, by nabijać się z własnej babci na fejsie mając rodzinkę w znajomych. Nie no, pozdro.. ot co.

nie należę do takich. wkurzona byłam i tak jakoś wyszło. tak to bym takiego czegoś nie napisała.. a poza tym zablokowałam,żeby moja rodzina nie widziała postów, które dodaję. okropnie się z tym czuję. byłam wkurzona na babcie i dodałam post, ale nie napisałam o kogo chodzi. potem rozmowa sama się rozwinęła ni stąd ni z owąd wyszło wszystko o co i o kogo chodzi. jestem bezradna w tej sytuacji..nie wiem, co robić kompletnie..

jak mam teraz zrobić, żeby wyjść jakoś z tego z twarzą ? chodź i tak dużo nie mogę zrobić, mogę się tłumaczyć, mogę unikać, a oni i tak będą wiedzieć swoje... nie zasne chyba...

Gość Doris1993
No tak, nieźle sobie narobiłaś. Współczuję sytuacji, chodź i tak sama sobie tak narobiłaś. Nie wiem, co bym na Twoim miejscu zrobiła, głupia sytuacja strasznie. Uważaj co piszesz, wstyd..