Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalallalalalallaa

bardzo prosze o porade...pomozcie...

Polecane posty

Od 22 lipca biore Qlaire..przeszlam na ni a z yazu ktory bralam 3 miesiace... Wczoraj pierwszy raz zdarzylo mi sei zapomniec tabletke...wzielam ja dzis o 9 a nie tak jak powinnam prawidlowo wczoraj ok 12.30. Niestety pechowo..nie znam przyczyny dlaczego ale w 40 min po zazyciu tej tabletki dostalam biegunki bylam w toalecie ze 3 razy... co powinnam zrobic w tej sytuacji. Czy nadal jestem zabezpieczona czy przez zapomnieni i dodatkowy bonus w postaci biegunki ochrona zostala zmniejszona?? Bardzo prosze o porade.

Gość Killme
prezerwatywa przez tydzień!

tez o tym pomyslalam..trapi mnie jeszcze jedna rzecz... qlaire zaczelam chyba brac neiprawidlowo..poniewaz Yaz wybralam do samego konca lacznie z placebo(tak kazal mi gin)..jednak dopiero po fakcie w ulotce doczytalam ze powinnam ja rozpoczac zaraz po tych tabletkach zwierajacych substance czynne..czyli juz bez placebo.... Czy w takim przypadku jest mozliwosc ze qlaira nie zadzialala poprawnie i owulacja zostala odblokowana...a ja moge byc w ciazy...?? pytam o to poniewaz tydzien temu mialam delikatne krwist palmienia...w niedziele natomiast maialm sluz przypominajcy kurze bialko i bylo w nim niteczki krwi.. Co to moze oznaczac..? Bede wdzieczna za wasze rady i wskazowki..:)

up

wypowie sie ktos?

upup

Gość niuu
Chyba najlepiej będzie pogadać z ginem.

wizyte mam jutro...jednak jak na kobiete jestem niecierpliwa...moze ktorej z was zdazyl sei taki sluz krwia..napiszcie cos dziewczynki..prosze....

Gość niuu
Trudno cokolwiek napisać -przyczyny mogą być różne. Może po prostu pękło jakieś małe naczynko krwionośne i stąd te ślady. Wiem że hormony mogą powodować też krwawienia. Teraz zmieniałaś tabletki więc może to ich skutek.

Gość niuu
Znalazłam też takie info dot. owulacji: "Mniej więcej w tym samym czasie niektóre kobiety zauważają lekkie plamienie, które objawia się jako kilka kropel krwi, nitki krwi w śluzie bądź brunatne plamki. Są one efektem spadku poziomu estrogenów. Endometrium ulega wtedy częściowemu złuszczeniu z powodów tej chwilowej niedomogi hormonalnej."