Jolazolza 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Hejka dziewczyny mam problem zaczelam 2 opakowanie Atywi,wszystko bylo oki krwawienie normalne,po pierwszym opakowaniu zrobilam 7 dniowa przerwe i tak jak wyczytalam w ulotce na 3 dzien dostalam plamien ktore trwaly 2 dni.W niedziele zaczelam 2 opakowanie i niepokoi mnie fakt ze powinnam dostac miesiaczke a do dzis jej nie mam spoznia sie 2 dni a miesiaczki brak:(wykluczam ciaze bo przy piewrszym opakowaniu stosowam dodatkowo prezerwatywy ktore na 100% byly cale.Mam pytanie czy ktoras z was miala podobna sytuacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Sierpień 7, 2012 "W niedziele zaczelam 2 opakowanie" W tę niedzielę? Dwa dni temu? 05. sierpnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Sierpień 7, 2012 Plamienia, których dostałaś w przerwie to miesiączka. Żadnej innej nie dostaniesz. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw w przelocie XV Napisano Sierpień 7, 2012 Plamienie, które dostałaś w przerwie to miesiączka. Żadnej innej nie dostaniesz. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolazolza 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Tak 5.08. dzieki za odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach