Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaabawki

czym bawią sie wasze 2 letnie corki???

Polecane posty

Gość zaaabawki

maja jakies interesujace zabawki ktore je zajmuja? mi sie wydaje ze corka ma duuuzo zabawek a nic ją na dluzej nie zajmuje...hmmm a u was?

Gość hmmm może dlategio
że dwulatkę raczej nic na dłużej nie zainteresuje ;p

Gość Moja bawi sie
Psiocha....

Gość mam coprawda już 2,5 letnią
najchętniej tnie papier nożyczkami, ( drukuję jej takie różne głupoty do powycinania.... guzikami ( nigdy nie miała zapędów do wkładania do buzi - ale pilnuję) robi z nich pociągi, rodzinki itp... ciastolina!!!, zakrętki :p kocha odkręcać i zakręcać butelki...rysowanie ..czyli zmywalne flamastry... zabawek dużo nie mamy, bo w jej przypadku wszysko idzie w kąt od razu.....Mamy sporo po starszych dzieciach, czasami wynoszę z piwnicy...ale po kilku dniach zanoszę z powrotem....

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa0
moja prawie 2 letnia córcia uwielbia bawić się wózkiem i lalką. wozi ją po mieszkaniu, karmi, daje smoczka, śpiewa jej do snu aaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) bardzo lubi też krzesełko uczydełko

Gość inesines666
Cześć. Ja kupuję swojej córci (3 latka) gry edukacyjne. Moim zdaniem dobrze jest, gdy dziecko się bawi, ale jednocześnie uczy. A moja Emilka jest tym zachwycona. Jeździmy z mężem od czasu do czasu do Magdalenki w Bochni, bo mają tam całą masę tego typu rzeczy. A czy wasze dzieci również bawią się takimi zabawkami?