Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekno chwil

PROSZE O POMOC - TOKSYCZANA MATKA !!!!!

Polecane posty

Gość piekno chwil

WITAM! PROBLEM JEST TRAGICZNY MOJEJ PRZYJACIOLKI. PISZE W SKROCIE. CHCE JEJ POMOC. MOJA PRZYJACIOKA MA TOKSYCZNA MATKE, KAZDY WIE O CO CHODZI. MOJA PRZYJACIOKA OBECXNIE MIESZKA W MIESZKANIU 2 POKOJOWYM, KTORE JEST NA SPRZEDAZ W POKOJU Z MATKA I DZIECKIEM OD 3 LAT. W DRUGIM POKOJU MIESZKA JEJ BYLY MEZCZY6ZNA, Z KTORYM BYLA 5 LAT. MATKA GO NIE AKCEPTUJE I ZABRONILA JEJ JAKIEGOKOLWIEK KONTAKTU Z NIM. MATKA JEJ MIESZKAJAC RAZEM W JEDNYM MIESZKANIU NIE MOWI MU DZIEN DOBRY ANI NIC. ZABRONILA JEJ KONTAKTOW Z NIM I Z JEGO RODZINA. PRZYJACIOKA JEST NA TAKIM ETAPIE, ZE BOI SIE JEJ. MATKA JEJ MA MIESZKANIE NA KREDYT - KAWALERKE ALE NIE CHCE SIE TAM PRZEWPROWADZIC BO NIE MA KASY NA REMONT. MIESZKANIE W TEJ CHWILI JEST WYNAJMOWANE. MA MOZLIWOSCZALOZENIA SPRAWY O ZACHOWEK, ALE TEGO NIE ROBI JUZ OD 2 LAT. A MIALABY Z TEGO KASE NA REMONT I ZYCIE. MOJA PRZYJACIOKA MA 33 LATA I9 CHCE ZEBY MATKA POZWOLILA JEJ ZYC WLASNYM ZYCIEM, A ONA NIE CHCE SIE WYPROWADZIC!!!! CO ZROBIC? JEDYNA OPCJA TO NIECH MATKA WYNAJMIE SOBIE POKOJ, BO TAK NIE MOZNA ZYC! PROSZE O WYPOWIEDZI

Gość kjkjkjllll
a co tam robi ten były?

Gość piekno chwil
MATKA MOJEJ PRZYJACIOLKI MIESZKA Z NIA W JEDNYM POKOJU WRAZ Z JEJ MALYM 3 LETNIM DZIECKIEM. MOJA PRZYJACIOKA MA MIESZKANIE I MATKA KAZALA JEJ TO WYNAJAC I DODATKOWO MA PROBLEM , BO SPOLDZIELNIA ODKRYLA, ZE JEST WYNAJMOWANE. TZN. DONIESLI SASIEDZI. MOJA PRZYJACIOLKA MA SAME PROBLEMY PRZEZ JEJ MATKE. CO ZROBIC, ZEBY MATKA WYPROWADZILA SIE NA POKOJ? ONA NIE CHCE ISC DO SWOJEGO MIESZKANIA, BO JEST NIE WYREMONTOWANE.

Gość piekno chwil
PROSZE WAS O WYPOWIEDZI. CO ZROBIC Z JEJ TOKSYCZNA MATKA?????

Gość kjkjkjllll
jeszcze raz - czyje są te mieszkanie i co robi tam ten jej były facet?

Gość kjkjkjllll
gdzie matka jest zameldowana?

Gość kinkaaaaaaaa
przestan pisac drukowanymi literami...

Gość piekno chwil
MIESZKANIE JEST WSPOLNE JEJ I JEJ BYLEGO FACETA, Z KTORYM CHCE SIE ZEJSC. MATKA DOSTALABY SZALU NA TAKA INFORMACJE MIESZKANIE TO OBECNIE JEST DO SPRZEDANIA. WAZNE POWODY! MATKA JEJ POSIADA KAWALERKE DO KTOREJ NIE CHCE ISC/ JEST NIE WYREMONTOWANA / NIGDY TEZ NIE ZALOZYLA SPRAWY O ZACHOWEK, ABY MIEC PIENIADZE NA REMONT.

Gość kjkjkjllll
o jaki zachowek? od kogo?

Gość piekno chwil
CZY JEDYNE ROZWIAZANIE TO POWIEDZIEC JEJ MATCE, ZEBY SZLA NA POKOJ? TA MATKA JEST ZLOSLIWA I MOZE NIE POMOC JEJ JUZ PRZY DZIECKU, JAK ONA POJDZIE DO PRACY.

Gość kjkjkjllll
typowa polska rodzinka

Gość kjkjkjllll
to matka nie wie, ze mieszkanie w którym mieszkają jest do sprzedania? a jak sprzedadzą to gdzie będą wszyscy mieszkać, w tej kawalerce? jeszcze raz pytam - gdzie matka jest zameldowana?

Gość piekno chwil
matka jest zameldowana w swoim mieszkaniu, kawalerce ktora jest obecnie wynajmowana.

Gość kjkjkjllll
sytuacja patowa - musi zostać tak jak jest

Gość piekno chwil
ja wiem, ze to wszystko jest chore ale wlasnie matka doprowadzila do takiego stanu sprawy. ona nie chce sie wyprowadzic do swojego mieszkania i wie, ze to mieszkanie jest na sprzedaz ale ma to gdzies!

Gość piekno chwil
wcale nie musi zostac tak jak jest - trzeba dzialac

Gość kjkjkjllll
no to sprzedajcie to mieszkanie jak najszybciej i sprawa się rozwiąże

Gość a ty
jesteś kompletną idiotką, że nie potrafisz napisać tego w miarę składnie ? przecież ten twój bełkot jest całkowicie nieczytelny i niezrozumiały.

Gość piekno chwil
bo spraw tak wyglada, jest zamotana totalni! i nikt tu nie jest idiota. to powazna sprawa!

Gość a ty
można to czytelniej opisać. a nie jeden wielki bełkot. wyjebać matkę, co się wtraća w życie innych.

Gość kjkjkjllll
sprzedaż rozwiązuje problem

Gość piekno chwil
moja przyjaciolka jest zdolowana i wie, ze jezeli tak zrobi to matka strasznie sie obrazi i moze jej nie pomoc przy dziecku, odbior z przedszkola itd.

Gość kjkjkjllll
matka wtedy będzie musiała wrócić do siebie

Gość kjkjkjllll
aha, czyli jednak mamusia jest bardzo potrzebna? no to trzeba na nią chuchać i dmuchać - a nie wypierdzielać z mieszkania

Gość piekno chwil
matka nie chce isc do kawalerki a ma juz 66 lat, bo tam nie ma remontu, nie ma kasy na remont i jest bledne kolo! woli juz bardziej isc na pokoj jak juz do obcych! chora sytuacja!

Gość piekno chwil
opcja jest taka, ze moja przyjacioka nie ma na kogo liczyc, a jezeli matka sie obrazi to nie moze isc do pracy! zaznaczam matka jej jest toksyczna matka!

Gość kjkjkjllll
niech twoja przyjaciółka da matce na remont

Gość kjkjkjllll
dla was każda matka, która nie zgadza sie z waszymi głupimi decyzjami i nie robi tego co wy chcecie jest toksyczna

Gość bambaryla147
nie dziewczyna z dzieckiem sie przeniesie do pokoju bylego. A wogole to ja juz dawno bym matke wysiudala. Zwlaszcza ze dziewczyna ma 33 lat , a nie 19.

Gość piekno chwil
kobieta z malym dzieckiem nie ma pieniedzy, zeby jej dac na remont - to logiczne